Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Müjdeeee KURTLAR VADİSİ GÜNEYDOĞU VE TERÖR
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Bende ilk duydugumda çok sevindim gerçekten hiç kaçırmadıgım bir diziydi şubat ayında showtv de tekrar başlıyomuş çok sevdindim valla.

Ama eski tayfa 15 bölüm oynayacakmış buna üzüldüm.Neyse belki yalandır hadi bakalım görecez polat memati abdülhey güllü ve halo olacakmış..
ne dandik bir dizi bu böyle?
şştt ayıp oluyo böle rajon keser gibiBig GrinBig GrinBig Grin
ben rajon kesmem Big Grin
ama kescek bişey buluruz Big GrinBig GrinBig GrinToungue
sünnetçimisin yoksa sen?Big Grin

bizim köyede sünnetçi aranıyoduBig Grin
sen mi sünnet olcan?Big GrinBig GrinBig GrinToungue
Desperado Wrote:Bende ilk duydugumda çok sevindim gerçekten hiç kaçırmadıgım bir diziydi şubat ayında showtv de tekrar başlıyomuş çok sevdindim valla.

Ama eski tayfa 15 bölüm oynayacakmış buna üzüldüm.Neyse belki yalandır hadi bakalım görecez polat memati abdülhey güllü ve halo olacakmış..

neydi be o günler...dükkanda millete "memati" yada "babayiğit" diyodum paso Big GrinBig Grin

inşallah geyik değildir , gerçekten dizi olacaktır
İnşallah olur..Big Grin

Özledim valla o günleriBig Grin
Kendini polat sanalar azcık durulmuştu..Şimdi tekrar azacaklar..
bu şiddet olaylarının kv ne bağlanmasını anlayamıyorum

amerikan filmlerinde "genellikle kızıl tehlikeye ve sinsi-kalleş ruslara karşı kahraman amerikalılar" insanlığı kurtarmadı mı ?

kurtarıcı büyük abd ve onun kahraman evlatları ısrarla pompalanmadı mı almaya müsayit beyinlere ?

bu esnada kahraman(lar)ımız sabun köpüğü patlatırcasına adam öldürmedi mi ?

bu filmler abd tarafından maddi-manevi desteklenmedi mi abd propagandası yapıldığı için?

hep amerikan hep amerikan , kırk yılda bir Türk kahraman çıktı kötü mü oldu yani ?

azma konusuna gelince ;

azmak 3-5 salağın dizi izleyip kavga etmesi , ikisinin kolunun bacağının çizilmesi değildir. bunlar küçük , plansız ve basit şeylerdir.
aBi gözünü sevim yapma Smile şindi cvplara başlıyorum

1 walla orası abd burası türkiye...ne demek istiosun türkiye yimi küçümsüosun diceksin..ne haddime bnm memleketim nasıl küçümserim..
ama kabul edilmesi gereken bir insan farkı war..insan bilinç farkı..

2 azmak 3-5 salak çizmek bozmak diosun Smile ben aklımada kalan 10larca haberden sadece birini söyleeyim
   -18 yaşındaki genç kv izler..polat olmaya karar verir..bulduğu silahla babasının ve annesinin işlettiği bakkalı kurşunlayıp anne ve babasını öldürür..tabiki yakalanır..Verdiği ifade "mafya olmam için arkamda kimseyi bırakamazdım..düşünecek birilerini bırakmamak için anne ve babamı öldürdüm"

sadece aklımda kalan bir olay...daa niceleri war... bu kv yle kazanılan bişey değil kv sadece tetikledi..gaza getirdi..edebiyle adabıyla izleyene laf yok..
konu derin , herkesinde kendine göre bakış açısı ve fikirleri var.
o pikaçu mikaçu çizgi filmlerini izleyip uçacağını sanarak pencereden atlayan çocuk da biliyoruz

demiyorum ki %100 zararsız bir dizidir yada film dir. ama diğerleriyle kıyaslamak lazım değil mi birazda ? ağa , aşiret ve feodal düzen üzerine diziler , amerikan filmleri v.s. varken k.v. bana son derece masum geliyor doğrusu
Türkiyeye ağır gelio bize hafif gelio olabilir Smile yüksek çoğunlukta bi kitleye ağır geliyor..aklı başında olana tın Smile
3310 Wrote:bu şiddet olaylarının kv ne bağlanmasını anlayamıyorum

amerikan filmlerinde "genellikle kızıl tehlikeye ve sinsi-kalleş ruslara karşı kahraman amerikalılar" insanlığı kurtarmadı mı ?

kurtarıcı büyük abd ve onun kahraman evlatları ısrarla pompalanmadı mı almaya müsayit beyinlere ?

bu esnada kahraman(lar)ımız sabun köpüğü patlatırcasına adam öldürmedi mi ?

bu filmler abd tarafından maddi-manevi desteklenmedi mi abd propagandası yapıldığı için?

hep amerikan hep amerikan , kırk yılda bir Türk kahraman çıktı kötü mü oldu yani ?

azma konusuna gelince ;

azmak 3-5 salağın dizi izleyip kavga etmesi , ikisinin kolunun bacağının çizilmesi değildir. bunlar küçük , plansız ve basit şeylerdir.

