ben forumlara fazla katılmayı sevmem ama geçen ay bir foruma girdim galiba cepforumdu burada sx1 firmware yazıyordu bende hiç işin ayrıtısına bakmadan yüklemeye karar verdim ve maalesef şu flash işini gözden kaçırmışım ve sx1 imin 24lük olduğunu öğrenmeden 32lik kurdum ve şu anda telefon sadece açtığımda format atıyo ve her defa tekrarlıyo bu olay telefona o kadar işlemişki şarja takarkende format atıyo lütfen yardımlarınızı bekliyorum ben bunu yanılmıyosam özgür arkadaşımıza (hijacker) a bi arkadaşaracılığıyla bildirmiştim haber hala gelmedi neyse sağlık olsun arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...

x55 ile e-gold atarsan muhtemelen kurtulur telefon ama tam olarak bilmiyorum....
24MB flash üzerine 32MB flash kurulduğunda yazılımsal hiçbir çözüm bunu düzeltemez. MMI board değişimi yapılmalıdır....
cmert Wrote:Dikkat !! SX1inizin flash boyutuna uygun yazılımı yüklemediğinz takdirde geri dönüşü olmayan hasarlara yol açarsınız, kısaca SX1inizle vedalaşırsınız !!
Koca puntolarla yazıyorum ama kime ¿¿¿

Geçmiş olsun , Tuş boardı bulman çok zor olacak ... dikkatsizliğin bedeli biraz ağır oldu

Ölen bir insan hatim indirsen geri dönüyormu ? hayır.....
Ölen sx1 yazılımla geri dönermi ? hayır.....
Parça değişmelimi ? evet.....
Astarı yüzünden pahalımı olur ? evet.....
Cem firardamı ?
Demekki ne yapıyormuşuz. Onarılamayan sx1 ler buraya bölümümüze bağış yapıyormuşuz
Yaşasın kötülük

Flash kalıplama işlemi o kadar pahalı mıydı?
Ağhhh ağhh
Robotica

dostum flash kalıplamak çözüm değil ki. MMI board değişecek.
Fiyatını piyasada bir sorun derim

Kendisini bulamasada en azından fiyatı hakkında bilgi alır

hah şimdi oldu işteee

yaaaaa benim sx1i tamir etmezmisin???adami boyle sair ediyosun...sen benim sx1e bi el atma daha cok yarilacaksin abi

valla abi şunu gönderem bi bakiver yav.canim cikti burada tamir edecek bi tane telefoncu yok.tel acil lazim bi flaslik işi var

gözünü sevem

HiJacker bence hala cihazın kurtarılma olasılığı var.Çünkü bu hata sadece i-boot bölgesine zarar veriyor,mmi boardda başka bir devreye veya entegreye zarar verdiğini düşünmüyorum.Dolayısıyla denemeye değer,sen bu cihaza bir baksana eğer kurtulursa çok sevaba girersin.Saygılar.
flash ı değiştirmen gerekli veya bulabilirsen ki pek yok üst bord al.....