Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: [Tamamlandı] Ödüllü Yarışma 2: Son Yazan Kazanır
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
havacı-piade Wrote:slm arkadaşlar herkeze iyi şanslar

havacı-piyade
ayıp olmuyormu amaMadMadMad
Avatarımı aynı şekilde kopyalayıp kendi avatarın yapmışsın.
Bu hareketini kınıyorum...NonoNonoNono

:excl:Avatar kişiye özeldir. Kişiyi temsil eder. Görür görmez onu hatırlatırExcl
Kendini ifade eden, kendine özgü bi avatar bulup veya yaratıp onu kullanmalısın!!!

Saygılarımla...
Ben_SX1
Swoon
ben_sx1 Wrote:
havacı-piade Wrote:slm arkadaşlar herkeze iyi şanslar

havacı-piyade
ayıp olmuyormu amaMadMadMad
Avatarımı aynı şekilde kopyalayıp kendi avatarın yapmışsın.
Bu hareketini kınıyorum...NonoNonoNono

:excl:Avatar kişiye özeldir. Kişiyi temsil eder. Görür görmez onu hatırlatırExcl
Kendini ifade eden, kendine özgü bi avatar bulup veya yaratıp onu kullanmalısın!!!Swoon

Saygılarımla...
Ben_SX1

haklısın kardeş
çok doğru ama nie burda tartışıosunuz burayı meşgul etmeyin
ben burda bekliorum arkadaşlar
pm atın filan yaniBig Grin
Desteğin için saol murat18

havacı-piade kullanıcısına özel mesajla da bu durumu bildirdim.
Ayrıca kullanıcının foruma tek mesajı var.
O mesajda bu konu içinde atılmış.
Oyüzden buraya yazdım.
oke artık buraya kımse hıc mesaj yazmasın
arkadaşlar yarısma falan yok hatta bitti ben kazandım
Big Grin
beyler nedir bu kazanmak arkadaş en son yazan kazansın derim
tama işte bende öle diorum şimdi en son mesajı yazıorum kimsede bişey yazmıoBig GrinBig GrinBig GrinToungue
dogru söylüyorsun erkahn ( alf ) kardeş
Excl Süre 12 saate düşürülmüştür Swoon
Sonic Wrote:Excl Süre 12 saate düşürülmüştür Swoon
:yahoo:teşekkürler sonic
Arkadaşlar benim buradaki amacım yarışma falan değildi.
Sadece havacı-piade kullanıcısının avatarımı kullanıyor olması.

(NOT: Bu mesajımın yarışmayla bir alakası olmaması nedeniyle yarışma dışındadır. Eğer buradaki arkadaşlara rahatsızlık verdiysem özürlerimi sunarım.)
okey anladık sx1
@ben_sx1 bahsettiğin kullanıcının hesabı silindi, çünkü bu kişi foruma sürekli değişik hesaplarla üye olup ortalığı karıştıran olmadık yerlere mantıksız yazılar yazan birisi. şimdide avatar hırsızlığına başlamış. (üye adları bastakli18, şampiyon18 ve havacı-piade)

bu yüzden hiç kafana takma Wink
Sonic Wrote:@ben_sx1 bahsettiğin kullanıcının hesabı silindi, çünkü bu kişi foruma sürekli değişik hesaplarla üye olup ortalığı karıştıran olmadık yerlere mantıksız yazılar yazan birisi. şimdide avatar hırsızlığına başlamış.

sen iyisini bilirsin Sonic Clapping
Sonic Wrote:@ben_sx1 bahsettiğin kullanıcının hesabı silindi, çünkü bu kişi foruma sürekli değişik hesaplarla üye olup ortalığı karıştıran olmadık yerlere mantıksız yazılar yazan birisi. şimdide avatar hırsızlığına başlamış.

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim Sonic

(NOT: Bu mesajımın yarışmayla bir alakası olmaması nedeniyle yarışma dışındadır.)
Zzzz
ben_sx1 Wrote:

İlgilendiğin için çok teşekkür ederim Sonic

(NOT: Bu mesajımın yarışmayla bir alakası olmaması nedeniyle yarışma dışındadır.)
beyler neyse herkes işine baksın o zamanZzzz
murat18 az değilsin sende heeeBig Grin

Bu mesajımın yarışmayla ilgisi vardır Big GrinBig GrinBig Grin
ben_sx1 Wrote:murat18 az değilsin sende heeeBig Grin

Bu mesajımın yarışmayla ilgisi vardır Big GrinBig GrinBig Grin
Thumbup TEBRİKLER KARDEŞ YARIŞMA UNUTMADAN ERHAKN GÖRÜNMÜYOR UYUDUMU NE Zzzz
Offf ... offf ... Günler ne kadar sıkıcı geçiyo ... Whistling

okula gidiyorum, hoca yok ... foruma geliyorum tık yok ... ev arkadaşlarım firari ... Salı günü gelse de evime gitsem Rolleyes
Yarın MaviBilgisayar'da kampanya varmış.
Nec M5410 Celeron 1.5 Notebook 449$+KDV
Mikrobox 80GB Slim Taşınabilir HDD 69$+KDV
Nokia 6233 509ytl(KDV Dahil)
Sony PlayStation2 219ytl(KDV Dahil)

http://www.mavibilgisayar.com/katalog/im..._vers3.jpg
cmert Wrote:Offf ... offf ... Günler ne kadar sıkıcı geçiyo ... Whistling

okula gidiyorum, hoca yok ... foruma geliyorum tık yok ... ev arkadaşlarım firari ... Salı günü gelse de evime gitsem Rolleyes
günler gerçekten sıkıcı oluyor ama teknomag ın bu hediyeleri insanı biraz heyacan veriyor .. TEŞEKKÜRLER TEKNOMAGClapping
@ben_sx1: bu kişinin kullandığı üye adlarınıda ekledim mesajıma. Soruna yaklaşımın ve o kişiye pm atıp uyarman gerçekten çok güzel davranışlar.

@murat18: buraya mesaj yazanları takip etmeye çalışıyorum, herzaman bu tür bozguncular olacak (forumu karıştıran tiptede, kod açığı yakalamaya çalışan tiptede). Önemli olan canlarımızı sıkmalarına izin vermemek Wink
Sonic Wrote:@ben_sx1: bu kişinin kullandığı üye adlarınıda ekledim mesajıma. Soruna yaklaşımın ve o kişiye pm atıp uyarman gerçekten çok güzel davranışlar.

@murat18: buraya mesaj yazanları takip etmeye çalışıyorum, herzaman bu tür bozguncular olacak (forumu karıştıran tiptede, kod açığı yakalamaya çalışan tiptede). Önemli olan canlarımızı sıkmalarına izin vermemek Wink
teşekkürler sonic
kesinlikle katılıorum deminde bi dengesiz vardı
kod açığı bulduğunu sanıp yönlerdirme yapmaya çalışan ama
dengesiz işte
ben burdayım @murat18 bi avrupa yakasına bakmıştımdaBig GrinBig GrinP
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Reference URL's