arkadaşlar herkesin teknomag sx1 forumunu nasıl bulduğuna dair bir hikayesi wardır.tabi ki sx1 kardeşliği olduğu için anlatma gereği duydum umarım forumdaki sx1 sakinleride anlatır

öncelikle benim geliş;hikym maalesef sx1 ime yanlış fw yüklemiştim ve sx1 im kafayı yemişti. sınıfım da bazı arkadaşlarda sx1 wardı we onlara telin durumunu anlattım saolsun arkadaşlarda bu sitenin adresini werdiler

o günden sonra devamlı teknomag a girme e başladım we teknomag forumundaki arkadaşlığı ben kendi sınıfımda dahi grmedim burada herkesin birbirine saygısı ve güwen duygusu çok güzel tekrardan
teşekkürler

Beni de bi çok kişiyi oldugu gibi Cmert çekti buraya...Cepforumda talihsiz bi olaydan dolayı ayrıldıktan bi kaç gün sona msn de karsılaşmıştık...Artık nerdesin dediğimde dh ve tm demişti....

Dh ye nedense ısınamadım..(Zaten cmert oraya da veda etti...)Burası bana daha sıcak geldi...Buraya yöneldim..Ve Forum yeni oldugu için burada yeni dostluklarda olusuodu...(Bu da benim için bi avantajdı..)Ama dh de köklü ve kurulu bi düzen vardı...
Uzun lafın kısası Cmert 2 yer tavsiye etti...Nasip burasıymış...

ugurupa konuyu çok iyi düşünmüşsün dediğin gibi mutlaka herkesin bir hikayesi vardır
bu konuda mısırlar benden

Sonic Wrote:ugurupa konuyu çok iyi düşünmüşsün dediğin gibi mutlaka herkesin bir hikayesi vardır 
bu konuda mısırlar benden 
mısırda tazeymiş saol sonic
valla ben nette dolaşıyodum SX1 ile ilgili sitelere giriyordum... baktım kardeşlik burda çöktüm kaldım...
bende frank arkadaşımızın yaptığı temaların önizlemelerini dh de görüp linklerin tm de olduğunu görünce üye olmuştum hala da buradayız işte sx1 sağolsun
ben zaten biliyordum

dermişim
siemensmania ile gelmiştik dh bunalımlarından kaçmıştık vakti zamanında
edit : 16-03-2005
Bende sx1im için özel bir forum aradığım bir vakit gördüm sizi.
Karlı ve soğuk bir kış günüydü.

Kapınızı çaldım.
Sağolsun arkadaşlar daha ben merhaba der demez beni içeriye çektiler.
Ve sımsıcak dostlukları gördüm içeride.
Bu dostluğun içimizi ısıtan sıcaklığıyla kalıverdim burada.
Saygılarımla...
Ben_SX1...
Her forumun kendine has bir yapısı, bir yönetim biçimi var.
teknomag ' taki anlayış bu açıdan diğerlerinden oldukça farklı.
@Sonic arkadaşım sağolsun yenilikçi fikirlerimizi herzaman dikkate alıyor ve kaprissiz bir yönetim sergiliyor.
Diğer forumlarda yönetim kendini daima kafdağında gördüğü için üyeler ve yönetim arasında hep bi uçurum oluşuyor.Şahsen sıcakkanlı bir insan olarak bu durum bana ters.
Bu nedenle sizler gibi forum.teknomag.com tek adresim

Forum.teknomag nerden buldum bu adresi bundan önce CF de takılırken bir Üyenin link verdiğini gördüm ve hemen atladım bide ne göreyim teknomag çukuruna düştüm halen çıkamadım

Ben reklamlarda gördüm.

(Anladınız siz)
253665 üyeyi kontol etmek zor ve sıkı denetim gerektirebilir. Ama SX1 sevdalıları topluluğu için TM ideal olabilir.
baktım eros isimli sevimli (!) kişi buraya üye , burda da onu gıcık etmek için peşinden geldim...
tabi aslen şöyle oluyor ; yaşlandık mı yav , tam hatırlamıyorum. CEMERT söylemiş olabilir yada...yok yok. ya Coşku söyledi yada evet evet dh de bi paylaşımı silmişlerdi. ve paylaşımlar buradan oluyodu. böylece damlamış olduk buralara

3310 Wrote:CEMERT söylemiş olabilir yada...

naapiyim , duramıyorum takılmadan

siemensmania dh den ayrıldığında burayı tavsiye etmişti ... 1 sene oldu sanırım... eski üyeliğim ortalarda yok :zmoke
3310 Wrote:naapiyim , duramıyorum takılmadan 
aman abi hız kesme
kameraya " peyniir " der misin

Dostlar DH'dede, TM'dada yazı yazan, okuyan, bilgiyi paylaşan bizlerdik yani SX1 kullanıcısı, SX1 hastaları. Nasıl ki Özel TV kanallarındaki spikerler TRT'yi öğrenimlerinin ilk aşaması olarak görürler bizimde ilköğretimimiz DH, Üniversitemiz TM'dir çünki profesörlerimiz DH'den TM'ye kendilerini tayin etmişlerdir. tekrar hayırlı olsun diyorum.
geyet ki yahşi geyet ki dıbıldakh

ben sx1'im için google'da fw ararken buldum bu siteyi, iyi ki de bulmuşum

ben de dh'dan buraya geçenlerdenim, sx1'i 2007 yazında 2.el aldıktan sonra dh'daki o ünlü topic'i karıştırmaya başladım, fw nedir, cmert kimdir derkene soluğu tm'da aldım

sx1'i almadan önce bu siteyi biliyordum ve uzaktan takip ediyordum
sx1'i alınca bende katıldım ve siteyi gerçekten çok beğendim
bende heralde tesadüfen bulmuşumdur hatırlamıyorum
valla gayet başarılı ve takıldıım tek forum
tesadüf ederi buldum bende
Ben Bu Siteye 2 sefer üye olmaya çalışmıştım .. SX1 İçin program vs araklayacaktım ... Benim üyelik Olmadı nedense
Bende bir daha uğramadım...
Aramalar sırasında çıkan sonuçlarda da bu siteyi hatırlayıp hiç girmiyordum.
Nadir' in en son firmware' ini başka bir forumda gördüm ordan almaya çalışırken.
Nadir Beni kandırıp buraya getirdi

Activate Wrote:Nadir' in en son firmware' ini başka bir forumda gördüm ordan almaya çalışırken.
Nadir Beni kandırıp buraya getirdi