Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: 6681 hard fotmat yardım
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
slm arkadaşlar bu telefona hard format nasıl atılır  yeşil tuş+3+* ve açma tuşunu yapıyorum *#7370# ile aynı formatı atıyor.tuşlara basılı kalıp telefon açıldığında Formatting yazmıyor biraz bekledikten sonra normal açılıyor pin kodundan sonra tarih ve saat ayarı istiyor.aynı şeyi *#7370# ile yaptığımdada istiyor.Nasıl hard format çekebilirim. please help
cihaz kapalı iken

* + 3 + yes + power basılı tut 5-6 sn. kadar beklet Wink

SX1in gözünü seveyim, adamların formatı bile cins Mad
cmert 6600 da da hard format aynı şekilde miydi?
Nokia Symbianların tümü bu şekilde,
tam bir çile yalnız ben uygulayana kadar neler çektim , bi amuda kalkmadığımız kaldı Big Grin
cmert dediğini yaptım ama ekranda Formmatting yazmıyo direk olarak açılıyo ve ardından saat ve tarih ayarı istiyo.yani Hard yerine soft atıyo.yoksa Bu seri hep böyle mi?
Ben de attığımda formating yazmamıştı ve açılışta ülke ve şehir seçtikten sonra açılmıştı, detaylı bi bilgim yok doğrusu Whistling
kardeşim durmadan içinde virüs olduğunu sölüyo ve soft formatla bu virüslerin gitmediğini iddaa ediyo.biraz mantıksız geldi ama kardeş sonuçta illa hard format istiyordu. neyse fexplorer ile tek tek kontrol edicem sistem dosyalarını Smile belki virüs mmc dedir Big Grin
O kadar kasmaya ne gerek var, virüs programları işini görür ...
arkadaslar bb5 sınıfındakı ufs de dili ile 6630 dahil üst model cihazlar formating yazısını gostermeden atıyorlar
yani bu durum tek telefonunda boyle değil butun 6681 lerde aynı
evet 6681 de formating yazmaz fakat format atar.
o dediğin 6600 oluyor format yazısı
Reference URL's