Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: uyg. main nedir
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
arkadaslar sx1 e h.kartımı takıyorum cihaz uyg.main kapanti di yazıyor cihazı kapatıp acıyorum ve uyg.main kapandı sonra cihazın acılımı hatalı saticinızla gorusun yazısı cıkıyor ve cihaz acılmıyor
hangi fw kullanıyosun?_
Kullandıgın Fw de C before Z patch ı varsa bu hatayı verir...(Nurani V4 de bu Patch vardı...)Nedeni bazı kaynak dosyalarının çakışma yapmasıdır...Bu sorun da patch den kaynaklanıyor...Fw yi değiştirirsen (Nurani v4 dışında bi Fw ile..Yada kendin yapıosan yazılımı bu patchı kaldır..) sorun ortadan kalkacaktır.....Wink
Yüklediğin herhangi bir uygulamdan kaynaklanıyor.
e:/system içindeki libs, recogs, data ve programs klasörlerinden birinde uyumsuz bir dosya mevcut.kontrol et Wink
cmert h.kartımı takınca oluyor bu olay up3 var n-gage ile ortak kullanıyorum bi h.kartını ondan sanırım birde bana libs, recogs, data ve programs bak diyorsunda ben bunlardan hangisinın bu duruma yol actıgını nasıl anlacagım kı
kartsızda sorun devam ediyorsa aynı klasörlere c: den bakacaksın.durumu anlayabilmen içinde sırasıyla klasör isimlerini değiştirerek deneme yanılma yolunu uygulayacaksın Wink
kartsız yok dosyalarım sile sile denedım localizer dosyasından cıktı sonra bi zaman sonra yine basladı yapmaya localizer olmadıgı hal
Salla ya..cmertin dediklerinin hepsini sil gitsin en fazla bikaç program yada oyun çalışmaz okadarBig GrinBig GrinBig Grin
oldu bide h.kartı biçimlendireyım tam olsun ben içinden veri kaybi olmadan düzeltmeye calısıyorum
mert haklı aynı olay benimde başıma geldi e:/system içindeki libs, recogs, data ve programs dosyalarını kaldırdım problem gitti..
Bu klasörleri tek tek çıkart dene hatalı klasörü bulunca o klasörü incele yüklemeye çalıştığın programın dosyasını bul kaldır veya hatalı klasörü komple kaldır..

Smile
Reference URL's