+1520323 sonuna kadar
Bu arada show tv de kv reklamını gördünüz mü??
pikaçuyu da japonlara göre yapmışlar zaten. bizde oynaması hatalıydı Smile

ben hiç bir tecavüzcünün "ben adi bir sapığım" dediğine şahit olmadım. neden yaptınız böyle bişey diyince hep topu bi yerlere atarlar. ya kadın tahrik etmiştir ya cart ya curt. tabiiki birini öldüren kişi de "ben pis bi katilim, benim beynimde var sorun" demeyecek. günün günah keçiside k.v. olduğuna göre ona göre bi şey atacak.

aslında gerçek bir istatistik yapılmasını isterim. kim neyden etkilenip ne yaptı ,
hangi ülkenin vatandaşı daha kültürlü v.s.

kapkaç yapanlar , terör örgütü mensupları , her nevi mafya ne kadar k.v. izliyor

belkide k.v. izleyenlerde izlemeyenlere göre kapkaç , cinayet , terör örgütü üyeliği , gasp v.s. suçlarını işleme oranı düşüktür. o zaman okullarda da izletmek gerekir bu filmi ve diziyi
Desperado Wrote:Bu arada show tv de kv reklamını gördünüz mü??

evet akşamüstü gördüm. birazını görebildim ama güzel olacağı kesin Thumbup

bu sefer 13-14 bölüm olacakmış sanırım. buda konunun sulanmayacağı ( son birlaç bölümde olmuştu eski dizide ), her bölümün heyecan içinde izleneceği anlamına geliyor blink
kutlu abı nerdesin?
3310 Wrote:pikaçuyu da japonlara göre yapmışlar zaten. bizde oynaması hatalıydı Smile

ben hiç bir tecavüzcünün "ben adi bir sapığım" dediğine şahit olmadım. neden yaptınız böyle bişey diyince hep topu bi yerlere atarlar. ya kadın tahrik etmiştir ya cart ya curt. tabiiki birini öldüren kişi de "ben pis bi katilim, benim beynimde var sorun" demeyecek. günün günah keçiside k.v. olduğuna göre ona göre bi şey atacak.

aslında gerçek bir istatistik yapılmasını isterim. kim neyden etkilenip ne yaptı ,

kapkaç yapanlar , terör örgütü mensupları , her nevi mafya ne kadar k.v. izliyor

belkide k.v. izleyenlerde izlemeyenlere göre kapkaç , cinayet , terör örgütü üyeliği , gasp v.s. suçlarını işleme oranı düşüktür. o zaman okullarda da izletmek gerekir bu filmi ve diziyi

Aslında doğru ama yanlış Smile çok derin mevzular abi ..bu kadar göz önündde oldupuna göre elbet büyükler bir çare,doğrular için tartışıyorlardır...2. diziside piyasaya çıktığına göre sen haklısın galiba...Bir mazur görülmemiş..haksılığımı bi nebzede olsa kabul edebilirim
neckermenn Wrote:
3310 Wrote:pikaçuyu da japonlara göre yapmışlar zaten. bizde oynaması hatalıydı Smile

Aslında doğru ama yanlış Smile çok derin mevzular abi ..bu kadar göz önündde oldupuna göre elbet büyükler bir çare,doğrular için tartışıyorlardır...2. diziside piyasaya çıktığına göre sen haklısın galiba...Bir mazur görülmemiş..haksılığımı bi nebzede olsa kabul edebilirim

evet derin mevzular Smile

haklı haksız filan yok , görüşler var...

saygılar , sevgiler...Bye
Diziye 15 bölüm diyolar da heyecanla izlensin diye olabilir...Bence bu sezonluk 15 dir diğer sezon aldıgı reytinglerden dolayı devam eder..
sabah gazetesinden...

-----------------------------------
Fragmanına bile 100 şikâyet

"Kurtlar Vadisi-Terör" daha başlamadan büyük tepki çekti Fragmanları gören 100'ü aşkın vatandaş RTÜK'e şikâyetçi oldu.

"PSİKOPAT GENÇLİK YETİŞİYOR"
Yıllardır RTÜK'e en çok şikâyet edilen TV dizisi olan Kurtlar Vadisi'nin 8 Şubat'ta başlayacak "Terör" bölümleri için yapılan şikâyetlerden bazıları şöyle:: "Diziyle Kürtlere cephe alınacak." "Fragmanı teröre teşvik edici." "Psikopat gençlik yetişiyor." "70'leri yine yaşamak istemiyorum."
http://arsiv.sabah.com.tr/2007/02/05/gun110.html
-----------------------------------

100 küsür kişi abuk subuk bahaneler ve tamamen kendi görüşleriyle ( kanuni dayanaktan yoksun ) , hemde diziyi görmeden sadece fragmanını izleyerek dizinin yayınlanmamasını istemiş. işin tuhaf bir yanıda demokrat geçinen bazı kişilerde diziyi peşinen yasaklatmaya çalışıyor.
her türlü bölücü - yıkıcı faaliyete gelince özgürlük , ama kurtlar vadisine gelince yasak öyle mi ?
bekaa vadisi cici kurtlar vadisi kaka öyle mi ?
o zaman kanald deki sağır odayla buna benzer dizileride yasaklamak gerekir. zaten adam akıllı bir şey yok tv de yok ezo yok bezo bunlar ne be kardeşim bunları kaldır asıl özür diliyerek söylüyorum ama bunlar koca karı dizileri. eve gidiyorum tv yi açıyorum yok ezo gelin yok geniş zamanlar yok sıla yok ayşe yok fatma.. yetti be kardeşim adam akıllı birşey koyun artık türk tvlerinede insanların beynini yıkamaktan başka birşey yapmıyor medya
Ya ne özenti kendine bilmez çocuklar war.Bi diziye özenip hemen gidiyolar sokaklara artislik yapmaya..Bunlar yüzünden ewde dizi izleyemiyoz walla.Neyse yarın başlıyo bakalım nolacak..Merakla bekliyorum..
Pages: 1 2
Reference URL's