Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: temizlikten sonra açılmıyor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar
sx1 imin tuşlarını temizlemek için içini açtım teker teker parçaları birbirinden ayırdım güzel bi tuş temizliği yaptım sonrada gayet güzel teker teker birleştirdim

sım kart ve pili taktım doğal olarak açtım güzelce açıldı tuşları denedim güzelcene çalışıyordu. negüzel dedim oldu bu iş dedim ama sonra tel kapnmaya başladı sanki pili çıkarmışım gibi ışık sonuyo ekrandaki görüntü yavaş yavaş kaybluyor. gene açtım bi süre sonra yine aynen kapandı sonrada açtım aynı aynı aynı..SadSadSad şimdide ekranda sx1 döndükten sonra kapanmaya başladı cmert up2 yüklü. daha format atmadım format atarkende kapanırda bidaha görüşemeyiz diye..CrayCray
sorun nerden kaynaklıdır nasıl çözebiliriz bi fikri olan varmı

temizlikten önce gayet güzel çalışıyordu..
saygılar sevgiler bayramınız kutlu olsun
telepn daha kurumamış olabılır bekle bıraz daha
kısa devreye neden olabılır ıslaklık bekle bıraz zaman gecsın
sonra acılınca bıze yıne yaz oke
erkahn Wrote:telepn daha kurumamış olabılır bekle bıraz daha
kısa devreye neden olabılır ıslaklık bekle bıraz zaman gecsın
sonra acılınca bıze yıne yaz oke

aynen katılıyorum..
eğer düzelmiyorsa telefonu aç. açtıktan sonra bi elinde salla bakalım açıkken kapanacakmı yine.. belki büyük boardu silerken batarya yolunda bir hasar olmuş olabilir..
mavi kurdelalarda yakıştımı ne Big GrinBig GrinBig GrinToungue
valla yalan yok yakıştı yaww Yahoo
eyvallah Big GrinBig GrinBig GrinToungue
arkadaşlar olmuyor yaa

saatler geçti sanırım kurumayla alakası yok bazen açııyo çalışıyo tele yüklenince geri kapanıyor
bikere açıldı yedekleri aldım sonra format atayım dedim gayet güzel attı ama tam açılırken gene kapandı biraz önce uzun süreli açık kaldı bi radyoyu açayım dedim kapandı ne halt etmiş olabilirim bu arada buzzer da patlak onuda biraz kurcaladım yani temizlikten önce patlamıştı
fw i tekrar yüklesemmi acaba bordlar birbirinden ayrıldı diye yada herhangi bi sebepten flash da veri kaybı olmuş olabilirmi ?? çünkü gayet güzel formatı attı ama hep sorun açılırken şarjdayken hiç sorunsuz şarj oluyor kafam karıştı iyice
Yazılımla hiçbir alakası yok boşuna kurcalama ... olası nedenleri sıralıyorum ;

1-yan sanayi kapak veya kasa kullanımı
2-t5 vidaların gereğinden fazla sıkılması sonucu boardda esneme
3-sıvı teması
4-konnektörler arası temassızlık vs.
arkadaşlar sorun çözülmüştür gayet basitmiş

sebep: buzzerın kapğında bulunan tırnak (kapağın yanından aşağı doğru olup içe dönen tırnak) aşağıda değilde yukarıda olacakmış yani sadece kapağı 180 derece döndürmekle sorn çözüldü ama bi taraflarım çıktı

ilgi ve alakanıza teşekkürler
Buzzer kapağı ile oynadığını belirtsen ihtimaller listesine onu da eklerdim Big Grin
Reference URL's