ah bende diyordimkı bazi menüdegeciyor basa bazısında gecmıyor hepsinde olsa iii olur diyordum şimdi full olacak
HiJacker kardeş file not found error diyor ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisin.kolay gelsin.
erkahan Wrote:HiJacker kardeş file not found error diyor ne yapmam lazım yardımcı olabilirmisin.kolay gelsin.
sx1 patch shop'da patchler var, oradan ulaşabilirsin patch'lere...
nadiren kardeş teşekkür ederim benim istediğim patcler 58 adet hijacker kardeşimizin yaptığı sxp uzantılı halleri olacak diğer patcleri denedim error hatası veriyor.olmadı.sende varsa sen bir yardımcı olabilirmisin.
erkahan Wrote:nadiren kardeş teşekkür ederim benim istediğim patcler 58 adet hijacker kardeşimizin yaptığı sxp uzantılı halleri olacak diğer patcleri denedim error hatası veriyor.olmadı.sende varsa sen bir yardımcı olabilirmisin.
hata vermelerinin nedeni forumdaki bir problemden dolayı satır sonlarında boşluk kalması, istediğin patchi kopyala-yapıştır yaptıktan sonra aradaki boşlukları sil...

ayne öyle katılıyorum nadiren abiyee...
ARES_61 Wrote:ayne öyle katılıyorum nadiren abiyee...
eywallah @ares_61

boşlukları kaldırıp yaptım yine olmadı.error search string number (process stoped) diyor.
erkahan Wrote:boşlukları kaldırıp yaptım yine olmadı.error search string number (process stoped) diyor.
hangi pacthi uygulamaya çalışıyorsun?
aslında patch'le falan da uğraşmana gerek de yok, all-in-one veya cristal2f+v2c istediğin patchleri barındırıyor zaten, çok istiyorsan onların üzerine extra patch yap, orjinal fw15'i patchleme ile uğraşma boşuna...
nadiren kardeş SX1.Cristal2F+v2c.by.nadiren Winswup firmwarenin pathlerini nerden bulabilirim.yardımların için teşekkür ederim.
link yenılenebılırmı acaba

link olmus ustatlar