beyler bende 512 mb bozuk kart var bu winhex ile denedim gerçekten düzeliyor her bozuldugunda tekrarlıyorum kartı hiç kullanamamaktan iyidir

deneyebilirsiniz
1 GB lık mmc 20 - 25 dk kadar sürüyor
bilginize ....
Teşekkürler tekrar Kutlu

Windows wista kullanıyorum...Winhex i kurdum.Açıklamda yazan önergeleri uyguladığım halde kurtarma işlemini yapmaıyorum.En sondaki uyarılara tamam dedikten sonra "Cannot write to Removable medium1. Erişim Engellendi" diyor..
Şevkim kırıldı yaa.....2 saattir uğraşıorum...Hala bi sonuç yok!!!!.....
wista sürücüye direk erişime izin vermiyor olabilir ( daha güvenli filan olsun diye , aslında iyi bi şey )
çünkü winhex burada windows un sürücülerini kullanarak değil direk erişiyor diske
xp de yapabilirsin ama...
Peki su an yapabileceğim bi işlem var mı???
Yardımlarınızı bekliorum...Şimdiden teşekkur ederim....
ne yazık ki başka bir yöntem bilmiyorum
arkadaşlar benim de elimde böyle bir kart var 512 mb mmc kart var ve ben bunun içindeki bilgileri ne sile biliyorum ne de yeni bir bilgi ekleye biliyorum yani benim kart foss oldu ama içindeki bilgileri okuya biliyorum cok garip bir durum ama gercek bana da yardımcı olursanız sevinirim ????? help me
arkadaşım aynı durum bendede oldu kartı silmen için bir yol biliyorum ama içine bişey yüklemeyi ben başaramadım.şöleki nokia 6680 le formatladığımda kart formatlandı ve sadece system v.s klasörler kaldı ama sevincim kursağımda kaldı çünki içine bişey yükleyemedim..bu arada benim kartımın bozulması şöle oldu:sx1 de biçimlendir demiştim sonra çok uzun süreceği aklıma geldi ve kartı çıkarttım ve bilgisayara taktım biçimlendirme tamamlamnamadı dede tekrar sx e taktığımda biçimlendirme başarısız yeniden dene uyarısı aldım ..
saolun arkadaşlar çok işe yaradı yaw az kalsın kartı gönmüyodum

çok teşekkür ederim. çok makbule geçti .
şifreli kartlarda bu işlemler olurmu????????????????
karakule Wrote:şifreli kartlarda bu işlemler olurmu????????????????
Biz tek "?" işareti ve tek "!" dende anlarız, soru işareti ve ünlemleri bu kadar uzatmak gereksiz

Arkadaşlar Bu Yöntemi 10 Defa Denedim Ama Olmadı... Benim Kart Mini SD Acaba Onun İçinmi? 1 GB Yazık Yawww

fiziksel bir hata yoksa mmc - sd farketmemesi lazım
karakule Wrote:şifreli kartlarda bu işlemler olurmu
soruma cevap alamadım ahali

Birde Arkadaşlar Benimkinde Removable Medium 2 Olarak Görüyor... Yapıyorum İşlem Bitiyor.. Ama Biçimlendiremiyorum

Kart Yepyeni Fizksel Hiç Bir Sorun Yok
benm kartıda hiç görmüyor kart kilitli yazıyor sx1 e taktığımda
kilitli kartları nasıl halledicez
abi benim hafıza kartı çalışıyordu fakat içi doluyken telefonda biçimlendir dedim hem biçimlendirmedi. artık bilgisayarda görmüyor telefonda biçimlendirmiyor. bu programdada removable medium yok yardım eder misin
allah razı olsun yoksa 1GB lık kart toz oluyordu
ellerine sağlık cooookkkk teşekküe ederimmm
Teşekkürler şimdi formatladım birde telde formatlayıp sonucu görecem. .Mp3lerim tıkanmaya bşlamıştı bakalım çare olacakmı tşk..
bu program şifre kırar açarmı? acaba