Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Yan sanayi batarya??
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Arkadaşlar geçen gün bizim bir arkadaş yan sanayi bir batarya almış ve bana çalışmadığını söyledi ve bana verdi.Bende cihaza taktım ve açtım bir hata verdi dosya eksikliği veya uyumsuzluğu diye.Ben bu pili sx1'imde kullanamaz mıyım?Ustalar bi yardım şimdiden sağolun.Daha önce cevaplandıysa ben göremedim beni mazur görün.
Bataryayı aynen iade etmekten başka yapacağın birşey yok ...
özellikle batarya konusunda orjinalden şaşmayın, zaten yan sanayiler 1 gün bile gitmiyor Whistling
cmert Wrote:Bataryayı aynen iade etmekten başka yapacağın birşey yok ...
özellikle batarya konusunda orjinalden şaşmayın, zaten yan sanayiler 1 gün bile gitmiyor Whistling

Aynen...Orijinalinden şaşmamak lazım....Zaten yan sanayi bataryalardan en yaygın olan ve ÇALIŞAN Eta telecom (T-Plus) un ki... o da malesef 750 mA...Fakat orijinallerimiz 1000 mA...Bu durumda çalışma süresinin kısalmasına sebep oluo....Sad Fakat yine yan sanayi ama 1500 ve 2000 mA olan bataryalar duymuştum Sx1 için...Ama hiç bi yerde rastlayamadım o başka....Big Grin
İzmir gümrükte bir yerde 1200 miliamperlik bataryaya rastladım adam 15 lira dedi...Bilgin olsun.
robotica Wrote:İzmir gümrükte bir yerde 1200 miliamperlik bataryaya rastladım adam 15 lira dedi...Bilgin olsun.

Bilgi için sagol arkadasım ..Ama ben Bursa da yım yaa..Neyse..Bi neden dolayı yolumuz izmir gümrük'e düşerse bi araştırır sorarız...Wink
Allah tan bole bi batarya sorunum yok!!...Big GrinBig Grin Günde en az 2 saat mp3 dinliorum+oyun+mesaj+arama+aranma vsvs...2 gün cok rahat gidio...Ama gece 12den 7 ye kadar kapalı tutmak şartıyla...Big Grin

Yinede bence ii bi performans 2 yıllık bi batarya için...Ayrıca herhangi bi işlem de uygulamadım...(buzdolabı vsvs...Big Grin)
ne oldu bataryamı lazım bana ulaşın... Popcorn
evet @danger , ben de batarya yönünden rahat ediyorum.benim batarya da -yaklaşık 19 ay oldu telefonu alalı- çok şükür süper gidiyor.Bir gün uzun bir yolculukta yaklaşık 8 saat radyo dinlememe rağmen şarjım 60 saat civarında gitti!!!

isterseniz bataryayı size alayım şu an izmirdeyim ihtiyacı olan varsa ulaştırırız Big Grin
Reference URL's