Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: SX1 im can veriyor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaslar sanirim sx1 im can veriyor.
acma tusuna basiyorum hic acilmiyor
ekran siyah gibi oluyor, update mada girmiyor bazen girdiyinde 2-3 saniye sora tekrar
kapaniyor. Erase + Full Flash Atmak istedeim ama x55 kobloyla pc ya bagliyorum ve koblonun
hizini 115200 yapiyorum ve HiJacker arkadasin soylediklerini yapiyorum fakat resimdeki hatani aliyorum
acaba neden?
[Image: untitled.JPG]
"waiting to power on the phone" kısmında bir kere power tuşuna basmayı dene...
yapiyorum olmuyor
Bu problem oluyorsa sorunun donanımsaldır maalesef...
winswup ile flash atmayı denedin mi...?
Bu hatayı veren telefonlar genelde winswup ile flash almıyor...
hayir demin tel update moda girdi ve up4 u egold care ile yukledim.
ama yine tel *# no basiyorum acilmiyor ama update mode giripde hemen kapaniyor.
oylesine No basdigimdada acilmiyor ekran siyahlasiyor
SX1 ' de yaşanan klasik bir arıza ...

cihazın entegreleri biraz flux, birazda sıcak hava istiyor Wink
nasil yapacam flux ne?
sac föni ile yapabilirmiyim?
neresini isitayim?
cmert sagol kardes teli tamir etdim ama nasil?
teli icini acip tus takimini altindaki bordu cakmakla isittim daha dogrusu kokusana kadar yaktim sora teli actim ve tikir tikir calisiyor bir sorun yok tekrar sagol
Çakmak mı ?? blink blink
Vur dedik diriltmişsin Big Grin
cmert Wrote:Çakmak mı ?? blink blink
Vur dedik diriltmişsin Big Grin

cmert arkadas ne yapmıs oyle cakmakla ben sıcak hava kendi cıhazıma girmeye korkuyorum adam cakmakla yapıyor işi dur ben cakmakla sablon atmayı deniyeyım entegrelereYahoo
Arkadaş gözünü fena karartmış, o anda eline ne denk geldiyse dalmış Big Grin
Bende ocaküstü deniycem bi ara Big Grin
abi inanilmaz ama tam 2 saatdir kurcaliyorum ama telefon kapanmadi cpu hizinida156 yapdim super
Arkadaşlar bakın.

Telefonun entegrelerine çıplak alevle müdahale etmeyin,ayrı olan lehimler birbirine yapışırsa telefon kısa devre yapar ve iyicene bozulur kurtaramazsınız da.
azmobil sx1 valla ne diyim ucuz yırtmışsın.ve telefonunu 156 mhz de kullanma bu sefer de işlemciyi yakacaksın.144 çok rahat yetiyor. Wink
156 da kullanmadikda LCG Jukebox da muzil dinlerken cagri geldiyinde tel kendine zor geliyor yani donmus gibi oluyor ama 156 da sorun olmuyor
azmobil yerine azman koyalım nickine Big GrinToungue
ya da Azrail Big Grin
ne yapıyorsun sen ?
kasaplara özenivermişsin  Big GrinToungue
aman haa dikkat et komple yakarsın, ne hat yolu kalır ne işlemci
biz kasapları kınarken aramızda kasap varmış da haberimiz yok ToungueBig Grin

LCG nin kitlenmesi demek işlemci hızı ile orantılı?!?!?
başka bir yol denemek lazım
pek taraftar değilim de Big Grin
valla arkadaşın cesareti benide şaşırttı ben biraz fön tuttum alet yanıyordu sanki ama işe bak arkadaşın SX1'i düzelmiş bende 2 hafta SX1 sizlikten sonra hemde bayram ve yılbaşı zamanı hemde yurtdışında tam zor durumda kaldım iki gün önce dönünce yeni bir SXG75 aldım arkadaşlar am bizim emektarada kıyamam yerini değil SXG75  pırlanta kaplamalı Vertu bile dolduramaz o nedenle şu ısıtma olayına tekrar arkadaşın ki kadar yüksek doz olmasada gireceğim olmazsa artık Hijcaker'e teslim edeceğiz teli birde Prof'u baksın bari
azmobil_S_X_1 Wrote:cmert sagol kardes teli tamir etdim ama nasil?
teli icini acip tus takimini altindaki bordu  cakmakla isittim daha dogrusu kokusana kadar yaktim sora teli actim ve tikir tikir calisiyor bir sorun yok tekrar sagol
cakmakla yakarken yani mavi alevle vede yuksek basincla yanan cakmaklar varya bak oyle cakmakla yalnizca flasi yaktim.cakmagi maksimum flasa yaklasdirip kenar parcalara tesir etmeyecek sekilde yapdim bence fön olmadikda enguzel yontem.birde lehimler sulanmaya baslamadan cakmagi cekin.
yoksa kisa kapanma olabilir.
hala tel cakir cakir calisiyor ve sonmeden eser yok
ya alt yada üst bord da arıza olması lazım.Aynısı bende oldu kolay gelsin
Reference URL's