Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: satılık sx1--100ytl..satısdan çekildi..n3deni yazıyor...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaslar kasası kırık carbon sx1 aldım hemde 95 liraya kart okumayan sx1in kasasını geçiçi olarak ona taktım şu anda satılık deildir..
artık sx1im warr..Yahoo
oo cok ii fiyat vermişsin cok ucuz... alacak arkadaşa hayırlı olsun varya sıkışık anıma denk geldiyoksa ben alırdım şansa bak yawww Cray
Hocam ben kesin alacağım da...Önce bizimkilerle bir konuşayım.Şimdi ben önümüzdeki ayın 7 sinde ankara ziyareti düşünüyorum.O zaman elden teslim alsam senden?Bir de telefonun flashı kaç mb?
32mb flashı(gördüğüm kadarı ile küçük olanlardan chipi) war ocağın 25ine kdar ankaradayım ondan sonra memelektim olan zonguldağa geri döncem..
elden vermek benim için daha ii olur sonradan süpriz olmasın hiç bi zaman yalan konusmam telefonun tek sorunu mmc kartlara bozuk hatasıdır bide pili biraz zayıf zaten pilde 10 lira masraf etmekten kacındığım için almadım..
Yok dostum,şimdi telefonu istanbula kargo ile uğraşmayalım diye dedim.
ya şu SX1i alabilsem cok güsel olucaktı. sıkışık anımıza denk geldi.. Sad
kısmet değilmiş. neyse alacak arkadaşa hayırlı olsun...
tüh be bayada sağlam bişeye benziyor bende maalesef var ve bayada ucuz kart okuması problemi kolay halledilir okuma bölgesini değiştireceksin hata fabrika çıkışlı ise zor olur fabrikaya geri gitmesi gerek ama değilse problem kolay çözülür alana hayırlı olsun
ürün çok güzel almayı düşünen arkadaş varsa kaçırmasın derim
hepinize tessekur ederim e hadi alın Smile ueheuh
selam hocam ben ankarada bu urunu almak ıstıyorum eger orjınal kulaklıgıyla beraber 100 ytl ye verırsen alırım vermezsen canın sagolsun harunyilmaz@apekscadcam.com adresınden ulasabılırsın bana hayırlı gunler.
kulaklık kayıp arkadaslar... kulaksız 100ytldır fıyatım..
Hocam şu an çıkardığın telefonun içi aynen duruyor mu?Bende siyah kasa var sadece içi lazım.
Reference URL's