Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 kapanma SORUNU
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
mrb arkadaslar benim sx1 teli kurcalarken durduk yere sik sik kapaniyor
sora acma tusuna basigimda bazen direk olarak aciliyor,
bazen ise pili bir kac kes cikarip takdikdan sora aciliyor.
bazaen ise durduk yere kapandikda tekrar acmak icin No tusuna basdigimda
siemens mobile yazisi olan ekranda 3-4 kez restart atiyor yani beyaz ekranda yazilar akiyor ya bak oyle
kendimde bazen teli kapayip acmaya calisdigimda defalarca pili cikarip tekrar takmazsam acilmiyor
lutfen yardim edin sorun sizce nede olabilir?
Böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım.Telefonunu bir kaç gün mmc kartsız kullanmayı dene,eğer gene aynı hatalar devam ediyorsa yeni fw at...
mmc kartla ilcisi yok kartsizda ayni sorun var
en kotusude dun pc sx1 i usb den goruyodu ama bu gun bi turlu teli pc ye tanitamiyorum
FW15 yükleyip denemeni yazacaktım ama pc Sx1 i görmüyor yazmışsın ...
usb kablom calismiyor daha onceler kabloyu sokmusdum simdi sora tekrar lehimlemisdim
malesef lehim yerlerinden kopmus ve nasil tekrar baglayacagimi bilmiyorum
sanirim kendime yeni bir usb kablo yapacam
[Image: attachment.php?aid=141]
[Image: attachment.php?aid=142]
[Image: attachment.php?aid=143]
[Image: attachment.php?aid=144]
hangi şehirdesin sana kablo ulaştıralım Big Grin
@robotica
AZERBAYCAN/ŞEKİ
SİZ BU ADRSİ BİLİYORMUYDUNUZ?
http://sx1.oslik.ru/werefox/circuit
kendime kablo yapib E GOLD Core isaretleyip tekrar up4 fw yukledim ama yine kapanma sorunu duzelmedi
FW15 yazmıştım Whistling
cmert Wrote:FW15 yazmıştım Whistling

cmert kardes ne demek istediyini anlamadim
FW15 yükleyip kontrol et Wink
senin up 4 fw 15 den diyilmi?
hem fazla fw yuklemeyede korkuyorum
sora flash filan giderde
bu arada yapdigim kablo sadece fw atmaya yariyor.
tele acikcen kabloyu takdigimda aksesuari desteklemiyor yaziyor
Dostum sen yazdığımı uygulasana ...

UP_4 ün FW15 ten farklı olduğunu yazmama gerek var mı??
tamam simdi yukluyorum bakalim ne olacak ama yarida kalirsa bi sorun cikmamasi icin e gold core isaretlemiyorum
ok?
malesef olmadi fw 15 yukleyip teli acdim ve hic 1 dakka bile surmedi tel kapandi
özel msjlarına bak sana msj atacağım..
Dostum eğer fw de sonuç vermediyse maalesef sorun donanımsal...
Flasha müdahale gerekiyor.Hemen ardından da freia ile flash,ardından da yeni fw...
robotica Wrote:Dostum eğer fw de sonuç vermediyse maalesef sorun donanımsal...
Flasha müdahale gerekiyor.Hemen ardından da freia ile flash,ardından da yeni fw...
ama flash yenileyeli hic 10 gun bile olmadi
ne olduki su flashe
sx1 ime 32 lik yeni flash takdilar
Takan arkadaş kim?Herhangi bir teknik servise mi verdin?
Beng Siemens Azerbaijan a verdim
orda bir usta var benim yakin dostum flasi o takmis ve kayet normal calisiyordu.
daha sora n gace 2 patch uyguladikdan sora arasira kapaniyordu ve bazen cok giclukle aciliyordu defalarca pili cikarip takmam cerekirdi.sora n gace modu sildim yani yeni fw up4 yukledim ve cok guzel calismaya basladi hic kapanmiyordu taki 2 gun once ocu77 kardesin bana verdiyi fw ni yukledikden sonra tel yine kapanmaya basladi ama bu sefer teli tekrar acmak hic de zor diyil acma tusuna basan kimi hemen aciliyor.fw dan kaynaklanirdiye Egold core isaretli up4 tekrar yukledim olmadi, fw 15 servicesurumu yukledim ama fw15 egold core isaretlediyimde update can not be complated yazdigi icin fw 15 i egold core siz yukledim yine olmadi, admin mod 2 yukledim olmadi, ve simdi tekrara up4 no ngace yukledim tabiki egold core  isaretli ama yine ayni sorun ama  bu sefer menude filan dolasirken program calisdirirken tel kapaniyor ama sorunsuz aciliyor.ama muzik dinlerken kapanmiyor
su an egold core isaretli SX1 FW15 UK EL CZ  yukledim bakalim yine kapanacakmi?
insallah bir sorun olmaz
AMIN

yapdigim kablo super olmus hic orjinalini aratmiyor SX1 Data suite bile calisdirdi
ben nasilda dahi bir insanmisim hic haberim yokmus
[Image: Image(01).jpg]
Reference URL's