Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Siemens 55 Serisi Data Kablosu: 8,90 ytl ;)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Gittigidiyordan aLdım ithal ve hiç açılmamış Shades kazıkçılara duyrulur Thumbup
Sx1-FoRuMLaRI Wrote:Gittigidiyordan aLdım ithal ve hiç açılmamış Shades kazıkçılara duyrulur Thumbup

flash atabilirsen haber ver....Mad
cuma günü elimde olacak zaten fw yükliyecem "x55 le ölü sx1 canlandırma" konusundaki kablo resminin aynısı.. Bu arada neden sinirlendin anlayamadım Smile
adres ver?
gittigidiyordan aldım istanbulda arkadaş adresini bilmiyorum bu arada 8,90 mış fiyatı tek teklif ben verdiğim için başlangıç fiyatından aldım Smile kısmet işi kızılayda kazıklanacağınama 8,90 lira verip aldım Wink
gittigidior ve adrsi bilmion ok ARKADAŞ blink
Sx1-FoRuMLaRI Wrote:cuma günü elimde olacak zaten fw yükliyecem "x55 le ölü sx1 canlandırma" konusundaki kablo resminin aynısı.. Bu arada neden sinirlendin anlayamadım Smile

erkahn konuyu okumadığın belli oluyor cuma günü elimde olacak kargo..
adres? Popcorn
galiba erkahn sen adres derken web sitesinin adresinimi soruyon bide ben bakayım dercesine
Popcorn
evet aynen süpersin
arttırma bittiğine göre adresi vermende bir sakınca yok...
ben şimdiye kadar gg'de flash kablosu görmedim. her com bağlantılı kablo ile flash atabileceğini zannetme...

niye kızdın demişsin; kimseye kazıkçı demeye hakkın yok. alırsın yada almazsın; bu kadar...
ajan salla buyur PopcornPopcorn keyfimize bakalım... Big Grin
saol king mısırda Popcorn çok tazeymiş Popcorn adige alırmısın
iyi olur... sağolun...Popcorn
afiyet olsun Big GrinBig GrinBig GrinToungue
Popcorn
görmedin Big Grin biraz daha dikkatli bakarsan olur al yeniden satışa çıkardı yeni bi kablo aynısı..

sx1 ilede uyumlu ancak yazmamış Smile kazıkçıya kazıkçı derim Wink
sen kaç yaşındasın sadece merak?
Ben kablo için açtım konuyu pm atarsan yazarım kimsedende saklamam yaşımı ancak konu bu değil Wink
.....
Big GrinBig GrinBig Grin
neyse siz alışmışsınız kazık yemeye.. laf anlatmaya gerek yok enayiye.. afiyet olsun size Shades Clapping Shy çok uyumlu oldu faLLa Big Grin
Sx1-FoRuMLaRI Wrote:neyse siz alışmışsınız kazık yemeye.. laf anlatmaya gerek yok enayiye.. afiyet olsun iyi kazıklanmalar size Shades Clapping Shy

arkadaşım üslubuna dikkat et...
bir tane kablo almışsın 8.90 ytlye yeter ama bukadar...
HiJackerin sattıklarıda 15 ytl idi.. lütfen biraz dikkatli konuş...
bu çocuk küçük bence baya bi küçük hemde fazla şey yapmayın ben yatıom
Reference URL's