Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Cx65 Mobile Phone Manager...SORUN!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Cx65 için mobile phone manager i benqsiemens.com sitesinden indirip PC ye kuruorum..Ama bi türlü telefonu PC ye gördüremiorum..."Lütfen telefonunuzu bilgisayara baglayın" yazıor...ve baglı telefon yok uyarısı verior...

Bu durumda ne yapabilirim??Acaba Sx1 deki gibi phone manageri kurduktan sona tekrar bi driver tanıtmak mı gerekior??

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkurler....

Arkadaşlar..Aynı konuyu "siemens x65 serileri" konusu altına açmıştım ama gördüm ki o bölüme pek rağbet yok..Bİrde buraya açıyım dedim...Umarım bu sorunuma derman olabilecek bi arkadaşımız vardır....
anlatımından sorunun nereden olduğu hakkında birşey çıkartılamıyor...

ama birkaç öneride bulunayım mpm kaldırıp tekrar yüklemeyi dene, cihazı taktığın usb'yi değiştir, son olarak mpm'i çalıştırıp bağlantı seçeneklerini kontrol edersin.....
Anlatımımda sorun oldugunu düşünmüorum...Ama yinede bi kez daha ayrıntılı bi şekilde anlatayım...

Dediğim gibi benqsiemens in sitesinden mobile phone manager i indirdim...PC ye sorunsuz bi şekilde kurdum...Ve telefonun içeriğini gösteren "Telefon Gezgini" ni açtıgımda bi uyarı yazısı çıkıyor...VE "Bağlı telefon yok..Lütfen telefonunuzu bilgisayara bağlayın" yazıyor...
Bende bu durum için şöle bi ihtimal düşündüm..
Sx1 deki gibi SDS yi kurduktan sona tekrar bi driver göstermek mi gerekior telefonun içeriğini görebilmek için???...

Ayrıca önerilerin için yinede teşekkur ederim ama işe yaramadı..Çünkü, zaten daha önceden denemiştim bunları...

Sorunun cevabını bilen arkadaşlar varsa ve bilgilendirirse sevinirim..
Umarım daha açıklayıcı olmuşumdur....
sx1 de driver istemiyor mpm sorunsuz yüklendiği zaman...

extradan bir driver yüklemene gerek yok.........
Şu ana kadar Sds yuklediğim her PC de(yaklaşık 5-6 tane PC ye yuklemişimdir..) SDS yi yukledikten sona usb driverleri tanıtmadan hiç bi şekilde gördüremedim SX1 i...Zaten yeni donanım bulundu dedikten sonra kendi driver göstermeni istio..Eger göstermezsen mrouter de zaten baglantı seceneklerinde usb seceneği gözükmüo...Ama driver i gösterdikten sona hem usb seceneği gözüküor ve dolayısıyla hemde takır takır çalışıor...

Neyse, konumuz sx1 deil...
Ama yinede önerilerin için teşekkur ederim...

Yokmu başka önerisi olan??.... Big GrinBig GrinBig Grin
sx1 mpm'i şöyle yüklerdim. önce telefonu bağlardım driver isteyince mpm'i gösterirdim. hiçbir sorun çıkmıyordu......
cx65 kullandığım için söylüyorum herhangi extradan bir driver istemiyor......
Reference URL's