benim sx1 hafıza kartlarını okumuyor taktığım her karta bozuk diyor biçimlemeye çalışıyor ama biçimlendir deyincede işlem sırasında hata oluştu diye bir uyarı veriyor şu an ve hafıza kartı olmadığı için mp3leri telefona atıyorum ama mp3 çalarda mp3leride görmüyor acaba bu sorun donanımsalmı yoksa yazılımsal ????
şuan telde cmert up3 kurulu yardım ederseniz sevinirim
saygılar....
Sorun maalesef donanımsal, mmc lerde problem yok problem MMI board da.
daha önce birçok arkadaşımızda görülen bir problem, hatta geçenlerde işlemiştik
anlayan bir servise göstermen gerekecek ... (yanlış hatırlamıyorsam garantin yoktu)
servis yapamıyor ve telefonu pc de görmüyor
Doğru, pc Sx1 tanımaz, teknik müdahale şart ...
ama azim ettim tanıttım ama şarj yok dedi şarji ayarlayıp atıyorum fw yi orjinali
kartı görüyor ama bozuk diyor ben teli servise verdiğim sadece tel açılmıyordu teli açdılar ama bu seferde kartları okumuyır ve servis yapamıyor ben şansımı deneyim bi diyorum
ben kahramanmaraştayım bana yakın ilden teknik servisler varsa bilen arkadaşlar yardım edebilirler

Evet sx1 her kartı okumuyor!Bende 128lik rs-mmc kart var onu okuyor,ancak kartın altındaki aparatı 6630dan çıkardığımız karta takıp sx1e okutmaya çalışınca okumuyo

çok acayip bişey,istediği kartı okuyo istemediğini okumuyo

servise götür kendin boşuna uğraşma
Benzer bir sorun bir süre önce bendede oldu. Ben Antalyadayım Ali Baba Telekom isimli özel serviste (100. yıl ile güllük kavşağına yakın)Ispartalı Mehmet diye bir arkadaş var. o halletti. sanıyorum MMC kartın takılı olduğu slotun tırnaklarının bastığı yere yakın minik, minik diyotlar var herhalde sorun onlardandı, kendim uğraştım olmadı. Bir süre öyle kullandım ama Hafıza kartsız olmuyorki, SX1'in diyagram şemasını yazıcıdan yazdırım bahsettiğim arkadaşa verdim. çok şükür halloldu. ama sen uzaksın istersen telefon numarası vereyim bir danış. veya burada yakın bir hemşehrin varsa gidip sorsun olmazsa kargoyla falan halledersin.
Ispartalıysa yapar tabi

bu sorun benım eskı sx1 ımde hala war tek çözüm ön boardun değişmesi mmi sanırım adı onu değiştirip denedim sorun kalmadı..