Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: smartmovie ses kalitesi...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
smartmovienin ses kalitesi bana göre 2.76 sürümünden sonra bozuldu..2.76 sürümünü buraya ekliyorum beyler..2.76 nın sadece ses kalitesini 3.25 sürümüne entegre edebilme imkanımız varmı sizce???

download smovie 2.76
tamda aklımdan geçmişti ben vericektim programıBig Grin
kulaklıkla kkullanırsak sorun yok bence arkadaşlar Big GrinBig GrinBig GrinToungue
bu smart moviede kulaklıkla film islediğimde takılma kesinlikle olmuyo ama hoperlörden dinlediğim zaman film takılıyo sizce neden olabilir?
Bende kulaklık yok,hoparlörden ses geliyor ve hiç kasma olmuyor Big Grin geçen ultravioleti seyrettim hiç bi sorun olmadı o kadar ekşın sahnesi olmasına rağmen Smile
HaCkErLy Wrote:bu smart moviede kulaklıkla film islediğimde takılma kesinlikle olmuyo ama hoperlörden dinlediğim zaman film takılıyo sizce neden olabilir?

safa geri planda calişan bi uyg. dolayi olabilir,codec paketinden olabilir...kaldirip bi daha kur derim dostumWink
gerçekten güzel bir program hiç bir sorun yok.
Arkadaşlar smatrmovie 2.50 2.47 hata veriyor. 2.76 yı kurdum açılır gibi oluyo sistem hatası diyo. cmert15_4+ yüklü. ne yapmalıyım arkadaşlar.
Reference URL's