sLm beyler nurani adlı firmwareyi kurdum..hersey tam takırında ilerliyordu.hafıza kartını çıkarmıstım.sarj fulldu.firmware güzelce kuruldu.telefon kapandı açılırken telefona format attı kendi. format bitti.ama tel açılmadı... yeni firmware yüklemeye çalişiyom olmuyor...
ne yapmam lazım lütfen yardım edin
Açılırken format attığına göre C yi 12mb yapan patch uygulanmıştı. Şayet telefonun flashı 24mb ise ciddi hasar görmüş olabilir.
forumdaki fw (nurani-nkeepr-visual edition) 24 mb flash belleğe göre tasarlandı..telin açılırken format atarak açıldığına göre c12 patchini yapmış olmalısın..formattan sonra kapandığına göre flash belleğin 32 mb.ttır.Test edilmiş bir yazılım bataryanı çıkartıp takıp bir daha açmayı dene..eğer flashın 24 mb. olmuş olup c12 patchini yapmış olsaydın flash belleğin bozulur ve telin devamlı format atar halde kalırdı...
Ahh dostum ahhh ... Şu tür mesajları görünce cidden üzülüyorum, biraz dikkat lütfen ... tuş boardın sizlere ömür, acı bir tecrübe

12 mb c patchini uyguladınız mı?En azından sorun açıklığa kavuşsun
coşku insanları bilgilendirirken bazen izlendiğin yol çok yanlış..buraya yorum yazanlar belki senin kadar sx1le haşır neşir olan insanlar olmayabilir ve hepsinden öte iyi niyetle yardımcı olmaya, alternatifler üretmeye çalışan insanlar...senin burada yaşça kendinden büyüklere hadi büyüğünden de vazgeçtim forum üyelerine "Ahh dostum ahhh ... Şu tür mesajları görünce cidden üzülüyorum, biraz dikkat lütfen ..." şeklindeki bir üslubun bu forumun etiğine yakışmıyor bence...moderatör olsan bile....(enazından bence bir moderatör forum üyelerine bu tarz yaklaşmamalı..)
Yalnızca tüm uyarılarıma rağmen yapılan basit bir yanlışın nelere malolduğunu görmek üzdü beni ve tüm samimiyetimle bunu dile getirdim ... bunu da forum etiği olarak yargılamak oldukça yanlıştır ve kimsenin haddi değildir ! Büyüklerime de takındığım üslup hakkında bi yanlışım olduğunu göremiyorum ... Ailemden aldığım terbiye bana herzaman yetmiştir ...
bu hatanın SX1le haşır neşir olmakla hiçbir alakası yok, yalnızca okumak, okumak, okumak veya okumamamak ...
Quote:(enazından bence bir moderatör forum üyelerine bu tarz yaklaşmamalı..)
mesaj sahibi @NighT_GoD bir tepki vermezken bu tepki niye ?
yaklaşımımdan rahatsızlık duyan biri varsa bana bi şekilde iletsin ...
@nKEEPr
Coşku tarafından yazılan birkaç mesaja ters tepki verdiğini gördüm. Bu mesajda bunlardan birisi. Bu uslupta hiçbir artniyet yada yanlışlık olduğunu düşünmüyorum. Lütfen uyarılarını daha dikkatli yap.
Sana kimse fw arıza çıkartıyor demedi. Tamamen kullanıcı hatası.
Celallenmenin manası yok diye düşünüyorum.
Saygılar... Adaş
TAVSİYE : C12 patchini FW içine entegre etmeyin arkadaşlar. Herkes kendisi yapsın..
ocu77 Wrote:coşku insanları bilgilendirirken bazen izlendiğin yol çok yanlış..buraya yorum yazanlar belki senin kadar sx1le haşır neşir olan insanlar olmayabilir ve hepsinden öte iyi niyetle yardımcı olmaya, alternatifler üretmeye çalışan insanlar...senin burada yaşça kendinden büyüklere hadi büyüğünden de vazgeçtim forum üyelerine "Ahh dostum ahhh ... Şu tür mesajları görünce cidden üzülüyorum, biraz dikkat lütfen ..." şeklindeki bir üslubun bu forumun etiğine yakışmıyor bence...moderatör olsan bile....(enazından bence bir moderatör forum üyelerine bu tarz yaklaşmamalı..)
Meyve Veren Ağaç Her zaman Taşlanır...
HiJacker Wrote:TAVSİYE : C12 patchini FW içine entegre etmeyin arkadaşlar. Herkes kendisi yapsın..
+1

