Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: ne oluyo bu bizim sx1lere yahu?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
abi ne bu ya elinde saglam sx1 kalan adam kalmadi (bizimki de kafayi yedi menüye basiyosun kare tusu geliyo,6ya basiyosun arama yapiyo vs vs....)
)blink
forumdaki basliklara bak;
sx1im öldü
sx1im iflas etti
sx1im öbür dünyaya gitti galiba
sx1im öldü...fw yüklerken...

bu ay sx1lerin ölme ayi midir nedir???:(soyumuz tükenmesinLaughLaughLaugh
Big GrinBig GrinToungue
benimde fazlasıyla dikkatimi çekti,

fugitif95'in yazdığı gibi, anasayfada çıkan forum başlıklarında arka arkaya dizilmişti konular. iyi bakalım kendimize ve telefonlarımıza Smile

Özgür vazgeçmezse uğraşmaktan soyu tükenmez Wink
bana sorarsanız sx1 lerin son zamanlardaki internet üzerindeki popüleritesinin artması sonucu sx1 i bilen bilmeye her kezin bu makineyi alması, sonuc olarak kullanamamaları akebinde yırtınmalarından kaynaklanyor. bir telin popülerleşmesi herkez tarafından kullanılabileceği anlamına gelmiyor ne yazıkki sx1 kendine özgü refleksif ve garip tepkiler verebilen bir cihaz ama bu özelliği beni ondan uzaklaştırmıyor tam tersi.(burdan söylüyorum sx1 cep telefonu değildir o sx1 dir) Smile Smile
Bu duruma el koyamadığım için üzgünüm arkadaşlar. Bu aralar birçok web tasarımı ve reklam organizasyon işi aldım. Ek olarak yeni açılan bir barın süpervizor lığını yapıyorum. Ne gecem kaldı ne gündüzüm. İlgilenmek için elimden geleni yapmaya çalışsamda normal insan bünyesinin kaldırabildiği normların üzerinde çalışma saatlerim olduğu için bu pek mümkün olmuyor. Online sürem bile kısaldı... Sad
Herşeyi Özgür den beklemeyelim lütfen , zaten işleri başından aşkın, maşallah almış yürümüş Big Grin
birçok problemi kendi başımıza da çözebiliriz, bunu için forumda ufak bir gezinti bile yeterli olacaktır ...

temiz bir hardformatla bile çözülebilecek bir sorun için "SX1im öldü, gitti, rahmetli iyiydi, helvasına beklerim Toungue vs. " gibisinden başlıklar açıp olayı abartan arkadaşlara bağlıyorum ben bu durumu ... Whistling

sorunu donanımsal olanlara sözüm yok Wink
SX1im öldü 5 tuşu koptu lütfen yardım... Yahoo
cmert üstata aynen katılıyorum...

buarada HiJacker üstat işler ii galiba almış gitmişin maşallah... Kolay gelsin... Drinks
Coşku burdaki yazım hatasını kaçırmayalım "süpervizor lığını"

Türkçe yazmış Özgür ama ingilizcesini okuyarak eki bağlarsak oluyor Smile
Gözümden kaçmadı tabi Smile rencide etmek istemedim arkadaşı Big Grin Big Grin

küçüklüğüne, ilkokul yıllarına inmek lazım, Türkçe dersine kim girdiyse artık Toungue Toungue
Bilnçsiz kullanım diyebiliriz...Ya da bilgisiz kullanım.
Sizde 2 günde 3 saat uyuyun Türkçe konuşmayı unutursunuz Cray

İşler aldı yürüdü doğru. Ama onu esnemekten ağrıyan çeneme ve uykusuzluktan yanan gözlerime sorun bakalım Swoon

Zzzz
benimkide serviste ölümden döndü Smile
katin Wrote:bana sorarsanız sx1 lerin son zamanlardaki internet üzerindeki popüleritesinin artması sonucu sx1 i bilen bilmeye her kezin bu makineyi alması, sonuc olarak kullanamamaları akebinde yırtınmalarından kaynaklanyor. bir telin popülerleşmesi herkez tarafından kullanılabileceği anlamına gelmiyor ne yazıkki sx1 kendine özgü refleksif ve garip tepkiler verebilen bir cihaz ama bu özelliği beni ondan uzaklaştırmıyor tam tersi.(burdan söylüyorum sx1 cep telefonu değildir o sx1 dir) Smile Smile

evet arkadaşım çok yerinde bir tespit bence
sx1 kadar sx1 kullanmakta bir özel bir iştirShades....
Reference URL's