Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: FW YÜKLERKEN YARIDA KESİLDİ ŞİMDİ ÇALIŞMIYOR...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE TELEFONUMUN MENÜ TUŞUNA VS... BASINCA DONDUĞUNU YAZMIŞTIM VE BUNUN ÜZERİNE ARKADAŞLARIN ÖNERİSİ VE FORUMDA YAZILANARI OKUYUNCA FW ATMAK GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜM...
İLK OLARAK FW SERVİS 15 ATTIM HERŞEY NORMAL OLARAK GELİŞTİ...
ANCAK DAHA SONRA BUNUN YERİNE NURANİ ARKADAŞIMIZIN FW SİNİ ATARKEN TAM FW İŞLEMİNİN ORTASINDAYDİKİ USB BAĞLANTISI KOPTU..
ŞİMDİ CİHAZIN AÇMA DÜĞMESİMESİNE BASIYORUM HİÇBİR TEPKİ VERMİYO NE IŞKLARI YANIYOO NE ŞARZ OLUYOR..
DUYDUĞUMA GÖRE BU DURUMLARDA ' FRİEA ' DİYE BİR PROGRAMLA FW YENİDEN SIFIRDAN ATILABİLİYORMUŞ...
ŞİMDİ NE YAPMAM GEREKİYOO.. Sorry
TAMDA BAYRAM GÜNÜ KAŞ YAPIYIM DERKEN GÖZ ÇIKARDIK....Sad
Açılmıyor derken hiçmi çalışma belirtisi göstermiyor (swup modda da açılmıyorr mu?)

cevap evetse winswup kullanarak, x55 kablo ile yalnızca E-Gold yüklemen gerekecek.Freia ile işin yok, zaten kullananabilmen için testpoint gerek ...

winswup ile E-Gold yükleme forumda resimli olarak mevcut Wink
cmert aynı olay benımde basıma gelmıstı yakın zamanda ama cozumu martekste bulmustum
evet cmert hiç açılmıyoo hiçbir yaşam belirtisi yok şuanda ne ışığı yanıyoo ne bişeyy önerini deniyeceğim bi araştıralım bakalım .....
arkadaşlar e-gold programını forumda buldum ama

bu x55 kablo yoksa com port kablosumu ..?

bende sadece usb sx1 kablosu var bu işimi görmez sanırım çünkü telefon çalışmadığı için bilgisayar telefonu görmüyor...
Com port Wink usb kablo işini görmez ...
arkadaşlar telefonumdan az önce batarya zayıf sesi geldi ama yinede açmaya çalıştığımda açılmıyor...

bu bir yaşam belirtisi olabilirmi...

x55 kablo bulurbulmaz yazılım atmayı deniyecem....
evet bu bi yaşam belirtisi..
X55işini görür...
USB olmuyor!

COM kablo gerek, bulamazsan HiJacker da var, kendisine ulaşabilirsin.
yalova, aynısı benimde başıma geldi sonrada devre yapmayı ögrendim, kendi devremi yapmıştım
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=872&page=2 (bu sayfada bu konu için yazılmış yazıyı görebilirsin)
Ben bu devrenin tüm elemanları hakkında bilgi içeren, baştan sona nasıl yapılacağı, sonrada telefonun yenilenmesi ile ilgili bir kılavuz pdf hazırlamıştım onunda linki:
http://ultrashare.net/hosting/fl/790d742dbb/
umarım işine yarar.
gerçekten çok iyi bir çalışma yapmışsın ama ben bu projeyi hayata nasıl geçiririm bilmiyorum

benim okadar elektronik bilgim yok en iyisi kablo almak sanırım..

benim bu devrede anlamadığım bişii var normal rs232 kablolarda böyle bir dever kutusunu varmı ?

ben sadece kablo uçları birleştirilerek yapılabilir sanıyordum x55 gibi bir kablonun...!
@yalova7761

Bana kalırsa sen elinde marteks box olan bir telefoncuya git ve yeniden telefona yazılım attır.Sorunun bendeki black sx1 sorununa benziyor.Donanımsal da olabilir.Ama büyük ihtimalle marteks sorununu çözecektir.Telefoncuda telefonun başında dur!
arkadaşlar winswup ile e-gold yükleyecemde bu winswup ve e-gold indirebileceğim bir link varmı elninizde Sad

bi ara forumda rastlamıştım ama şuan bulamıyorumSorry

forumdada arama yapıyorum ama yanlışlık olmasın yanlış bişii yüklemeyim diye yazdım sonra bidaha e-gold yüklerken telefonum hepten gitti diye başlık açmak istemiyorum...Big Grin
Winswup ve E-Gold birarada zaten ...

herhangi bir FW15 ile işini görebilirsin.FW15 linkte Wink

http://rapidshare.de/files/11249863/SX1_...5.rar.html
evet arkadaşlar kabloyu buldum ama yükleme işlemine gelince
SW UPDATE NOT SUCCUSFULLY
diye bir mesajla karşılaşıyorum bu kablo için driver felan yüklemek gerekiyomu acaba yoksa bu hatayı neden veriyoo SadSorry
http://forum.teknomag.com/showthread.php?tid=1123

buradan bakarak yapabilirsin işlemi
yalova7761 Wrote:evet arkadaşlar kabloyu buldum ama yükleme işlemine gelince
SW UPDATE NOT SUCCUSFULLY
diye bir mesajla karşılaşıyorum bu kablo için driver felan yüklemek gerekiyomu acaba yoksa bu hatayı neden veriyoo SadSorry

İlk mesajında da yazdığına göre sorun tamamen yazılımsal, yani SX1 ini açıklamaları harfiyen uygularsan kesinlikle kurtarırsın.Çöpe atmak en kolayı, zamanı gelince çöpten geri aramayın SX1inizi ...
Bye[/color][/font][/i]banada yazılımsal bir sorun geliyoo arkadaşlar çünkü hiçbir fiziksel bişey uygulamadım telefona yazılım atarken bu hale geldi...!Shy

yardımlarınız için çok teşekkürler...Thumbup

pes etmiicem yapmaya çalışcam sx1'mi
[i][font=Tahoma][color=blue]
Reference URL's