![[Image: wi%C4%99cej%20i%20szybciej.jpg]](http://www.heyah.pl/_files/blog/mobile/060731/wi%C4%99cej%20i%20szybciej.jpg)
su sondakinin guzelligine bak.8gigabyte..nasil da duruyo.kim bilir onun içine kac tane full film sigar

yeri gelmişken 1 - 2 tane full film linki verir misiniz acaba?
uzun yolda iyi olacak

Bence sağ-üstteki en mantıklısı

cmert Wrote:Bence sağ-üstteki en mantıklısı 
niye hocam söööyle bi
8gb kartla dolassak seyyar hard disk olsak olma mi?

@fugitif95
hocam sen ona bide windows kurarsın tam olur

KinG_ThieF_ Wrote:@fugitif95
hocam sen ona bide windows kurarsın tam olur 
aaah ah!nerde o gunler!dertlerim depreşti şimdi.cmertin fw sinin bile tadina varamadik zaten:cray:ama bu 8gb iyi olur ya ben smart movie için filmi ceviriyorum 100mb oluyor,bu da baya buyuk...
fugitif95 Wrote:niye hocam söööyle bi 8gb kartla dolassak seyyar hard disk olsak olma mi?
Tabi olurda SX1 de 8gb biraz mantık ötesi değil mi ??

2 gb olur en fazla. fat dosya sisteminde 2.01 gb bile olmaz. pazarlık payı bile yok , esnemiyo valla

. kartı görür görmesinede 2 gb kullanılır
hmmm...üstadlar öyle diyosa sorun yok

sorun 8 Gb da değil bence takılır takılmasınada bu 8gb sx1 için fazla iri kalır kaldırmayabilir ben 5 megapixellik bir resmi açmak için bi 15-20 saniye kadar bekliyorum kim bilir o full filmleri açmak için ne kadar bekleriz. hemde ne kadar çok dolu olursa okadar işlem yapması zorlaşacaktır diye düşünüyorum. bende en ideal i 1 ve 2 Gb taraftarıyım.
bencede max 2 gb sx1 için makul

Revenge Wrote:sorun 8 Gb da değil bence takılır takılmasınada bu 8gb sx1 için fazla iri kalır kaldırmayabilir ben 5 megapixellik bir resmi açmak için bi 15-20 saniye kadar bekliyorum kim bilir o full filmleri açmak için ne kadar bekleriz. hemde ne kadar çok dolu olursa okadar işlem yapması zorlaşacaktır diye düşünüyorum. bende en ideal i 1 ve 2 Gb taraftarıyım.
ben full film derken smart movie yi kastettim...1gb'da gayet iyi calişiyo duraklamiyor..fotograf için soylediğin dogru

Daha önce ben bu resimleri koymuştum başka bir konuda...Evet çok güzeller!
Ama maalesef işte fat olduğu için 2 gb tan yukarısı boşa gidiyor.

3 mp fotoları filan gerçekten geç açıyor. ama filmin büyüklüğü önemli değil. 80 mb lık 208x176 filmide , pc için olan 40 mb lık 640x480 klibi de oynatıyor. mühim olan kurulu proğramların çokluğu. yoksa 50 klip , 3 film , 300 mp3 olmuş bişii olmaz
Bence fiyat + performans konusunda max 2 GB kullanın. 8 GB filmlerde takılma yapmazsa müziklerde yapar

Hiç olmadı Batarya süresini kısaltır.
Ben 3 adet 1 GB kullanıyorum hiç zorluk çıkmıyor

HiJacker Wrote:Bence fiyat + performans konusunda max 2 GB kullanın. 8 GB filmlerde takılma yapmazsa müziklerde yapar 
Hiç olmadı Batarya süresini kısaltır.
Ben 3 adet 1 GB kullanıyorum hiç zorluk çıkmıyor 
seri mi bağladın paralel mi ?
ben çıkma bi hard disk buldum arkadaştan 40 gb ama , bilmiyom uyar mı ?
ne dersin onu da plag yapınca play yapar mı ?

Hmm. Bunun için Hard Disk in çocukluğuna inmek lazım

hard diskin çocukluğu dedin de aklıma geldi ;
ilk pc min harddiski 20 MB tı . nerden biliyim 12 yıl sonra telefonumunki 50 misli olacak ( ve ben bunu az bulucam )
ayrıca ram da 640 kb

Ben ilk olarak 286/16 kullandım
2mb HDD vardı - Hercules ekran kartı vardı.
ram falan hatırlamıyorum sen düşün artık

benim commodore 64 üm vardı

alete ozamanlar why be derdim adamlar yapmış şimdi bu teknoloji ile kıyaslandığını düşünmesi bile zor geliyor.