Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Gerçek Temalar
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Merhaba arkadaşlar..

Sorum şu olucak sx1 de tema desteği yokmu yani sadece attığımız resimler duvar kağıdımı oluyor.. Menuye basınca temanın değişik versiyonun un arka planda da açılması lazım ama beyaz oluo sadece üst ve altı kalıyor.. Bunun yokmu çözümü..
evet SX1 tema desteği yok...
ama sadece attğın resimler duvar kağıdı olmuyor.. SX1 tema yükleyebiliyorsun...
bu 6600 gibi değil yani tema arka planda çalışmaz...
6600 bununlamı karşılaştırıosun sx1 ini
aman Allah ım inanamıorum sana
yumurtayla sx1 i karşılaştırıosun ölemi
nayır nolamaz
heheheheh arkadaş öyle karşılaştırmış birazcık Big Grin
biri takoz biri SX1 aynı değil Big Grin
lütfen arkadaşlar lütfen
bida olmasın sx1 yumurta deil dir Big Grin
Ya gel bunu bizim arkadaşa anlat.. Her yönüyle eziyorum 6600 ını geçenlerde crash nitro kart oynuyorum görünce zaten dumur oldu bide bana at dedi bende yolaldım çalıştırmayınca dosya bozuk sen bana hepsini yollamadın diyo işte bu şahsiyet geçenlerde gelmiş dioki senin takoza tema yüklenmiyo sadece duvar kağıdı atılıyo dedi bana da koydu azcık sizinle tartışayım dedim galiba tipleri benziyor diye uğraşıo sx1 le ama bir türlü kabullenmiyo ezildiğinin...
Telefonlarının takoz oluşunu şiddetle bastırmaya çalışıyorlar...
üzerinde symbiam 7.0 ve üstü işletim sistemini taşıyan her cihaz yazılım yönünden sx1 den üstündür.(malesef 6600 da buna dahil). bi düşünün kendi eksikliklerimizi kabullenmeden ne gibi bir gelişme sağlayabiliriz ki? 6600 kullananlarda aynı hataya düşerek sx1 in donanımsal üstünlüğünü göz ardı ediyorlar. ama biz farklıyız biz sx1 kullanıcısıyız.
6600 üsütünlüğü zaten sadece sb 7.0 dan geliyor.. buda zilsesini mp3 yapmak bide tema işine yarıyor...

biri forumda demişti zamanında 6600 kullananlar sadece para verip fw yükletirler...

bence 6600 herzaman SX1 yanında ezik kalacaktır..
s7 sadece tema ve mp3 ziz sesi demek değildir.. s7 platformu beraberinde uyumlu programları midp 2.0 ı series60skinsport özelliğini vs. getirir. bunlarla birlikte hala 6600 mı sx1 mi dersen yine sx1 derim sonuçta donanım daha önemlidir.
aynen katılıyorum... Biz SX1 lerimizle mutluyuz yawwwws... Big Grin
Her 6600 kullanıcısı sx1 içi problemli cihaz dediği zaman cevabım aynı " kes len sesini son kullanıcı" Big Grin
her telefonun kullanıcılarının aksine biz sx1lerimiz üzerinde fabrikada yapılan değişiklikleri ev ortamında geliştiriyoruz. Millet yapılan programlarla sınırlıyken biz kendi özelliklerimizi katıyoruz.

Herkes "peki memnunmusun" dediği zaman

"şu an n- serisi bir nokia getirsen yarım saat içinde satar ve yerine sx1 alırım" diyorum Wink
HiJacker Wrote:Her 6600 kullanıcısı sx1 içi problemli cihaz dediği zaman cevabım aynı " kes len sesini son kullanıcı" Big Grin
her telefonun kullanıcılarının aksine biz sx1lerimiz üzerinde fabrikada yapılan değişiklikleri ev ortamında geliştiriyoruz. Millet yapılan programlarla sınırlıyken biz kendi özelliklerimizi katıyoruz.

"şu an n- serisi bir nokia getirsen yarım saat içinde satar ve yerine sx1 alırım" diyorum Wink
modifikasyon olayinda birinciyiz zaten:rolleyesBig Grinünyadaki ilk ve son tel de bizim sx1ler olacak galiba mod yapma konusundaLaugh
fugitif95 Wrote:
HiJacker Wrote:Her 6600 kullanıcısı sx1 içi problemli cihaz dediği zaman cevabım aynı " kes len sesini son kullanıcı" Big Grin

modifikasyon olayinda birinciyiz zaten:rolleyesBig Grinünyadaki ilk ve son tel de bizim sx1ler olacak galiba mod yapma konusundaLaugh
SANA KATILIYORUM KARDEŞ
bir ömrüm daha olsa yine sx1 kullanırdım Big Grin telefonlar piyasadan kalksa yine sx1 kullanırdım Big Grin ilk çağda yaşıyor olsam yine sx1 kullanırdım Big Grin ekmeğim suyum aşım sx1 im Big Grin
bu arada bende sx1 manyaqıyım, şöyle bir dolaşayım derken birde baktım benim gibi manyaqlar burada toplanmış. yahu millet neden benide çağırmadınız Sad
TodasAngel Wrote:bir ömrüm daha olsa yine sx1 kullanırdım Big Grin telefonlar piyasadan kalksa yine sx1 kullanırdım Big Grin ilk çağda yaşıyor olsam yine sx1 kullanırdım Big Grin ekmeğim suyum aşım sx1 im Big Grin
bu arada bende sx1 manyaqıyım, şöyle bir dolaşayım derken birde baktım benim gibi manyaqlar burada toplanmış. yahu millet neden benide çağırmadınız Sad

hoşgelmişsen aramızaBig Grin
:thumbup:yaw arkadaşlar telefon flash kapasitesini artırma şansımız yok mu benim telin kapasitesi 32mb benim maksadım c: sürücüsünde daha fazla yer açmak ThumbupThumbupThumbup
en son 12mb oluyor arkadaşım, ayrıca ram olarakta diğer telefonlardan 6600dan 16kat 6630dan 8 kat üstün..
bunları biliyorum benim maksadım tel ramıni 1 gb çıkarmak hafıza kartı dersen 1gb kullanıyorum
Ram 1 Gb nasıl olacak?Mümkünatı yok ki...

Bir belgeselde izlemiştim, yapanlar var ama telefon acayip büyüyo o modifiye ileBig Grin .
ya 1 gb olma ihtimali hiç yokk 10.5 mb civarında olur ancaa öle bi ram üreetilmedi gerek de yok bencee
burak3590 Wrote:Ram 1 Gb nasıl olacak?Mümkünatı yok ki...

Bir belgeselde izlemiştim, yapanlar var ama telefon acayip büyüyo o modifiye ileBig Grin .
izlediğin belgeselin linki varsa verirmisin birde biz izleyelim
tema destegi yok sx1 in :-(
lazzut Wrote:tema destegi yok sx1 in :-(
şu linkte verdiğim temaları bir incele bakalım, var mıymış yokmuymuş Big Grin

http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=3415
nadiren Wrote:
lazzut Wrote:tema destegi yok sx1 in :-(
şu linkte verdiğim temaları bir incele bakalım, var mıymış yokmuymuş Big Grin

http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=3415
abi alemsin yaw Big Grin
Pages: 1 2
Reference URL's