şimdi saat 1 desek 8 saat var
sabaha
hım sonıc de 7 saate dusurse
saat 8 e kadar benım mesaj yazma problemım olmaz
bende 6:30 da kalkıp sehır dısına cıkıcagıma gore
buda benim saat 7 ye kadar mesaj yazıcam anlamına gelır
o halde ben 7 de mesaj yazıp gıdersem
saat 2 ye kadar zaman dolar
ama yarında pazartesı okulu olanlar gıdıcekler
ama frank var cmert var onlar mesaj yazabılır yanı bırısı 12' ye kadar mesaj yazarsa
buda bana 7 saat kazandırır e saat 5 kadar da mutlaka bırısı mesaj yazar
o halde benim de akşam 8 e kadar dönüceğimi düşünürsek
yarışmaya hayli hayli yetişiorum anlamına gelior
yani ödül yine benim olucak
ya sonic saati birden 7 saat deilde daha fazlaya düşürürse o zaman nolucak
işte o zaman mıçıoruz
geldiğimizde apışmış oluoruz
ama öle bişey olma ihtimalinin olmadığını düşünürsek sorun yok
yani geldiğimde oharaaaa deme ihtimalimde baya az gibi
neyse herkese iyi geceler

biraz uzun mu oldu ne?

erkahn kazanamazsa ne yapar çok merak ediyorum.
Şimdi der öyle bir ihtimal yok diye.
evet yok

büyük konuşmamak lazım
ödül bi yana
şu logoyuda istiorum acıkcası
hadi sende yat artık yarın okul var

erkahn bu kadar koşturdu bakalım neolcak devamında
pazartesi gününün bu ölü saatini seçtim serverdaki değişiklikler için , şuan saat 2:06 gece ve yarışmayı dondurmak zorundayım çünkü forumu kapanıcak. Açılana kadar geçen süre yarışmaya dahil değildir. sabaha karşı açılacak büyük ihtimalle. bu durumun yarışmaya denk gelmesinden dolayı kusura bakmayın.
----------------------------------------------------
yarışma 11:20 ile tekrar aktiftir. En son mesaj yazan arkadaşımızın süre hesabı gönderdiği zamandan 2:06'ya kadar olan ve üzerine 11:20'den sonrası ilave edilerek yapılacaktır. Geçici aksaklık için Özürdilerim.
sabah giremeyince korktum

bizimkiler engelledi heralde dedim

evet başedemeyince kökten çözüm var bizde engelle gitsin
içeriğe dikkat ediyoruz hatta arkadaşlar konu açmadan danışıyolar sağolsunlar

arkadaşlar sabah tadilatmı vardı işallah bitmiş tir
erkahn sabaha karşı haberler kısmına bir yorum yazmış foruma giremediğini belirtmiş.
bu mesajımda forumu kapama ve açma sürelerini belirttim yarışmada diğer arkadaşlara haksızlık olmaması için süre dondurulmuştu
http://www.teknomag.com/forum/showthread...6#pid15606
şuan herşey yolunda, yarışmaya devam. son mesaj oliver_kahm'dan gelmişti ardından emir-18, süre dolarmıydı sabaha kadar açık kalsa forum işte burada dolar dolmaz net bişey diyemediğim için kendisinden kusura bakmamasını rica ediyorum. (sanırım erkahn yetişiyodu sabah 6 civarı yorum yazmış çünkü giremediğine dair)
arkadaşlar siz hala vaz geçmedinizmi gece bile msj atan var be :-)
heralde erkahnla komşu olsak kapıya dayanırdı çabuk aç şu forumu diye, sıkı geçiyo bu seferki yarışma, çetin ceviz

kesinlikle dayanırdım zaten sabah gıremedım ajaba dedım noluo beni engelledilermi dedim
ama dedim nie engellesinler yau dime neyse ödül benimdir benim kalacak
sabah 6 dada ben varım hepde ben varıom
hep de ben olucam

anuroj da vardı sabah saatlerinde, aslında onun için ingilizce açıklama yazıcaktım ama dalıp gitmişim sonra unuttum

planlarda yolunda bakıyorum

Sonic Wrote:anuroj da vardı sabah saatlerinde, aslında onun için ingilizce açıklama yazıcaktım ama dalıp gitmişim sonra unuttum 
Darılmamıştır umarım ... adamı kaçırmasak bari

ilginç bir yarışma bende katılayım denemk güzle olur ben zaten yarışmacıyım ama yarışlarım koşu şeklinde oluyor ve koşarak ortalama (100mtde)35km/h ulaşmanın zevkini sürüyorum. en yüksek ulaştığım hız 38.8km/h idi. neyse ben bülent taşdemir tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

iyide burda yarışmacı die bişey yok ki
evet bi yarışma var ama
sadece ben yarışıorum o da kendimle
hoşgeldin!
ben geldim aradan 2 gün geçti ama olsun.. herkese yeniden selamlar.. son ikigündür yoğunum fazla nete takılamıyorum..