Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 im öbür dünyaya gitti galiba
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ben forumlara fazla katılmayı sevmem ama geçen ay bir foruma girdim galiba cepforumdu burada sx1 firmware yazıyordu bende hiç işin ayrıtısına bakmadan yüklemeye karar verdim ve maalesef şu flash işini gözden kaçırmışım ve  sx1 imin 24lük olduğunu öğrenmeden 32lik kurdum ve şu anda telefon sadece açtığımda format atıyo ve her defa tekrarlıyo bu olay telefona o kadar işlemişki şarja takarkende format atıyo  lütfen yardımlarınızı bekliyorum ben bunu yanılmıyosam özgür arkadaşımıza (hijacker) a bi arkadaşaracılığıyla bildirmiştim haber hala gelmedi neyse sağlık olsun arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...SadSad
x55 ile e-gold atarsan muhtemelen kurtulur telefon ama tam olarak bilmiyorum....
önce buradaki işlemi uygula ( SX1 software update modunda açılıyorsa bunu pas geç )
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1123

ve bu fw yi ( en güncel olan bu ) indirip yükle
http://download.teknomag.com/index-dno-247.htm
24MB flash üzerine 32MB flash kurulduğunda yazılımsal hiçbir çözüm bunu düzeltemez. MMI board değişimi yapılmalıdır....
cmert Wrote:Dikkat !! SX1inizin flash boyutuna uygun yazılımı yüklemediğinz takdirde geri dönüşü olmayan hasarlara yol açarsınız, kısaca SX1inizle vedalaşırsınız !!

Koca puntolarla yazıyorum ama kime ¿¿¿ Nono
Geçmiş olsun , Tuş boardı bulman çok zor olacak ... dikkatsizliğin bedeli biraz ağır oldu Whistling
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1214

Üstadlar!
Bu konudaki işlemi uygularsak cihazın geri dönme riski var mı?Elimde gereken aletler olsa ben denemek isterdim ama...
HiJacker sendeki hurdalarda hiç 24 mb flash yok mu?
Ölen bir insan hatim indirsen geri dönüyormu ? hayır.....
Ölen sx1 yazılımla geri dönermi ? hayır.....
Parça değişmelimi ? evet.....
Astarı yüzünden pahalımı olur ? evet.....
Cem firardamı ? Toungue

Demekki ne yapıyormuşuz. Onarılamayan sx1 ler buraya bölümümüze bağış yapıyormuşuz Big Grin

Yaşasın kötülük Toungue
HiJacker Wrote:Ölen bir insan hatim indirsen geri dönüyormu ? hayır.....
Ölen sx1 yazılımla geri dönermi ? hayır.....
Parça değişmelimi ? evet.....
Astarı yüzünden pahalımı olur ? evet.....
Cem firardamı ? Toungue

Demekki ne yapıyormuşuz. Onarılamayan sx1 ler buraya bölümümüze bağış yapıyormuşuz Big Grin

Yaşasın kötülük Toungue

aniiiii erol taş kesildi özgür.özgür yeni işin(hayırlı olsun kanka) sana maddi destek sağlamıstır sanırım ama maneviyat bakımından göçertmiş. onlar sx1 !! kurban derisi değil  Big Grin
onlara ince davranmak lasım!!
VER ONU ÖZGÜRE hehehehehe Toungue
Flash kalıplama işlemi o kadar pahalı mıydı?
Ağhhh ağhh

Robotica Big Grin dostum flash kalıplamak çözüm değil ki. MMI board değişecek. Wink

Fiyatını piyasada bir sorun derim Big Grin Wink
HiJacker Wrote:Ağhhh ağhh

Robotica Big Grin dostum flash kalıplamak çözüm değil ki. MMI board değişecek. Wink

Fiyatını piyasada bir sorun derim Big Grin Wink
bulabilir misiniz demiyosun hiç özgür ustaBig Grin
Kendisini bulamasada en azından fiyatı hakkında bilgi alır Big Grin
hah şimdi oldu işteeeWhistlingLaugh
Fugitif95 imzasında Wrote:sx1im ölende,
turnalar ucanda.
özgür abi duyanda,
n70i ne edeyim?
hay aklıma edeyim,
sx1 olmayanda...

[Image: kahkahawl6.png] [Image: komikmx5.png] [Image: zuhahant6.gif] yarıldım. Big Grin
yaaaaa benim sx1i tamir etmezmisin???adami boyle sair ediyosun...sen benim sx1e bi el atma daha cok yarilacaksin abiYahoo
valla abi şunu gönderem bi bakiver yav.canim cikti burada tamir edecek bi tane telefoncu yok.tel acil lazim bi flaslik işi varSwoongözünü sevemCrayShy
HiJacker Wrote:Fiyatını piyasada bir sorun derim Big Grin Wink

60 YTL Wink
HiJacker bence hala cihazın kurtarılma olasılığı var.Çünkü bu hata sadece i-boot bölgesine zarar veriyor,mmi boardda başka bir devreye veya entegreye zarar verdiğini düşünmüyorum.Dolayısıyla denemeye değer,sen bu cihaza bir baksana eğer kurtulursa çok sevaba girersin.Saygılar.
flash ı değiştirmen gerekli veya bulabilirsen ki pek yok üst bord al.....
Reference URL's