Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: O/c ciler tüm sorular buraya ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
İşlemci , ekran kartı o/c leri ile ilgili bilmek istediğiniz her şeyi burada sorabilirsiniz
sen bastanm anlaat abi performans arttirmak icin yapildiiindan baska bi bilgim yok.(kesin oda yanlistir) nasi yapilir hangi kartlara yapilir... nedir yaniii...
hadi eywallah blink :s9:
oc sorularınıza elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım
Arkadaşlar, az bütçeyle kendime bir sistem oluşturmaya çalıştım. Parasızlıktan teknolojiyi geriden izliyoruz ama Sad
Yaptıklarımı aşağıda yazıcam benchmark yapmadım henüz...

Bir değerlendirme ve öneri yaparmısınız aşağıdaki sisteme

P4 2.0 Northwood 512 Cache 400 Mhz + Zalman V7000 CU (bakır) CPU soğutucu fan
V-Data PC3200 512 mb ram + 8 adeat bakır ramskin
Elite Group (ECS) L4VXA2 Mainboard (maalesef) + Kuzey köprüsü ve güney köprüsü üzerine el yapımı alüminyum soğutucular. (Kuzey köprüsü soğutucusu ekran kartı fanı yamalı)
Sapphire Ati Radeon 9500 non-pro (Pro Upgrade) açık 8 pipeline + Zalman VF700 CU (Bakır) VGA soğutucu + 8 alüminyum VGA ram skin
Super Power ATX kasa (Kasa içi ön egzos, arka egzos fanları (12 cm) ve harddisk kutucuğu altında ekran kartı ramlerine üfleyen 12 voltluk fan...
Dostum sistem fena değil ve bu kadar soğutmaya oc de yapabilirsin. Ama neden P4 diye düşünmedim değil AMD ler hem daha ucuz hemde performansları gayet iyi ayrıca over clock çok rahat kabul ediyor ve sorunsuz çalışıyorlar.
Birde bildiğim kadarıyla sen Fotoğraflada uğraşıyordun 1GB ram yapsan sanırım daha iyi olur.
Reference URL's