cmert kardes palette.dll ni c ye alan patch senin up 4 un uzerine uyguladim
ve tel ilk acildiginda ve sonrasinda kendim hazirladigim palette4.dll dosyasini c ye kopyaladigimda bile
magentada rengler karisik gorunuyor resmini koyuyorum
lutfen yardim et
![[Image: scr2.jpg]](http://g.1asphost.com/smartwap/scr2.jpg)
Alakalı olmadığım bir patch ... ne yazabilirim ki ??
açıklamaları harfiyen uyguladığından emin ol ...
aciklama derken sadece senin bana verdiyin patch vardiya onu oylesine apatcher ile uygulayip
fw up4 u yukledim
dostum bu olay c ile ilgili olduğu için işin içine scriptinit.txt yi editlemekte devreye giriyor..CP A:\system\data\palette.dll C:\palette4.dll şeklinde yönlendirme yapman lazım artı 2 adet patch vede a ya eklemen gereken sis dosyası..
Bu palette genelde problemler çıkıyor.Ben de nurani kullanırken menü arka planını siyah yaptım ama tüm menü ikonlarında kırmızı renkler vardı.
patchin orjinalindede yazıyor bi bir bug ve adamlar itiraf etmişlerdi...sağlık olsun ne dielim..bu arada cmertin son fw sine bu yönde talep olunca palette olayını yerleştirdim yani palet deişebilirsiniz..cmertte kabul ederse palette eklenmiş kendi fwsini paylaşıma açarım...(bu arada bu proya yer açabilmem için a da ekstaraları komple uçurudum haberiniz olsun)
ocu77 Wrote:patchin orjinalindede yazıyor bi bir bug ve adamlar itiraf etmişlerdi...sağlık olsun ne dielim..bu arada cmertin son fw sine bu yönde talep olunca palette olayını yerleştirdim yani palet deişebilirsiniz..cmertte kabul ederse palette eklenmiş kendi fwsini paylaşıma açarım...(bu arada bu proya yer açabilmem için a da ekstaraları komple uçurudum haberiniz olsun)
cmert kardes insallah razi olurda sen fw ni editleyip yayinlarsin
hem bug neki adamlar itiraf etmis?
Herkesin kendi çalışmasına yoğunlaşması tercihimdir ... Sorunlu bir eklenti olmasa zaten çoktan eklemiştim.
orda bug oldugunu soylemis bu ne ki?
Bug = Programların kod satırlarındaki eksiklerden kaynaklanan hatalardır

Yama ile düzeltilebilirler.
ben daha onceler nerdeyse nisan ayinda su palette.dll patc uyguladikdan bir kac gun sora sx1 im acilmadi servise verdiyimde flash bozulmus dediler ve tam 8 ay yedek parca aramisdim ve 32 lik bir flash buldum sukurler olsun simdi telim sapa saglam calisiyor.ve simdi palette.dll patchi uygulamaya korkuyorum belki yene tele bir zarari olur.sizce flasin bozulmasinin onunla alakasi olurmu?
Neden c: ye taşımak için uğraşıyorsunuz anlamıyorum. Ben şu anki FW da palette.dll i patch yapıyorum ve hiçbir problem yaşamıyorum.
sik sik fw atmak flashin omrunu kisaltmiyomu?
Benimki çoktan ölmüş olurdu öyle olsa

Ya benimki ...

ben servısden çok çekdim inşallah sx1 im bir daha servis üzü görmez
tam 8 ay telim lanet olası servisde kaldı
bir cihaz 8 ay nasıl serviste durabilir ? Tüketici hakları ne güne duruyor ... Maximum 30iş gününde cihazı teslim etmeleri gerekir.Üstüne gitmezseniz 1 yılda bekletirler
oncelikle garanti yok hem usta arkadasim 32 lik flash beklemis ve 8 ayin sonunda bulmus
nasil arkadassa 8 ay bekletmis ama yinede sagolsunki sx1 im bugun elimde ve sapa saglam
cmert Wrote:Herkesin kendi çalışmasına yoğunlaşması tercihimdir ... Sorunlu bir eklenti olmasa zaten çoktan eklemiştim.
msj alınmıştır kardeşim ok