Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 internet ayarları
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ya arkadaşlar aslında 2 tane çok önemli sorunum var
1) yaw bu cepten internet için hangi ayarları yapmamız gerekiyo yani mesela mig33 ile msn falan bağlanmak için internet apn simi ne kullanmamız gerekiyomuş tam olarak ayarları ne acaba turkcell ve avea için?

2) önceden şu call recorderı kullanıyodum konuşmaları kaydetmek için gayet güzeldi fakat tele en son firmware i attıktan sonra ki bu cmertin son firmwarei program çalışıyor ama 1 snden fazla kayıt yapmıyor her türlü ayarı denedim ama olmadı tekrar servis fwsi kurdum gene çalışmadı sonra gene cmertin fwyi kurdum hala çalışmıyor ve bunun gibi programlarda hata veriyo acaba neden?
sorun benim teldenmi kaynaklı yoksa genel bir hata mı var
teşekkürler
turkcell yada herhangi bir operatörde sana gönderilen gprs wap ayarlarına giriyorsun erişim noktasının adını wap değil internet olarak değiştiriyorsun
bu şekilde yaptım ama hemen bağlantım kesiliyo
Telefonun türkçe versiyonlu fw ise zaten ayarlar default olarak var...Turkcell-gprs-data ile sorunsuz bağlanılabiliyor.

Call recorder için; hafıza kartındaki bilgileri yedekle,hafıza kartına formatı bas.Büyük ihtimalle alakasız bir pro ile çakışma yapıyor.

Saygılar.
yazdığıma dikkat et erişim noktası adı dedim ayarlamak için içine girdiğinde görmelisin wap değişkenini internet yapmalısın.
robotica Wrote:Telefonun türkçe versiyonlu fw ise zaten ayarlar default olarak var...Turkcell-gprs-data ile sorunsuz bağlanılabiliyor.

Call recorder için; hafıza kartındaki bilgileri yedekle,hafıza kartına formatı bas.Büyük ihtimalle alakasız bir pro ile çakışma yapıyor.

Saygılar.

valla servis fw sini kurdum hafıza kartını çıkardım tele kurdum yinede bu program 1 snden fazla kaydetmiyor önceden kaydediyodu şimdi noldu anlamadım
bütün ayarlarını denedim
yaw noldu benim sx1 ime anlamadım acaba virüs falanmı var ama sistemimde virüste yok sürekli güncel kaspersky kullanıyorum

katin Wrote:yazdığıma dikkat et erişim noktası adı dedim ayarlamak için içine girdiğinde görmelisin wap değişkenini internet yapmalısın.

dediğini anladım fakat internete değiştirmeme rağmen sonuç hep aynı

bütün konuşma kaydeden programlar çalışmıyor neden oluyo ya böle valla çıldırıcam ya
internet ayarını yapamadım bari şu kayıt programına yardımcı olucak birisi çıksın lütfen
Ses kaydı için en stabil uygulama PowerDictaPhone Wink eksik yanı manuel olması ama oldukça stabil ...

PowerDictaPhone
bunuda denedim ama gene sonuç negatif Sad
O zaman önemli bilgilerini yedekleyip, tel hafızasını temizleme zamanın gelmiş ...
eğer format diyorsan her türlü yaptım
bütün fwleri teker teker kurdum
herşeyi denedim
donanımsal bir hata oluşmuş olabilirmi acaba?
Sen verdiğimi denedin mi herşeyden önce ??

sorunsuz kullanıyorum ...
evet onuda denedim
Reference URL's