Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: age of empires 3 SORUNU
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
AGE OF EMPİRES 3'ü yükledim intten indirdiğim c***k dosyasıyla c***kledim oyunu campaing oynarken kazandığımda oyun kapanıyo
ne yapmam gerekiyo yardım ederseniz sevinirim...
kardeşim bi bilgim yok ama ben bugün onun bir alt serisi olanı yani 2 sini oynadım ve pek beğenmedim ama senin görüşün nedir bilmiyorum
Kurulumda bi hata oluşmuş olabilir,netten indirdiğin için eksik falan inmiş bişey olabilir(upload eden eksik dosya upload etmiştir yani) bilemem ama bunlar haricinde bi sorun olamaz Wink ayrıca rip indirdiysen bazen ripli oyunlarda hata oluyo Wink benim pop-the two thrones ripliydi vidyolar sıkışınca bozulmuş çok kastı,ama orası geçince düzeldi.Yani sorun senin donanımından olamaz,oyunun indirilmesi yada kurulması sırasında oluşmuş bi sorun olabilir.Ben 3cdden yüklemiştim gayet iyi çalışıyodu çünkü,ancak belkide oyunun crackında sorun vardır,başka bi crack bul onu dene Wink the godfatherdada crack sorunluydu millet arabadan inemiyodu Big Grin
Reference URL's