Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Katılım___________-> Katılın.....
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
forumu son günlerde pek bir boş görmekteyim...

katılım iyice azaldı... neler oluyor?
ben bekliom merak etme ajan Toungue
Genel olarak SX1 camiasında bir durgunluk var, biraz Linux olayı hareketlenme yaptı ama nerde o eski şaşalı günler ...
cmert genelde hareketlilik senin fw lerle oluodu ama yeni bi fw hazırlasan şöle hepsinden farklı olmazmı ajaba?
iyi güzelde bu aralar herşey durdu, yeni bir patcha hasret kaldık ... durum böyle olunca da yapacak birşey bulamıyorum ... data kablomdan hiç bu kadar ayrı kalmamıştım Sad
adigehalil Wrote:forumu son günlerde pek bir boş görmekteyim...

Forumda ciddi bir arşiv oluştu. problem yaşayanlar belirli şeyleri sormadan halledebiliyorlar. Coşkunun dediğine göre genel olarak bir durgunlukta varmış Sx1 le ilgili. Forum olarak çok kalabalık ve yoğun olmadığımızda bir gerçek, bununla ilgili çalışmalarımız var.
ne gibi çalışmalar ajaba?
Sitede anasayfa haberlerine ilave özellikler (en yenisi cep telefonları için ürün kartı http://www.teknomag.com/index.php/card/2...ia-5300/),

daha iyi bir içerik belki yeni bölümler tarzı planlar erkahn
Pil Gücü ve Tipi Lityum-İyon, 760mAh

Konuşma Süresi 223 saat

Bekleme Süresi 3.2 saat

dikkatimi çektide hatalımı yazılmış yoksa bölemi Big GrinBig GrinToungue
hatalı bi giriş olmuş Smile

uyarı için teşekkürker düzeltildi Wink
evet bir durgunluk var haklısınız ama Sonic in de dediği gibi baya bir SX1 arşivi ve SX1 sorunlarına cözüm var. nerdeyse coğu SX1 sorunu özellikle donanımsal olmayan (yazılımsal) sorunlar ve yazılımsal upgradeler mevcut...
şahsen ben buraya ilk gün üye olduğum gibi yeniden gelsem fw atmayı pacht yamamayı filan sormadan yapabilirim...

foruma katkılarını esirgemeyen herkese teşekkürler...
oooo herkes burada ya..
Sessiz duruyorsak unuttuk anlamına gelmiyor bu durgunluk aslında bir nevi iyi çünkü çoğu kişi arıza olduğunda uğruyordu demek ki artık arıza yok Toungue
ama herşey arıza ile de bitmiyor, Yeni programlar, temalar bunlar sx1i renklendirdiği için de gelenler var
en önemlisi ana sayfa ben login olduktan sonra ana sayfa bana çekici gelmediği için direk foruma atlıyorum.Bence resimler biraz daha büyük olsa başlıkla biraz daha fazla yer ayrılsa daha dikkat çekici olmaz mı? dikkat çekeceği içinde haberin devamı okunur ve yorumlar artar.
adigehalil Wrote:forumu son günlerde pek bir boş görmekteyim...

aynısını ben de soracam...sagolsun halil abi aylar öncesinden sormuş...

nedir bu durgunluk yahu?katılım yok diyebilirim...forumda demirbaş üyelerimiz bile görünmüyor...Rolleyes
O buluşmayı hiç yapmıcaktık Big Grin Toungue buluşma gününe kadar foruma hergün 2-3 konu açardık bi sürü mesaj yazardık(Tm olarak hepimiz) bi buluşma yaptık sx1ler bozuldu,millet nokia kullanmaya başladı,forum bomboş kaldı püüühü Big Grin bi sürü karabasan Toungue bi buluşma daha yapsak tersine dönermi acaba Toungue Rolleyes
ya sus aklıma getirme şu laneti Big Grin o mcdonalds a hiç gitmicektik. ordaki güvenlikçi bize büyü yaptı kesin Big Grin
@sanri
@wasd

sizde bi katılım ruhu görüyorum bu günWhistling
Reference URL's