Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: cihazların işlemci ve ramları
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
bir sitede buldum SX1 kendi alanında nekadar ii bir işlemci ve rama sahip daha ii anladım...

[Image: 1nv3.png]
Gerçekten Üretilmiş En komple En iyi Telefonlardan birisi!!!
zaten SX1in s7 olan 6600 dan daha ii olmasının sebebi bir dizaynı birde donanımı...
Kimilerinin öve öve bitiremediği nokia 3230 122 mhz islemciye sahip!Oyle bir telefona daha hizli islemci konulmaliydi bence.Sx1 lerinizin kiymetini bilin. Wink
Tüm son kullanıcı cihazları kağıt üzeri değerlerden öte gidemezken SX1lerimiz her alanda olduğu gibi farkını ortaya koyuyor Thumbup

Sx1 bu listeye ters Toungue
ben bukonuda birkaç soru sorayım hazır konu açılmışken;

1) SX1 işlemci ve ram alarak 6600 dan üstün ve donanım olarakda 6600 dan daha üstün peki buna rahmen s7 6600 takozunda varken bizim SX1lerimizin donanımı neden desteklemiyor...

2)6600 cihazada pathc le ram veya işlemi hızı yükseltilebilir mi?
@KinG_ThieF_

Dostum,symbianlı cihazlarda her parçanın birbiri ile uyumu farklıdır.SX1 s6 için üretilmiş bir cihaz olduğundan s6 kullanılıyor.6600 ise s7 için üretilmiş.Entegreden entegreye giden voltaj değerleri bile farklı.

6600 a bir gün sx1_speed prosunu attım.Çalıştı ama 104 gösterdi.144 yaptım proyu kapatıp yeniden açtım yine 104.Bilmiyorum 6600 için patch yazanlar var mı ama uygun patch yazılsa tabii 6600 içinde o/c mümkün.Ama tabii ha diye 6600 a fw atılamıyor o ayrı konu.İllaha ki farklı kablo lazım.
@robotica
saolasın dostum yararlı bilgiler için...
arkadasalar n-gagee yi 104 mhz işlemci var denımmiş ama 6600 gore daha hızlı hatta şimdi bir cogunuz kızacak ama sx1 biraz daha n-gage rahatca kullandıgım mp3 calarlar sx1 kasıyor neden bu kasma 6600 da aynen var
Ram boyutundan ileri geliyor olabilir...Ama bilmiyorum emin değilim.
Reference URL's