Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Müjdeeee KURTLAR VADİSİ GÜNEYDOĞU VE TERÖR
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
katılıyorum...
Beyler ilk bölüm yayınlandı yorumlarınızı bekliyorum.Bence dizi çok iyi bi giriş yaptı..İçim acıdı walla o otobüsten indirilenler öldürülünce..Sonda da baya gerilim yaşandı.Kız silahı polata dayadı wallaBig Grin
1993 yılında teröristler tarafından 3 otobüsün yolu kesilip 33 silahsız asker şehit edilmişti. banada o olayı hatırlattı...
harbiden güzel bi giriş yaptı inş böle devam eder Smile
3310 Wrote:1993 yılında teröristler tarafından 3 otobüsün yolu kesilip 33 silahsız asker şehit edilmişti. banada o olayı hatırlattı...

O yıllar durmadan oluyomuş zaten bu olaylar..Yol kesilmeler 98 yıllarında bitti sanırım.Yani biz van'a giderken yolumuz falan kesilmedi.
valla 1988 den 2007 ye kadar durmadan yolculuk yapıldı vanda başka şehirlere 1988-1995 arasını annem dio bir kere bilem önümüz kesilmediSmile
çok yüce kurumumuz RTük hazretlerinin aldığı talimatlar gereği k.v. terör dizisinin kaldırılması için yaptığı baskı sonuç verdi , kınayı yolluyorum arkadaşlara...

eee sen Türkiyede teröriste militan demezde terörist dersen , "özgürlük mücadelesi" yapıyor demezde emperyalist devletlerle işbirliği yapıyor dersen böyle olur tabi.

yok RTük ü bilmemkaç kişi aramışta şikayet varmışta , ulan artık oylama mı yapılacak diziler ve tv proğramları için. dizi sebebiyle senaristi tehdit eden kişilerin büyük hatrı sebebiyle kalktı k.v. , yok halk istememiş kimi yiyosun sen halk ..kinde mi sanki ?
Hay ben böyle işin,
Çolu çocugun yüzünden izleyemiyoz.Millet şikayet ediyomuşda neymişde way anasını bee..
Bu macereda burda biter..
Desperado aileler haklı bir kaç tane çocuğu ellerinde tutamıyorrlarr
http://fugitive.blogcu.com fugitif bu senin mi
Sağır Oda ya devam Thumbup
Celal Dağlı ölmesaydi tam süper olacaktı Cray
olayın çoluk çocukla alakası yok , terör konusuna değinilmesi bazı kesimleri rahatsız etti olay bu !
alın size bir örnek... T I K L A

rüşvet yiyen bakan , vatan haini asker , işkenceci polis olabilirdi filmlerde ve bunlar doğaldı. ama Türkiyede terörist nasıl olur , nasıl terör den bahsedilir ?
bu dizi daha başlamadan "yasaklasın" diyenlerin en ateşli düşünce özgürlüğü savunucuları en ateşli "yasaklarla bir yere varılamaz" yanlıları olması dikkat çekici değil mi ?

işke Pana Film'in açıklaması

http://goruntu.samanyoluhaber.tv/videolar/876/video.swf

KURTLAR VADİSİ'NİN SAYGIDEĞER İZLEYİCİLERİ,

23 yıldır Türkiye'nin gününü kana bulayan, ufkunu kapatan ve geleceğini körelten terör belasının arkasındaki karanlık gerçekleri konu edindiğimiz dizimizin yeni bölümlerine gelen yayın yasağı fiili bir durumdur.

Bildiğiniz gibi, önyargılı karalama kampanyalarına rağmen Kurtlar Vadisi Terör'ün birinci bölümü yayınlanırken, bütün ülkede televizyon izleyenlerin yarısı nefeslerini tutmuş, her kesimden 30 milyon insanımızın yüreği birlikte çarpmış, eserde şu veya bu kesime karşı en küçük bir ayırım ve aşağılama görülmemiştir. Buna rağmen geçtiğimiz Pazartesi günü itibariyle fiili sansür çarkı dönmeye başlamış, hiçbir demokratik hukuk devletinde görülemeyecek bir uygulama ile dizimizin yayımlanması imkânsız hale getirilmiştir. Ya Kurtlar Vadisi yayından kalkacak ya da kanalın yayın izni iptal edilecekti.

Yapımcı olarak bizim yaptığımız 30 milyon vatandaşın takdirini kazanan sanal bir gerçekliktir ama bu kitlenin beğenisini hiçe sayan sansürcü zihniyetin yaptığı somut bir gerçekliktir. Zira, dizinin henüz sadece bir bölümü yayınlanmış ve bu bölümde herhangi bir sakınca görülmemiş olduğu halde sonraki bölümler, ısmarlama bir takım kaygı ve tahminlerden hareketle ağır şekilde suçlanmıştır.
Oysa Kurtlar Vadisi, daha birinci bölümün ilk sahneleriyle birlikte bu ülkede her şeye rağmen herkesin kardeş olduğu bilincini pekiştirmek için en etkili örneği vermiştir. Dizinin en güçlü mesajlarla vurguladığı Kürt ve Türkün kardeşliğinden rahatsız olanlar Kurtlar Vadisi'ni suçlamış, yayın engellenmiştir.
Kurtlar Vadisi, yaklaşık çeyrek yüzyıl boyunca bu ülkenin 40 bin insanına kıyan senaryoyu yazdıran ellerin parmak izlerini sanal labaratuarda teşhis edeceği için mi linç uygulamasına hedef olmuştur?

