Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Tüm FWlere Uygun, Yüksek Ses Düzenleri
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
en kısa zamanda yapıyorum Wink

@--DaNGeR--
MaxVolume den ötesi birçok seste bozulma yapıyor, takdir edersinki her şeyin bir sınırı var Wink
cmert Wrote:en kısa zamanda yapıyorum Wink

@--DaNGeR--
MaxVolume den ötesi birçok seste bozulma yapıyor, takdir edersinki her şeyin bir sınırı var Wink

Hmm..Tamam..Yinede sagol...Ama şu cıkan yeni nesil nokia lardaki ses seviyesi kıskandırıo açıkçası...Zaten sorma amacım da buydu...

Bide sesin bozulması buzzer la alakalı bişe mi yoksa başka bi nedeni mi var??
--DaNGeR-- Wrote:Bide sesin bozulması buzzer la alakalı bişe mi yoksa başka bi nedeni mi var??

Benim kullandığım buzzerlarda (orj. gd55, 6610) yaptığım tespit buydu, bi seviyeden sonra bazı sesler bozuluyor ... buzzerla alakalı ...
Peki tavsiye edebileceğin en ii Buzzer hangisi ?? Gd55 buzzerini hiç duymamıştım..O nası??
Tavsiyem orj. buzzer ...
diğerlerini yalnızca merakımdan dendim ve yine orjinale döndüm.benim için kaliteli ses en önemlisi ...

diğerleri hakkında bi fikrim yok.
güzel çalışma teşekkürler
MaxVolumePatch eklendi Wink
Clapping neyseki flashget ile indirdim teşekkürler cmert
Orjinal speaker da sorun yaratırmı bu patch .Nokia speaker ı moedifiye etmek şartmıdır?Arkadaşın SX1 ine kuracağız önemli yaniBig Grin Speaker yanmasın.Teşekkürler
Quote:cmert:
Not: Verilen .sis dosyası kaldırılır veya mmc çıkartılırsa buzzerdan hiçbir ses gelmez!zira ilgili dosyalar e: ye yönlendirilmiş durumdadır ...

c ye yönlendirilmiş olanı varmı bunların üstad ?
Ben mi göremedim bilmiyorum ama!?!?!
Sanırım linklerin yenilenmesi gerekiyor!
sana zahmet Coşkucuğum Big Grin
Şimdiden teşekkürler...

NOT : Bu arada orj yumurta buzzer ını upgrade ettim ama görüşme kalitesi ve mp3 ses seviyesi hiç memnun kılmadı beni!
sanırım ben sadece
----------------------
yapılması gerekenler;

1-isteğe bağlı FW07 veya Max volume patch.sis SX1 e yüklenir
2-Verilen patch uygulanır
------------------------
kısmından 2 nolu adımı yaptım! Toungue
Linkler yenilenir ise... Big Grin
Teşekkür ederim!
teşekkürler cmert bu patchler hoparlör patlatır mı
spawn062000 Wrote:teşekkürler cmert bu patchler hoparlör patlatır mı

cmert Wrote:...
yine de bu tür yükses ses patchlarından orj. buzzer kullananlar uzak dursa iyi olur.zira buzzerı baya bi zorlamakta, ne olur ne olmaz.sonra kulaklarımın çınlamsını istemem Big Grin
...
Ben sadece max volume patch sis dosyasını kurdum o kadar,daha buzzerı değiştirmedim Big Grin telefon düşerse lehim kopar gibi bişeyler okuyunca kararsız kaldım Big Grin ama yapıcam şu upgradelerle fw yüklemeyi en kısa sürede Smile
35cem35 Wrote:Ben mi göremedim bilmiyorum ama!?!?!
Sanırım linklerin yenilenmesi gerekiyor!
sana zahmet Coşkucuğum Big Grin
Şimdiden teşekkürler...

Uygun bir vaktimde ancak, bu aralar hiç yokta ... Shy
Sx1_FoReVeR Wrote:
Quote:cmert:
Not: Verilen .sis dosyası kaldırılır veya mmc çıkartılırsa buzzerdan hiçbir ses gelmez!zira ilgili dosyalar e: ye yönlendirilmiş durumdadır ...

c ye yönlendirilmiş olanı varmı bunların üstad ?

verilen koddaki " : " dan sonra gelen 45 i, 43 yapman yeterli  Wink
herhangi bir sorun olurmu cye yönlendirsek e ye yönlendirdiğimizde mmc yi çıkartırsak buzzerdan bir daha ses gelmemesi gibi ? sis olarak yapamadım sen ekleyebilirmisin buraya ?
bir de sadece sis i direkt telefona yüklüyoruz oluyor değilmi ?

çok şey istiyorum ama nese tşkler herşey için
e: ye yönlenecek şekilde vermiştim, c: ye yönlendirilmiş şekilde bu ara veremem ...
Linkler tazelenmiştir Wink
walla bu patchler çok ii işe yarıyor iki tane orjinal buzzerim var ikisinide yarı patlak hale getirdi bitane 6610 mu ne yuvarlak buzer yedi ben pes ettim en sonunda
Patchlar amacına fazlasıyla ulaşmış anlaşılan Toungue
Bunların en en en yükseği yok mu yaw.Telefonun garantisinin bitmesine son 1 ay artık.Patlatsamda 0 bir buzzer taksalarBig Grin
ille de patlatacaksan MaxVolume işini görür Big Grin
Yoo patlatmıyo,bende maxvolume yüklü ve patlamadı,benim buzzer özel üretim sanırsam Cool hehe Big Grin
Sen bi oggplayer yükle sonra o programdan sesi biraz daha arttır patlıyomu patlamıyomu sonra söylersinBig Grin
Pages: 1 2 3
Reference URL's