Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: sx1 ime fw atmak istiyorum?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaşlar sx1 ime son bi umut olarak fw atmak istiyorum
elimde data kablosu yok ne yazıkki ankarada olupda elinde kablosu olan ve atmayı bilen bu forumdan arkadas warmı?? warsa ona getirsem bi zhmet bana atsa Rolleyes

Cupidshit 2007 ....
@HiJacker
Ankarada benim bildiğim kadarıylaWhistling
Popcorn
Forumda bildiğim kadarıyla ankarada oturan çok var elbet biri çıkar ve sana yardımcı olur.
hackerly bana hijacker deme...
sekocan Wrote:hackerly bana hijacker deme...

nei ya
@HiJacker ne yaptı sana Wink
telefonu yaptım diyip bana vermesi sonucunda oluşan imzam..
ben pek bişi anlamadım
forumda hala duruyodur sx1im eski hali kasası değişti kapak değişti bunların hepsini özgür yaptı eline sağlık telefon özgüre 2kez gitti her defalsında benım için öenmli olan mmc kartları okuması dedim. ok dedi telefonu ilk verdğiğimde sadece kasa değiştirip verdi(takılma,donma dewam ediyodu) 2.kez verdim 10 aralıkta verdim 23unde aldım bu sefer led ve buzzer upgrade de istedim ok dedi yaptı mmc kart oldumu dediğğimde evet oldu denedim dedi.ok abi bulusalım alıyım dedim teli aldım telefon gene mmc okumuyo ...artık aramakta istemiyorum kendısını aradım sms attım pm attım cevap yoq.....Sad
@desperado
anladınmı..?
Bu konu çok uzadı ama ... Nono
anlamayan arkadaşlara ÖM ile izah edersen sevinirim, tek taraflı suçlamadan öteye giden birşey yok Excl
erkahn Wrote:Popcorn

erkahn çok derin bi yorumda bulunmuşsun bu mesajında Big GrinBig GrinBig Grin
çok uzun cümleler kurmuşsun , kafam karıştı blink
sekocan Wrote:forumda hala duruyodur sx1im eski hali kasası değişti kapak değişti bunların hepsini özgür yaptı eline sağlık telefon özgüre 2kez gitti her defalsında benım için öenmli olan mmc kartları okuması dedim. ok dedi telefonu ilk verdğiğimde sadece kasa değiştirip verdi(takılma,donma dewam ediyodu) 2.kez verdim 10 aralıkta verdim 23unde aldım bu sefer led ve buzzer upgrade de istedim ok dedi yaptı mmc kart oldumu dediğğimde evet oldu denedim dedi.ok abi bulusalım alıyım dedim teli aldım telefon gene mmc okumuyo ...artık aramakta istemiyorum kendısını aradım sms attım pm attım cevap yoq.....Sad
@desperado
anladınmı..?

anladımda bir yanlış anlaşılma olmuştur bence.neyse kapatalım kendi aranızda özel bir konudur.karışmak haddimiz değildir.

Kolay gelsin;
Reference URL's