Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: 8GB?EVET...bi tane lazım...:)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
[Image: wi%C4%99cej%20i%20szybciej.jpg]
su sondakinin guzelligine bak.8gigabyte..nasil da duruyo.kim bilir onun içine kac tane full film sigarSorry
yeri gelmişken 1 - 2 tane full film linki verir misiniz acaba?
uzun yolda iyi olacak Big Grin
Bence sağ-üstteki en mantıklısı Whistling
cmert Wrote:Bence sağ-üstteki en mantıklısı Whistling

niye hocam söööyle bi 8gb kartla dolassak seyyar hard disk olsak olma mi?Big Grin
@fugitif95
hocam sen ona bide windows kurarsın tam olur Big Grin
KinG_ThieF_ Wrote:@fugitif95
hocam sen ona bide windows kurarsın tam olur Big Grin

aaah ah!nerde o gunler!dertlerim depreşti şimdi.cmertin fw sinin bile tadina varamadik zaten:cray:ama bu 8gb iyi olur ya ben smart movie için filmi ceviriyorum 100mb oluyor,bu da baya buyuk...
fugitif95 Wrote:niye hocam söööyle bi 8gb kartla dolassak seyyar hard disk olsak olma mi?Big Grin

Tabi olurda SX1 de 8gb biraz mantık ötesi değil mi ?? Drinks
ötesi hem de ne ötesi Big Grin
2 gb makul arkadaşlar
2 gb olur en fazla. fat dosya sisteminde 2.01 gb bile olmaz. pazarlık payı bile yok , esnemiyo valla Smile . kartı görür görmesinede 2 gb kullanılır
+1 Thumbup
hmmm...üstadlar öyle diyosa sorun yokShy
sorun 8 Gb da değil bence takılır takılmasınada bu 8gb sx1 için fazla iri kalır kaldırmayabilir ben 5 megapixellik bir resmi açmak için bi 15-20 saniye kadar bekliyorum kim bilir o full filmleri açmak için ne kadar bekleriz. hemde ne kadar çok dolu olursa okadar işlem yapması zorlaşacaktır diye düşünüyorum. bende en ideal i 1 ve 2 Gb taraftarıyım.
bencede max 2 gb sx1 için makul Wink
Revenge Wrote:sorun 8 Gb da değil bence takılır takılmasınada bu 8gb sx1 için fazla iri kalır kaldırmayabilir ben 5 megapixellik bir resmi açmak için bi 15-20 saniye kadar bekliyorum kim bilir o full filmleri açmak için ne kadar bekleriz. hemde ne kadar çok dolu olursa okadar işlem yapması zorlaşacaktır diye düşünüyorum. bende en ideal i 1 ve 2 Gb taraftarıyım.
ben full film derken smart movie yi kastettim...1gb'da gayet iyi calişiyo duraklamiyor..fotograf için soylediğin dogruSmile
Daha önce ben bu resimleri koymuştum başka bir konuda...Evet çok güzeller!
Ama maalesef işte fat olduğu için 2 gb tan yukarısı boşa gidiyor. Sad
3 mp fotoları filan gerçekten geç açıyor. ama filmin büyüklüğü önemli değil. 80 mb lık 208x176 filmide , pc için olan 40 mb lık 640x480 klibi de oynatıyor. mühim olan kurulu proğramların çokluğu. yoksa 50 klip , 3 film , 300 mp3 olmuş bişii olmaz
Bence fiyat + performans konusunda max 2 GB kullanın. 8 GB filmlerde takılma yapmazsa müziklerde yapar Big Grin
Hiç olmadı Batarya süresini kısaltır.
Ben 3 adet 1 GB kullanıyorum hiç zorluk çıkmıyor Wink
HiJacker Wrote:Bence fiyat + performans konusunda max 2 GB kullanın. 8 GB filmlerde takılma yapmazsa müziklerde yapar Big Grin
Hiç olmadı Batarya süresini kısaltır.
Ben 3 adet 1 GB kullanıyorum hiç zorluk çıkmıyor Wink

seri mi bağladın paralel mi ?
Big GrinBig Grin alem adamsın kutlu Big GrinBig Grin
Akşam akşam kopardın beni Big GrinToungue

Ben genel olarak "plug end play" kullanıyorum Big Grin
ben çıkma bi hard disk buldum arkadaştan 40 gb ama , bilmiyom uyar mı ?
ne dersin onu da plag yapınca play yapar mı ? Smile Smile
Hmm. Bunun için Hard Disk in çocukluğuna inmek lazım Big Grin
hard diskin çocukluğu dedin de aklıma geldi ;
ilk pc min harddiski 20 MB tı . nerden biliyim 12 yıl sonra telefonumunki 50 misli olacak ( ve ben bunu az bulucam )
ayrıca ram da 640 kb Smile
Ben ilk olarak 286/16 kullandım
2mb HDD vardı - Hercules ekran kartı vardı.
ram falan hatırlamıyorum sen düşün artık Big GrinBig Grin
benim commodore 64 üm vardı Smile alete ozamanlar why be derdim adamlar yapmış şimdi bu teknoloji ile kıyaslandığını düşünmesi bile zor geliyor.Big Grin
2 gb yeterli bana
Pages: 1 2
Reference URL's