Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: External Harddisk küçük bir takıntım var !
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
External harddisk kullanıyorum symantec antivirüs'de tarama yapacaktım baktım ki aşağıdaki dosyalar var ama normalde görünmüyorlar bir kaçı çöp tenekesi ama içleri dolu bunları nasıl boşaltabilirim bir program var mı ?

şimdiden teşekkür ederim
yazılar biraz küçük çıkmış kusura bakmayın

[Image: untitledfc6.jpg]
[Image: untitled2ku7.jpg]
[Image: untitled3kk6.jpg]
found.000 --> chkdsk diskte bulguğu artık parçacıkları ( hiç bir dosyaya ait olmayan veri parçaları ) buraya atar. çekinmeden silebilirsin

INCINERATE ---> bilmiyorum , satanist bir grup adını andırdı Smile

recycler ---> çöp kutusu . herzamanki şekilde boşalt

recycled ---> norton un extra çöp kutusu. yani çöp kutusundan silinenleri bile saklıyor lazım olursa diye. istemiyorsan çöp kutusuna sağ tıkla , orda "protect recycle bin" diye bişey olacak. onun tıkını kaldır
sonrada yine çekinmeden , "yada ya bişey olursa diye çekinerek" sil Smile
teşekkür ederim kardiş Thumbup
riciderim Smile
bende kıl olurum öyle tuhaf gizemli dosyalara
Madem giriş yaptım yardım etmek boynumun borcu.

INCINERATE : Aynı unlocker programı gibi silinemeyen dosyaları silmen için bir aracıdır. Bu her harddiskinde görünmeli ve harddiski takibe almalıdır. Diğer disklerinde görünmüyorsa istersen etkinleştirebilirsin. Yada okuma hızını düşürmesin diye deactive edebilirsin...

!!! INCINERATE yardımı alarak sildiğin dosyaları recovery programlarıyla bile geri getiremezsin...
HiJacker Wrote:Madem giriş yaptım yardım etmek boynumun borcu.

INCINERATE : Aynı unlocker programı gibi silinemeyen dosyaları silmen için bir aracıdır. Bu her harddiskinde görünmeli ve harddiski takibe almalıdır. Diğer disklerinde görünmüyorsa istersen etkinleştirebilirsin. Yada okuma hızını düşürmesin diye deactive edebilirsin...

!!! INCINERATE yardımı alarak sildiğin dosyaları recovery programlarıyla bile geri getiremezsin...

budur abicim Big Grin
aramıza dönmenin şerefine (sağdaki bu sefer benim Big Grin ) Drinks
teşekkür ederim Thumbup

Erkahn mısır al Popcorn Big Grin
saol abi aldım valla oda tazeymişBig GrinBig GrinBig GrinToungue
Popcorn
ooo hoşgeldin HiJacker Smile
Güzel bilgi verilmiş ellerinize sağlık
Reference URL's