Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 neden mmc okumaz ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
arkadaşlar sx1 li oldugumdan beri aletim kart okumuyor kartı taktıgım zaman makine kitlenir gibi oluyo snra kendine geliyo ondan sonra hafıza ya gidiyorum kart bozuk hatası! alıyorum sonra biçimlendir diyor ok biçimlendirme tamamlandı diyor ondan sonra isim veriyorum ondan sonra zınk gene hata: hata olustu işlem iptal edildi yaf nedir bu ne demek bu artık kafa sıyırma noktasındayım teli camdan sallıcam az kaldı teli özgürede verdim oda denedim oldu okuyor dedi ok dedim teli teslim aldım ama sonuc gene aynı kart boxuk hatası Mad kartlar bozuk da değil her marka kart denedim hepsine aynı hata bide kartlar içinden ekmek gibi çıkıyor sıcacık yaf sizden dileğim  lütfen bana yardımcı olun artık bende mp3 dinlemek film seyretmek istiyorum yoksa sx1im olmus olmamıs ne fark eder ???!!!!Sorry
ilk kez duyuyom ajan Toungue
Hocam benim değişimden önceki eski sx1 de bu sorun bir sefer çıkmıştı.Kartı biçimlendir diyince işlemci yanacak kadar ısınmıştı bataryayı sökmeye yetiştiremedim hemen çıkardım Smile

Tahminim sorun işlemcinde.
ya kıracam ya yakacam yeter artık Sad hiçbir telefonum bu kadar sorun cıkarmadı...
o telefonu bana hediye et o halde :Dolmaz mıBig GrinBig GrinToungue
Yaw ne diyim ki?Çalıştığım yerde hiç böyle bir arızaya rastlamadım.Benimki bu arızayı verdiğinde ise servis yapmıştı.Ne yaptıklarını bilmiyorum maalesef.

Kart okuyucun varsa bilgisayarda fat16 sistemiyle formatla belki sx1 inde çalışır.
boşver boşver bana hediye et sen onu oke Toungue
yaf garantisi yok servise versem ne okuturlar bana??
çok isterler öok hemde baya çoooook boşver boşver bana hediye et sen onu oke Big GrinBig GrinBig GrinToungue
Bilmiyorum bir şansını dene derim de 50 dolardan başlarlar.(tahminen)
oharaaaaaaaaaaaBig GrinBig GrinBig GrinToungue
yaf ne desem bilmiyorum tamir servisi yazıyor yukarda ona verdim oldu dedi özgür kardes fakat olmamıs...
ankarada olupda usb data kablosu olan uye warmı :S tek denemediğim fw atmak kaldı onu yapmam lazım usb kablosu lasım sadece fw atmak için kablo elimde mevcut fakat şu anda uzak bi yerde..
arkadaşlar araştırdım ve sanırım sorun sx1 in boardundan kaynaklnıyor
veya öyle tahmin ediyorum şimdi 1 sorum war  oda özgüre:
özgür dostum bu gerçekten bi board hatası ise bana bunu bastan sölesen bu telefon olmaz deyip ne seni yorsam ne vaktini harcatsam karsılıklı şekilde bende bunlara +olarak paramı bu telefona harcamasam olmazmıydı???

tek hayalim buydu:

[Image: 2gbmemcard10.JPG]
şöle bi kart alıp içini doldurup dinlemek seyretmek...
buda artık suya düştü sanırım Cray
sende teli bana hediye etBig GrinBig GrinBig GrinToungue
ben ona kart takarım çalısmasada
kıracam ya da bu şekli ile yaparım diyen adama satacam..
hediye yok yani bana anladım Big GrinBig GrinBig GrinToungue
nerde bu sx1 kadeşliği Big GrinToungue
@sekocan

Telefonun için kaç para istiyorsun?Talibim Wink
@cmert
dalga geçme lütfen burda telefondan çok bazı şeylerede çok kızdım Excl (sözüm sana değil meclisten dışarı..........)
keşke öle bi  imzam olmasa Sorry
@robotica
satıyorum kısmında ilan verdim....aynı zamanda saglam sx1de alırım max150ytl veririm kuzene aldım carbonsx1 i 150lira sorunsuz cmert yüklü ve sorunsuz çalısıyo her ne kadar korkarak da alsam benımkı gibi bi sorunu warmı yokmu bilmeden aldım kutayhadan geldi..kargo dahildi fiyata.
sx1 i sevmemin nedeni 2gb kart taksanız bile nokialar gibi yavaslamıyo her zman hızlı çalısıyo kuzen n70 war o mesajları acana kadar ben mesaj yazıyorum öle söliyim bunu daha hiçbi sybmdanda görmedim telefonun en önemli tusları bu telde çok rahat kulanıyo menu yes no tuslarından bahsediyorum(nokialar kuş boku kadar deli oluyom)
diğer numerik rakamlar ise alıstıktan sonra çok mantıklı geliyo

bi tane daha sx1 buldum ölü 100lira isti,edi adam girmek istemedim ekran ve kasada ciddi catlaklar war ama ne gomişkse tel acılıp kapnıyo direk siemens yazıo sonra kapanıyo artık böle aletlerle urasmak istemediğimden almadım

benım sx1 mmc dısında sorunsuz calısıyo belki pili biraz zayıf 2 gün max gidiyor konusrusam 1 gün.. fiyatını satıyorum da görebilirisnzi fotosunuda..

temiz bulursam 150 civarı direk zılpıcam..
@sekocan

Pardon dostum, hassasiyetinin farkında değildim Shy
bunu senın gibi herkes anlasa neyse daha fazla konusmak istemiyorum o kendini biliyor Sad
ben deilim dime Shy
alfim erkanım sanada diil Smile
sekocan Wrote:bunu senın gibi herkes anlasa neyse daha fazla konusmak istemiyorum o kendini biliyor Sad

Keşke eskisi gibi online olabilse de bu olay tek taraflı yaşanmasa ...

Mutlaka yazacağı bişeyler vardır ...
hımmms oke saols Big GrinBig GrinToungue
sekocan Wrote:alfim erkanım sanada diil Smile
keşke cmert keşke..kendisi pırlanta gibi bir insan ama neden???
Pages: 1 2
Reference URL's