Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: KELEPİR YAKALADIM...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
babalar sx1in siyah cami,kasasi,orjinal kapagi,mmc slotu,tus takimlari heryeri batarya da dahil(bi boardlar yok)...bide joystick de bozuktu oda yapilacak inşallah,toplam 35 ytl...nasil babalar?Big GrinBig Grin:Dmanyak sevindim...coskucummm kutla beni...ToungueToungueToungue
evet süper bencede

Popcorn
maliyet fiyatı bence de iyi Big Grin
kazasız belasız kullanmanı temenni ederim..
böyle kelepir bende arıyorum yaaa...

bulunduğun yerde varmıyıydı acaba fazla..

yada satana varmı full siyah kasa..?
bende bi tane carbon dusrucem gibi bişi bekliyorum duruusem foto koyarım..
samet_45 Wrote:böyle kelepir bende arıyorum yaaa...

bulunduğun yerde varmıyıydı acaba fazla..

yada satana varmı full siyah kasa..?

full sömürdümWink

cem abi izmirden:) Wrote:maliyet fiyatı bence de iyi
kazasız belasız kullanmanı temenni ederim..
tesekkurler abicimWinkBig Grin
fugitif95 Wrote:babalar sx1in siyah cami,kasasi,orjinal kapagi,mmc slotu,tus takimlari heryeri batarya da dahil(bi boardlar yok)...bide joystick de bozuktu oda yapilacak inşallah,toplam 35 ytl...nasil babalar?Big GrinBig Grin:Dmanyak sevindim...coskucummm kutla beni...ToungueToungueToungue

Gönder bana Toungue Toungue
cmert Wrote:
fugitif95 Wrote:babalar sx1in siyah cami,kasasi,orjinal kapagi,mmc slotu,tus takimlari heryeri batarya da dahil(bi boardlar yok)...bide joystick de bozuktu oda yapilacak inşallah,toplam 35 ytl...nasil babalar?Big GrinBig Grin:Dmanyak sevindim...coskucummm kutla beni...ToungueToungueToungue
Gönder bana Toungue Toungue

hahahhaahaahha!:drinks:cikmaz ayin son perembesi diye hos bi bahar sabahi var biliyon mu?ToungueToungueToungueBig Grin
" alırsın ... Toungue " demedin ya buna da şükür Toungue
cmert Wrote:" alırsın ... Toungue " demedin ya buna da şükür Toungue

acaba mi ki?Toungue
Anladım ben onu Toungue Big Grin
cmert Wrote:Anladım ben onu Toungue Big Grin

:shades:coskucum cok hizlisin dostumShades
Ha şunu bileydin Shades
noluo burda? Popcorn
erkahn Wrote:noluo burda? Popcorn

cosku beyle bi hesaplaşmamiz var...onu goruyoruz yavastan...ToungueLaughLaughLaughLaughLaughLaughLaughLaughLaughWhistling
Aman erkahn sende gümbürtüye gitme arada, ikimizin meselesi Big Grin Big Grin Big Grin
haııııımmmPopcorn
Reference URL's