havacı-piade Wrote:slm arkadaşlar herkeze iyi şanslar
havacı-piyade ayıp olmuyormu ama

Avatarımı aynı şekilde kopyalayıp kendi avatarın yapmışsın.
Bu hareketini kınıyorum...

:excl:Avatar kişiye özeldir. Kişiyi temsil eder. Görür görmez onu hatırlatır

Kendini ifade eden,
kendine özgü bi avatar bulup veya yaratıp onu kullanmalısın!!!
Saygılarımla...
Ben_SX1
çok doğru ama nie burda tartışıosunuz burayı meşgul etmeyin
ben burda bekliorum arkadaşlar
pm atın filan yani

Desteğin için saol
murat18
havacı-piade kullanıcısına özel mesajla da bu durumu bildirdim.
Ayrıca kullanıcının foruma tek mesajı var.
O mesajda bu konu içinde atılmış.
Oyüzden buraya yazdım.
oke artık buraya kımse hıc mesaj yazmasın
arkadaşlar yarısma falan yok hatta bitti ben kazandım

beyler nedir bu kazanmak arkadaş en son yazan kazansın derim
dogru söylüyorsun erkahn ( alf ) kardeş
Arkadaşlar benim buradaki amacım yarışma falan değildi.
Sadece
havacı-piade kullanıcısının avatarımı kullanıyor olması.
(NOT: Bu mesajımın yarışmayla bir alakası olmaması nedeniyle yarışma dışındadır. Eğer buradaki arkadaşlara rahatsızlık verdiysem özürlerimi sunarım.)
@ben_sx1 bahsettiğin kullanıcının hesabı silindi, çünkü bu kişi foruma sürekli değişik hesaplarla üye olup ortalığı karıştıran olmadık yerlere mantıksız yazılar yazan birisi. şimdide avatar hırsızlığına başlamış. (üye adları bastakli18, şampiyon18 ve havacı-piade)
bu yüzden hiç kafana takma

Sonic Wrote:@ben_sx1 bahsettiğin kullanıcının hesabı silindi, çünkü bu kişi foruma sürekli değişik hesaplarla üye olup ortalığı karıştıran olmadık yerlere mantıksız yazılar yazan birisi. şimdide avatar hırsızlığına başlamış.
sen iyisini bilirsin Sonic

Sonic Wrote:@ben_sx1 bahsettiğin kullanıcının hesabı silindi, çünkü bu kişi foruma sürekli değişik hesaplarla üye olup ortalığı karıştıran olmadık yerlere mantıksız yazılar yazan birisi. şimdide avatar hırsızlığına başlamış.
İlgilendiğin için çok teşekkür ederim
Sonic
(NOT: Bu mesajımın yarışmayla bir alakası olmaması nedeniyle yarışma dışındadır.)
Offf ... offf ... Günler ne kadar sıkıcı geçiyo ...
okula gidiyorum, hoca yok ... foruma geliyorum tık yok ... ev arkadaşlarım firari ... Salı günü gelse de evime gitsem

@ben_sx1: bu kişinin kullandığı üye adlarınıda ekledim mesajıma. Soruna yaklaşımın ve o kişiye pm atıp uyarman gerçekten çok güzel davranışlar.
@murat18: buraya mesaj yazanları takip etmeye çalışıyorum, herzaman bu tür bozguncular olacak (forumu karıştıran tiptede, kod açığı yakalamaya çalışan tiptede). Önemli olan canlarımızı sıkmalarına izin vermemek

kesinlikle katılıorum deminde bi dengesiz vardı
kod açığı bulduğunu sanıp yönlerdirme yapmaya çalışan ama
dengesiz işte
ben burdayım @murat18 bi avrupa yakasına bakmıştımda

P