Arkadaşlar bu sadece telsimin bir hizmetidir.Sadece telsim hatlı aboneler yararlanabilir.İlk önce 444 0542 yi arıyosunuz ordan 0 'a basıp m.hizmetlerine bağlanıyorsunuz.Sonra çıkan hizmetliye telefonumdan televizyon izlemek istiyorum diyorsunuz.Birkaç soru soruyor.Sonra sana yapman gerekenleri söylüyor.Ve bedava 11 kanal izleyebiliyorsun.

saol denıycem telsim hatta
ama tw cok kotu oluyor..benim tercihim cizgi filmler...birde sms olarak "video" yazıp kaca gonderiyoduk.ben unuttumda

...
Desperado Wrote:Arkadaşlar bu sadece telsimin bir hizmetidir.Sadece telsim hatlı aboneler yararlanabilir.İlk önce 444 0542 yi arıyosunuz ordan 0 'a basıp m.hizmetlerine bağlanıyorsunuz.Sonra çıkan hizmetliye telefonumdan televizyon izlemek istiyorum diyorsunuz.Birkaç soru soruyor.Sonra sana yapman gerekenleri söylüyor.Ve bedava 11 kanal izleyebiliyorsun.
hizmetliye
sabah sabah güldürdün ben isaolasın

önemli değil nediyim abi işte orayada öyle yazdım

Önce mms yazıp 7070 e yollayacaksın.Gelen mesajlardan ikinci mesajı silip birinci mesajı kaydedeceksin.Sonra video yazıp 7070 e yollayacaksın.Gelen linkten istediğini izleyebilirsin.

beleş olması süper bence

kontorlü hatlar içinde mümkün mü yoksa faturalı hatlar için mi gecerli bu uygulama?
Kontörlü veya Faturalı farketmez

o zaman hemen deniyorum:)saolasın cmert

ben şimdi denedim olmadı her yerde bu özellik gecerli değil heralde "şebeke kapsamının dışında" diyor...
telefon sx1
hat ta telsim deil mi?
erkahn Wrote:telefon sx1
hat ta telsim deil mi?
aynen dediğin gibi ama olmuyo gprs simgesi cıkıyo ama bulamıyo...
bu uygulama çıkalı baya olmuştu bence sırf bu iş için telsim hat almayı düşünen arkadaş varsa önce bu hizmetin bitiş tarihini öğrensin derim (yılbaşı olabilir) . aslında diğer arkadaşlarda ögrensinler derim sonra kabarık bir faturayla baş başa kalmasınlar

ayrıca sonuçta belli bir kısmı download edip gösterdiği için sürekli değilde kesik kesik izliyorsunuz . görüntü kaliteside pekde güzel değil

Tabi sx1 de görüntü kalitesi pek iyi değil ses kaliteside öyle ama dediğin kadar kesik izlenmiyor.Gayet hızlı...
kilic41 Wrote:ben şimdi denedim olmadı her yerde bu özellik gecerli değil heralde "şebeke kapsamının dışında" diyor...
Aynen dediklerimi yaptınmı.Yani hizmetliyi(frank

) aramadan önce benimde öyle diyodu.Aradın demi?
robotica Wrote:Önce mms yazıp 7070 e yollayacaksın.Gelen mesajlardan ikinci mesajı silip birinci mesajı kaydedeceksin.Sonra video yazıp 7070 e yollayacaksın.Gelen linkten istediğini izleyebilirsin. 
dediklerin doğru ama müşteri hizmetlerini arayıp özelliği açtırman gerek.Yoksa bağlanmıyor.
Desperado Wrote:Tabi sx1 de görüntü kalitesi pek iyi değil ses kaliteside öyle ama dediğin kadar kesik izlenmiyor.Gayet hızlı...
bende yaklaşık 1 sene önce filan çalıştığım yerdeki arkadaşta görmüştüm tabi teknoloji hergün gelişiyor . öyle diyorsan öyledir

Desperado Wrote:kilic41 Wrote:ben şimdi denedim olmadı her yerde bu özellik gecerli değil heralde "şebeke kapsamının dışında" diyor...
Aynen dediklerimi yaptınmı.Yani hizmetliyi(frank
) aramadan önce benimde öyle diyodu.Aradın demi?
aaa bak hizmetliyi aramadım ben:Dyarın bi arim ben 7070 e mesaj atarak acılır zannediyodum

saol desperado