Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: fw yüklerken yarıda kaldı sonra olanlara bakın
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaslar fw yuklerken aynlıslıkla programı kapattım ve sorna haliyle cihaz acılmadı ve on boardı baska bi arkada bosda taktım ve cihaz sorfware modunda actın tekrar fw yukledım on boardı kurtaktık ama arka borda baska bi on boarda takınca neden acılmadı sonra cihaza sistemi kaldır sablon yaptım tekrar oturttum ve flashı da sablonladım ve ayaklarda kopuk ve martekle program attım yeniden şimdide sebeke yok cihazda
Dostum sebeke entegresini ve islemciyi kontrol et.Marteks versiyon kacti?
sebeke programdan once vardı ama programdan sonra gitti sebeke
2 tane arka bordum elımde ama bunlarda sorun yaaaaaa birisinin tusları basmıyor hic birisi basmıyor diğerinide acıyorum seimens mobile yazısından sonra beyaz ekrana düsüyor bunlar neyden yapar acaba
Yükleme, anlaşılan E-Gold parametresinde yarıda kalmış, haliyle cihaz açmıyor.Burda bilinmesi gereken E-Gold anaboard üstündedir ve hangi tuş boardına takarsan tak cihaz açmaz , çünkü sorunlu kısım anaboard ...

Bu sebeple tuş boardını değil, anaboardı kurtarman gerekiyor bunu da x55 kablo ile cihazı herhangi bir sağlam tuş boardıyla birlikte winswup ta E-Gold yükleyerek kurtarabilirsin.Yani ilk yaptığın hareket yanlış!
ben zaten telefon tamircisiyım ama bize genellikle nokia ve samsung geliyor siemenslerin alt modelleri geliyor ama sx1 cok nadir bu yuzden fazla arzalarını fazla cozemedım elimde 2 tane daha var birisinın tusları basmıyor birisi de siemens mobile yazısından sonra beyaz ekrana düşüyor bu arzaların sebebi ne olabilir bu arada on bodu kurtamdım fw yukleyıp actırdım on bordu ama arkada sebeke programlemi cıkmı marteks ile program attıgım yeniden
Bizler teknik servis olmadığımız için öyle pahalı boxlar kullanamıyoruz Smile gerçi eldeki malzemeler ihtiyaçlarımızı fazlasıyla karşılıyor (winswup uptade tool veya freia)
Elinizdeki cihazların arızaları donanımsala benziyor, 1.cihazın entegrelerine flux + sıcak hava geçin ve dans ettirin
2.cihazın sorunu bir ihtimal yazılımsal olabilir.Cihazlar swup modda açılıyorsa usb data kablosu ile yukarıda yazdığım ve forumda rahatlıkla bulabileceğiniz programlarla bir ihtimal cihazlara full flash veya firmware yükleyebilirsiniz.swup moda girmiyorsa x55 seri kablo ile full flash ta atabilirsiniz Wink
şebeke problemi anten konnektörlerinden yapabilir temas ettiğinden emin olun

Hayırlı işler bol kazançlar  ...
cmert o x55 kablo dediğin com kablosu mu oluyor benım beyaz ekrana düsen arka bord swup modda acılıyor ancak pc onu tanımıyor alt soketi tinerle de yıkayıp güzelce temizlememe rahmen yinede girmiyor soğuk lehim vardır diye soket ayaklarının lehimlerini tazeledım yinede yok pc tanımıyor telefonu
cmert sonunda gozüm aydın benım küçük armutluda tanıgım 50 yasında bi tamirci abi abim var cihazi ona gösterdim dün bugun yolladı cihzı sebekesi gelmiş cihazımın
Ustamızın eline sağlık, yaşı kadar bilgisi varmış Big Grin
sormaya adam asmiş kendini elinde olmayan box yok ve artık calısmaktan dürbün gibi ozel bi gozlugu var onunla calısıyor adam
bu arada cmert n-gage nin z:sürücüsünü istemişlerdi arkadaslar bende upload etmıstım ne yaptın dosyayı ındirip hiç baktın mı radyo olayına
baktım ama şimdilik nafile ...
"sistem hatası" ndan öte gidemedim ...
uğraşmaya devam edicem Wink
Reference URL's