Kurtlar Vadisi, kanlı sürecin yolaçtığı dolaylı-dolaysız 300 milyar dolarlık kaybın hesabını sorgulayacağı için mi sakıncalı bulunmuş ve susturulmak istenmiştir?
Ancak, Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı olarak PANA FİLM, bu konuda ve her konuda sözünü bir şekilde söyleyecek, televizyonda olmazsa sinemada, dijital platformlarda veya internet aracılığıyla siz saygıdeğer izleyenleriyle buluşacaktır.
Saygılarımızla PANA FİLM
Olayıda biraz şu açıdan değerlendirmekte de fayda var.

Göz görmeyince gönül katlanır diye bir Atasözümüz var.
Şu anda Elinde silah dağda teröristlik yapıp masum İnsanları katleden teröristlerin ailelerinin büyük bir çoğunluğu hala ülkesine bağlı ve bölünmeyide istemeyen insanlar onlarda istiyorki çocukları gelsin teslim olsun, ancak ellerinden bir şey gelmiyor.

Çocukları kandırılmış veya kaçırılarak dağa çıkarılmış, onları kazanmamız kafalarındaki bölünme düşüncesini silip atmamız zor. zaten onları kazanmak istediğimizde yok Ancak; hiç olmazsa ailelerini karşı safa geçirmemek adına dizinin kalkması olumlu olabilir. şöyle düşünmek lazım hangi ana baba "en yufka yüreklide en gaddarıda"çocuğunun bombayla vb. öldürmesini veya ölmesini görmek ister, bu Şehitlerimizin aileleri içinde yaralayıcı olur.

Olay sıcak ve gerçek bir senaryoya dayanıyor. zamanlaması bahsettiğim nedenlerle yanlıştı, yayınlansa sonucu fayda getiren bir şey olmazdı sadece herkes biraz daha bilenirdi, benim yorumum bu.

Özellikle forumumuzdaki genç üye arlkadaşlarımızında bir şeyler yazmasını arzu ederim, fikri olandan korkulmaz ancak tartışılır.
Kan uykusuda güzeldi. Komutan diyorki bizim elimizdeki silahlar yere düşünce bozuluyor, pkk nın silahlarını çamura suya atsan bozulmuyor diyor. Bu da ülkemizin başındakilerin ne kadar aciz durumda olduğunu kanıtlıyor.
Neyse bu konuda burda kapandı.Herkes yorumlarını belirtti.
Sağır oda da kurtlar vadisine özenti bir dizi zaten ve de mantık hataları çok fazla yinede izliyoz işteSmile
Kurtlar Vadisi - Terör yayınlansın diyorsanız
444 1 178 RTük ü arayın , görüşünüzü bildirin. ben yaptım...
bende yaptım inş bi işe yarar Sad
arkadaşlar çok ilginç bir şey dikkatimi çekti , RTük ün web sitsine girip birde ordan görüşümü bildireyim dedim. ilgili linke tıkladım ve sayfa açıldı.
İL kısmına Antalya seçitim ve olanlar oldu...bu bilgiler otomatik olarak oluştu
böyle bir şey olabilir mi ? Sadece Antalya seçtim ve KV ni şikayet etmem için gereken tüm bilgiler girilmiş oldu. Şimdi ben RTük ün tarafsız olduğunu nasıl düşüneyim ???????

[Image: rtkzv2.jpg]

yani RTük diyorki vatandaş KV ni şikayet et , bilgileri ben doldururum sen zahmet etme.

sizde bakın...
http://www.rtuk.gov.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx
Bu şekilde bilgilerin doldurulmuş olarak açılması gerçekten çirkin, antalya, ısparta ve burdur diye ayrı ayrı seçtim hepsindede ankara doldurulmuş olarak çıktı.
Zaten fikrimizi söylüyoruz olumlu yada olumsuz diye ama bu şekilde olması hiç hoş değil, çok çiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrkkiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Dünden beri msnime yazdım bu sayfaya girip forumu doldurmak için ama ben hala giremedim.
ben şimdi bu diziyi izlicektim
sero bana kalktı dedi
bende kime kalktı dedim
şaka şaka
ama birisine kalkmış batmış ki
kaldırmışlar yayından dime[Image: monster1019nt6.gif]
erkahn Wrote:ben şimdi bu diziyi izlicektim
sero bana kalktı dedi
bende kime kalktı dedim
şaka şaka
ama birisine kalkmış batmış ki
kaldırmışlar yayından dime[Image: monster1019nt6.gif]

Big GrinBig GrinBig Grin
ehuehuehu

Kalktı artık yayında yok,internetten yada dijital platformlardan dewam edecekmiş.
söle polat abine sana bi güzellik yapsın ajan [Image: monster1019nt6.gif]
Pages: 1 2
Reference URL's