Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: HACKERLY_SX1_VER.2
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
belnaz Wrote:flas kaç olduğunu nereden öğreneceğiz
kardeş cmert in up4 fw sinde var ayrıca siteyi araştırsan iyi olurThumbup
sizi seviyoruz beyler
Selam arkadaslar.
HACKERLY_SX1_VER.2 de
Symbianos-Virus SYMBOS/Skulls.2 diye virus var
eyw kardeş
iibrahim Wrote:Selam arkadaslar.
HACKERLY_SX1_VER.2 de
Symbianos-Virus SYMBOS/Skulls.2 diye virus var

kardeş eminmisin

Bak şimdi şunlarala tarattım bu yazıyı okuyunca

- Kaspersky Mobile
- Ad-aware Pro
- PC cilin
- AntiCabir Mobile
- NetQin mobile

hiç biri herhangi bir vürüs bulamadı sen hangi programla tanıttın söle bide ben bakim

eğer virüs var ise kusura bakmayın hemen silerim forumdanWink
Kardeş fw lerde virüs olmaz,sadece bazı virüs proları salak hatalar verebiliyor.Sorun çıkmaz korkma. Wink
teşekkurler
fw de virüs yok bazı programlar(virüs programları)bu uyarıyı veriyo buna bakarsak benim pc virüs kaynıyo o zaman....bşy olmaz merak etmeyin görmezden gelin onları
saol adamım yükledim süper çalışyor..
cok tşk ederim hemen denıycem dıger up4 ve up4 plusta sıs dolyarını artı hıc bı uygulama yukleymıroum hata verıyoo bide ıkonları flaan degıtsrdıgmce tel kapnıyodu format cekıyodum ısala o sorunlar bunda devam etmezz emeğin için sağol herşey paylasılınca güzeldir unutmayalımmm
kardeş güzel görünüyor şimdi yüklüyorum eline sağlık
Sonuçta emektir.Yapanın ellerine sağlık...
beyler flaşın kaç olduğunu nerden anlıyoruz.biri yardım etsin
merhaba baya ugraşmışsın eline saglık ama dostum fw nin yanında sx1 usb driver ı koymayı unutmussun ben suanda internet cafedeyim ve evime uzun bi süre gidemicem hemen denemek istiyorum usb driver i eklersen sevinirim Smile
Tamamdır, ÖM den hallettik Wink
cmert Wrote:Tamamdır, ÖM den hallettik Wink

sen koymuşsun abi buraya Toungue
http://forum.teknomag.com/showthread.php...&pid=5240&
işte yine hızır gibi yetişmiş frank.hep destek tam destek.büyüksün.sağolasın.saygılar
evet özel mesajdan hallettik valla çok teşekkür ederim cmert abii sen olmasan biikaçgün telefonsuz kalabilirdim hee bu arada frank kardeş senin verdigin liki de kontrol ettim simdi calışmıyo galiba en azından bende calışmadı Big Grin
eyvallah sx1 e hizmet edene saygı,
eline emeğine sağlık kardeşim,
birazdan yukluyeceğim
çalışmalarının devamını bekliyoruz
24MB EKSİK Bİ ŞEYLER VAR TELEFONU AÇMAMADIM ONU YÜKLEDİKTEN SONRa YİNE AYNI YÖNTEMLE CMERT YÜKLEDİM AÇILDI Bİ KONTROLEDİN 24MBLIĞI
hemen yükleyip deniyorum emeğin için teşekkürler
sadece fontu paylaşabilcek biri varmı ? internetim kısıtlı... Sad
çok işime yaradı tşk. ederim
Pages: 1 2 3
Reference URL's