Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: cmert4 fw si vardı, nurani4 ü yükledim menü sistem hatası veriyo
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar cmert4 fw si vardı bende canım bi deişikklik istedi ve nurani4 ü yükledim menü sistem hatası veriyo yardım edin lütfen ne yapıcağımı bilmiyorum
muhtemelen n gage mod açıktır, kapatmayı dene olmadı bas formatı, yine olmadı up4 ile devam et, nuranide bazı problemler var zaten, sorunlu yani
Öncelikle MMC olmaksızın menüye girmeyi dene ...
sorun devam ediyorsa @jkomando nun yazdığı gibi format Wink
jkomando Wrote:nuranide bazı problemler var zaten, sorunlu yani
kardeş merak ettim nuraninin son version fwsinde (upgrade) bana bir tane sorun söylermisin?? (fcapalette de ufak bir bug var oda pronun kendisinden kaynaklanıyor vede adamlarda bunu patchin açıklamasında söylemişler)
Bir de drive C before Z patchı olmasaydı Whistling
o patchin ne zararı varki coşku?? bildiğim kadarıyla sis uzantılı olarak hazırlanmış temalar bu sayede yüklenip kaldırılabiliyor..ama bu patchin benim bilmediğim dezavantajları varsa onu bilmiyorum söylersen öğrenmiş olurum kardeşim
O patch bazı uygulamaların kaynak kodlarıyla çakışma yapıyo ve uygulamaların sağlıklı çalışmamasına yol açıyor (en güncel örnek lcgjukebox)

150mghz ve üstü seçilen hızlarda cihaz açılmakta kararsızlık yaşıyor

bu patchı çok kısa süre kullandım ve bu sorunlarla karşılaştım bana hep sorun yaşatan bir patch oldu.iyi yanları tabiiki tartışılmaz ama olumsuz yönleri de mevcut ...
lcgjukebox ı hangi fwde denedin ve sorun çıkardı coşku merak ettim?
Bu meraktan başka bişey gibi geldi bana neyse ...
ben FW yi değil patchı tartışıyorum bunu da belirtmek isterim, aksi takdirde olay başka yönlere kayacak ...
FW15 üstüne + drive C before Z ile denedim ... "decode file" hatası
hayır güzel kardeşim benim editlediğim nurani fwsindede bu pro çalışmıyor..bende mp3player.aif i deişmiştim acaba ondanmıdır diye düşündüm o sebepten dolayı sordum..sen istediğin gibi düşünebilirsin...
sorunlu işte ya, karşılaştıgım sorunlar:
1.telefon açılışında renkler bozuk cıkıyor gereksiz yere sistem hataları veriyor, telefuz edemedigim hata mesajları alıyorum, daha sayabilirim,
senin editledigin versiyondan bahsetmiyorum ama, nurani up4 orjinal olanda bu problemler var
ocu77 Wrote:hayır güzel kardeşim benim editlediğim nurani fwsindede bu pro çalışmıyor..bende mp3player.aif i deişmiştim acaba ondanmıdır diye düşündüm o sebepten dolayı sordum..sen istediğin gibi düşünebilirsin...

Peki ... yanlış anlama için özür diliyorum.
coşku şu önyargını banada yaptın yaaa ne diiim ben sana..canın saolsun be kardeşim..
Olur böyle yanlış anlaşılmalar, önyargı demeyelim ... Bugün biraz gerginim galiba Shy
Up4 yükledim,viking mp3 playerda decode file hatası veriyor,ilginç olan kısım mmc yokken bu hatayı vermiyor,hangi prolarla çakışınca bu hata geliyordu dostlar?
SmartMovie ile çakışmadan kaynaklanıyor ...

çözümü basit : c:/system/system.ini dosyasını sil Wink
Reference URL's