Bundan sonra bu şekilde vereceğim, kullanıcılara kolaylık olsun diye 2 tane yazılım hazırlıyordum ancak okumaktan aciz kullanıcıların varlığını hesap etmemiştim ...
en güvenli yöntem bu şekilde olacak anlaşılan

bence açıklamalar gayet yeterli ama:
yurdum insanı kendi yaptığı hatayı başkasına yıkmaya çalışır herzaman...
neyse fazla tartışmayın adam mesajı atmış bir daha uğramamış zaten...
cmert Wrote:Ahh dostum ahhh ... Şu tür mesajları görünce cidden üzülüyorum, biraz dikkat lütfen ... tuş boardın sizlere ömür, acı bir tecrübe 
bu cümlenin eleştirilecek bir tarafı yok...

en ufak bir aşağılama, yerme yok... mantıklı eleştiriler yapalım...

adigehalil Wrote:bence açıklamalar gayet yeterli ama:
yurdum insanı kendi yaptığı hatayı başkasına yıkmaya çalışır herzaman...
İnan en çokta buna üzülüyorum, açıklamaları ilk kez SX1 görmüş birinin bile anlayacağı bir şekilde, falza uzatmadan, net bir biçimde defalarca okuyup sizlere aktarıyorum, yine de sorun çıkaranları görmek nasıl bir psikoloji yaratıyor bende bi bilsen ... paylaşmakta bir dert

Msjın aşağılamakla uzaktan yakından alakası yoktur.Sadece biraz samimiyet vardır.Buda sx1 kardeşliğinin samimiyetidir.Lütfen art niyet aramayın !
ocu77 Wrote:coşku insanları bilgilendirirken bazen izlendiğin yol çok yanlış..buraya yorum yazanlar belki senin kadar sx1le haşır neşir olan insanlar olmayabilir ve hepsinden öte iyi niyetle yardımcı olmaya, alternatifler üretmeye çalışan insanlar...senin burada yaşça kendinden büyüklere hadi büyüğünden de vazgeçtim forum üyelerine "Ahh dostum ahhh ... Şu tür mesajları görünce cidden üzülüyorum, biraz dikkat lütfen ..." şeklindeki bir üslubun bu forumun etiğine yakışmıyor bence...moderatör olsan bile....(enazından bence bir moderatör forum üyelerine bu tarz yaklaşmamalı..)
BENCE ÇOK YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSUN. MEDARATÖR VEYA DEĞİL HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL. İŞİNDE ÇOK BAŞARILI BİR ARKDAŞIMIZ VE GERÇEKTEN ÇOK İÇTEN GELEN BİR ŞEKİLDE MESAJA VE SORULAN SORUYA CEVAP ATMIŞ. YAŞÇA BÜYÜK OLABİLİR YADA OLMAYABİLİR. SORUN DEĞİL EN BAŞTA BURDA ORTALAMA 22 YAŞ GRUBU BULUNUYOR 18-25 YAŞINDAKİ ARKADAŞLARIMIZLA SAMİMİ BİR ŞEKİLDE KONUŞMAMIZDE BENCE PEK SAKINCA YOK. SAKINCA VAR DİYEN ARKADAŞLARDA BELİRTİR BEN BÖYLE BÖYLE BANA HİTAP EDİLMESİNİ İSTİYORUM DİYE BU TÜR SORUNLARDA OLMAZ. SORUNSUZ ORTAM DİLEĞİYLE

coşkuya bir konuda beni yanlış değerlendirmesinden dolayı kızmıştım daha doğrusu beni üzmüştü birazda o yüzden bu şekilde ters çıktım ama görüyorum ki burada seveni beni sevenden çok..blo-t kör deilim çok şükür,yagamide meyve veren ağaç taşlanır die yorum yapmış ona güldüm..ne günlere kaldık Yarabbi
sakin olalım gereksiz tartışmalara gerek yok
arkadaşlar

hepinize yorumLarınız icin we yardimLarınız için tesekkürler
şimdi benım bu bordu düzeLtme imkanım yok mu?