Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 garantiden değişim
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
tşk arkadaşlar CL71 alıp satıp tekrar sx1 alcam üste para kalır onada kasayı degistiririm ne dersiniz
şu sıralar kimse telefonunu siemens yetkili servise vermesin. şikayetimvar.com da bir sürü şikayet var. verenler benim gibi telefonlarını alamıyorlar. bekleyin karar çıktı diyorlar fakat telefon gelmiyo. bu durum acayip canımı sıkıyor. siemens teknik servisi ve diğer birimleri müşterisini hiç bir şekilde korumuyor. benim verdiğim tarih 13/11/2006
sıfır bir telefon alırken garantisi var diye sevinmeyin. ve siemens alırsanızda servis yerine piyasa da bir tamirciye gidin daha hayırlı olur.
ben yeterince sıkıldım başkaları sıkılmasın
tolgaevil dostum cl71 için ne kadar süre bekledin yani değişim suresi ne kadar sürdü ,benim 75 gün oldu hala yok bi önerin olurmu acep?
tel serviste 35 gun olunca aradim istanbulu ,ne talep ediyorsunuz dediler bende degisim dedim 1 hafta sonra mesaj geldi basaridan gelin yeni telinizi alin diye
sen 75 gun bekleyip hic sikayet dilekcesi yazmazsan daha cok beklersin
cincala Wrote:tolgaevil dostum cl71 için ne kadar süre bekledin yani değişim suresi ne kadar sürdü ,benim 75 gün oldu hala yok bi önerin olurmu acep?

ben 90 gün sonra alabildim ef81i,arkadaşın dediği gibi dilekçe yazarsan daha erken alırsın heralde.Suskun kalırsan mağdur olursun,en son gittiğimde cihazın değişimi onaylanmış ama cihaz elimize ulaşmadı deyip ertesi haftaya gelin dediler,ertesi hafta geldiğimde yine aynı lafı söylediler eğer kabullenip eve dönseydim yine alamayacaktım ama sabrımın taştığını izah edince özür dileyip siemensi aradılar ben kızılaydaki işlerimi halledip 1 saat sonra geldiğimde telefonu hazırlamışlardı.Bazen biraz efendiliği bırakmak da gerekebiliyor başarıda.
tevfikilkay Wrote:
cincala Wrote:tolgaevil dostum cl71 için ne kadar süre bekledin yani değişim suresi ne kadar sürdü ,benim 75 gün oldu hala yok bi önerin olurmu acep?

ben 90 gün sonra alabildim ef81i,arkadaşın dediği gibi dilekçe yazarsan daha erken alırsın heralde.Suskun kalırsan mağdur olursun,en son gittiğimde cihazın değişimi onaylanmış ama cihaz elimize ulaşmadı deyip ertesi haftaya gelin dediler,ertesi hafta geldiğimde yine aynı lafı söylediler eğer kabullenip eve dönseydim yine alamayacaktım ama sabrımın taştığını izah edince özür dileyip siemensi aradılar ben kızılaydaki işlerimi halledip 1 saat sonra geldiğimde telefonu hazırlamışlardı.Bazen biraz efendiliği bırakmak da gerekebiliyor başarıda.

gule gule kullan ef81 ini
tolgaevil Wrote:
tevfikilkay Wrote:

gule gule kullan ef81 ini

sağol da pek öyle bi niyetim yok denk getirirsem şutlayacam.
begenmedigin ozellikleri neler ?
kaca satacaksin?
tolgaevil Wrote:begenmedigin ozellikleri neler ?
kaca satacaksin?

beğenmediğim bi özelliği yok,profesyonel sx1 kullanıcısı için sıkıcı olduğundan şutlayacam dedim.Görüntüsü ve özellikleriyle telefonu bilgisayara sadece mp3 yükleme maksatıyla bağlayan biri için mükemmel bi telefon ama sx1 kullanıcısına nanay tabi.Buarada siemensin sxg75i sx1in yenilenmiş versiyonu olarak çıktığını falan zanneden arkadaşlar aldanmasın ef81le sxg75in içi aynı sadece görünüşleri farklı yani yeninesil sx1 falan değildir aklınızda bulunsun.

Fiyat konusuna gelince 2 hafta önce tüm internet sitelerinde 850 civarında idi şuan hepsiburada kampanya var 540 olmuş oyüzden bi fikrim yok kutuyu alıp telefoncuları dolaşacaz,ucuza gidiyosa zaten vermem biraz para biriktirip sx1 alırım ikisinide kullanırım.
Pages: 1 2
Reference URL's