Hangi fw yi kullanırsanız kullanın eklerdeki yüksek ses şiddetlerine kullandığınız fw ne olursa olsun sahip olabileceksiniz.Patchlar buzzer upgrade yapanlar içindir!
* FW07VolumePatch.sis
* MaxVolumePatch.sis
For Volume Patch.sxp
yapılması gerekenler;
1-isteğe bağlı FW07 veya Max volume patch.sis SX1 e yüklenir
2-Verilen patch uygulanır
Not: Verilen .sis dosyası kaldırılır veya mmc çıkartılırsa buzzerdan hiçbir ses gelmez!zira ilgili dosyalar e: ye yönlendirilmiş durumdadır ...
cmert üstat saolasında burada birşey sormak istiyorum..
anladığım kadarıyla başta bir program kuruyorsun bunun sebei nedir yani patch uygulanırsa olmuyor mu?
teşekkürler cmert benim telefon eğer hayata dönerse ilk uygulayacğım patch bu olacak
KinG_ThieF_ Wrote:cmert üstat saolasında burada birşey sormak istiyorum..
anladığım kadarıyla başta bir program kuruyorsun bunun sebei nedir yani patch uygulanırsa olmuyor mu?
Bu komplike bi çalışmadır, bildiğiniz gibi bazı patchlar tek başına ifade etmiyor (örneğin, SX1_Speed patchı) bu da onlardan biri

cmert Wrote:KinG_ThieF_ Wrote:cmert üstat saolasında burada birşey sormak istiyorum..
Bu komplike bi çalışmadır, bildiğiniz gibi bazı patchlar tek başına ifade etmiyor (örneğin, SX1_Speed patchı) bu da onlardan biri 
valla coşku ben bilmiyordum bilmeden yapıp geciyordum bildiğim iyi oldu.. saoalsın...
Tüm çabalarımız bilinçli uygulamalar için

sis i hafıza kartınamı kurcaz yoksa c sürücüsünemi
Açıklamalarda belirttiğim gibi mmc ye (zaten direk mmc ye kurulacak şekilde düzenledim, istesende sormuyo)
Çok saol dostum. Emeğine sağlık. MaxVol patch den sağlammı bu uygulama ?
max kadar değil tabi

senin için onu da hazırlarım

Saol Cmert.
Hemen indirmeye başlıyorum....
cmert Wrote:Seni duyanda 80MB lik dosya indirecek sanır

indirilecek bir dosya var, o da anında görüntü yapıyo

apply patch diyorum $ 7 is not a valid integer value. diyor nedir anlamadım
Dostum kusura bakma mesaj penceresinde hex kodları hatalı oluştuğu için bu sorunla karşılaştın ...
düzenledim ve .sxp olarak upload ettim, sorun yok

hez kodda sorun yok 2 satır olduğu için kopyala yapıştır yapınca arada boşluk oluyor ondan

zaten sxp yapmışsın gerek yok + fw ye uyguladım wav larda iyi ama midlerde yemiyor sanırım patch bi değişim olmuyor sanki mid lerde eline sağlık
bide şu philips tel buzzeri ile yapılan patch vardı onu denedinmi hiç ben yamamaya çalışmıştım bi ara uyarı tonu falan bozulmuştu zil seside az çıkıyordu
Tesekkürler Coşku

Yalnız birşey sormadan içim rahat etmedi
SX1_CMERT-TURKIYE-RETAIL-uk-el-tr_15_UP_4 de açıklamalarda
* Görüşme sırasındaki ahize sesi arttırıldı.(hoparlör için tehlike arzetmemektedir.)
* Hoparlörün tiz sesleri iyileştirildi. (hoparlöre zarar vermeyecek şekilde)
yazmıssın bu yamayı yaparsak ta bu iki madde geçerli olacak mı yoksa hoparlör patlatma riskimiz artacak mı ?
yersiz oldu biliyorum.Riskli olsa belirtirdin zaten de sorasım geldi

Bu yamanın ahize ile ilgisi yok, sadece dışarı verilen sesi etkiler ...
yine de bu tür yükses ses patchlarından orj. buzzer kullananlar uzak dursa iyi olur.zira buzzerı baya bi zorlamakta, ne olur ne olmaz.sonra kulaklarımın çınlamsını istemem
@RaMCHoMaNia®
doğrudur .mid lerde pek farketmiyor ... bahsettiğin patchı bir defa denemiştim orj. buzzer kullandığım için sadece denedim ... onda tüm ses formatlarında iyileşme sözkonusu ...
eline sağlık coşku

OK mesaj alınmıştır sagolun

cmert Wrote:Dostum kusura bakma mesaj penceresinde hex kodları hatalı oluştuğu için bu sorunla karşılaştın ...
düzenledim ve .sxp olarak upload ettim, sorun yok 
önemli değil coşku abi,çok sağol tşk ederim emeğin için
Sagol Cmert...Ama Bana bu VolMAx patch ı bile yetmio...Bu meretin daha yukseği yokmudur yaw....
Cidden...VolMax taki ses seviyesinden daha yuksekte bi ses alamaz mıyız Sx1 den???Şahsen ben ihtiyaç duyuyorum...(Gürültülü ortamlarda bulundugum için...

)
Yada bu ses patchinden daha yuksek ses cıkartan bi patch var mı??
Cmert..Eger bi daha bu ses patchi ile ilgili bi çalışman olursa bunu da dikkate almanı rica ederim...
Ankara da ulus tayım

geldim gördüm ve kaçmak zorundayım
yine tam istediğimi yapmışsın dostum
ellerine sağlık
şu MAX VOL PATCH ini de .sis olarak yapar mısın?
İzmir e döneyim hemen uygulayacağım
Evimi özledim

35cem35 Wrote:şu MAX VOL PATCH ini de .sis olarak yapar mısın?
İzmir e döneyim hemen uygulayacağım