Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: kim ne derse desin sx1 iyi telefon
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
mrb. arkadaşlar, ben sx1'i 2004 yazında aldım yani 2,5 yıl oldu, bu forumda ilk mesajim olduguna bakmayin. genelde kendi işimi kendim halletmeye çalıştığım için pek fazla forumlarda yazı yazamadım. problemlerimiz ve çözüm yolları aşağı yukarı aynı olduğundan sizlerin ilettiğiniz soru ve sorunlara çok değerli arkadaşların verdiği yanıtlar pek çoğumuzun aynı şeyleri tekrar sormasını önlemiştir, buna rağmen aynı sorular tekrar tekrar soruluş cevap veren değerli dostlar bıkmadan aynı sorulara kibarca geçmişede atıfta bulunarak yinede cevap vermişlerdir hepsine minnattarlığımı ve saygılarımı sunarım.

SX1 bence, Siemens firması tarafından kullanıcılara sunulmuş bir şaheserdir, özellikle bilgisayar kullanmayı bilen kullanıcılara yöneliktir. bilgisayar kullanıcısındaki kastım şudur, bilgisayarında windows göçtüğü zaman kullanıcı bilgisayarcıya götürmeden sistemini kendisi kurabiliyorsa SX1'ide sorunsuz kullanabilir ve sorun olduğundada %90 kendisi halledebilir, ancak SX1 deki problemlerin bir çoğu kullanıcı hatalarından meydana gelmektedir. yani bizlerden.

Bizlerden dememdeki maksat şu; Daha SX1'i almadan firmware yükseltmeye kapak değiştirmeye vb. şeyleri yapmak için adeta sabırsızlanıyoruz ve problem SX1'i alır almaz başlıyor, Telefona hiç zaman tanımıyoruz. bu hepimiz için geçerli ancak bir önceki yazıda dediğim gibi Bilgisayarı iyi bilenler bir şekilde kendileri hallediyor diğer dostlar imdat çığlıkları atıyor, ancak sorun SX1'in başına yıkılıyor.

SX1'ini yeni alan (ikinci el veya sıfır) kullanıcısı dostlardan ricam şu; alır almaz firmware yüklemeyin, firmware yüklemeyle ilgili yönergeleri (talimat, direktif) iyice özümseyerek okuyup anlamaları (ben o konuları uzun uzadıya yazmayım şarj durumu vb.) ayrıca cmert arkadaşın firmwaresini yükleyecekler telefonlarının Flash durumunu (24 lükmü 32 likmi) öğrenerek işe başlamalılar ve mümkünse notebook (laptop) bilgisayarda yükleme yapmaları elektrik kesinti problemine karşı iyi olur.

Bilgisayarı iyi bilenlerinde bazen SX1'de kendilerinin halledemediği yazılımsal ve donanımsal problemleri olabilir. öyle bir durumda kasaplardan! uzak durmak gerekir, öncelik her zaman için Garanti servisleridir, hangi servislerin daha iyi olduğunu arkadaşlar zaman zaman yazarak bizleri uyarıyorlar. onlara birkez daha teşekkür ediyorum. ve tekrar ediyorum kim nederse desin SX1 iyi telefon.
Yazdıklarına harfiyen katılıyorum, zahmet edip yazmışsın sağolda 5 mesaja niye böldün onu anlamadım Rolleyes
ben birleştirdim makale gibi oldu Wink
Eline sağlık @Sonic şimdi tam süper oldu Big Grin
cmert Wrote:Yazdıklarına harfiyen katılıyorum, zahmet edip yazmışsın sağolda 5 mesaja niye böldün onu anlamadım Rolleyes

bende bu soruyu kendime sormuştum,
sonra bir baktım ki kotayı doldurmak olabilir dedim Big GrinBig GrinBig Grin

şaka bir yana böyle daha iyi
ama kota artık böle dolmuo ki
1 haftada doluo cem abi Big GrinBig GrinBig GrinToungue
elinize sağlık iyiki birleştirmişsin. ne bileyim işte öyle denk geldi
kardeş bu arada hoşgeldin..
Sağol teşekkür ederim hoşbulduk.
erkahn Wrote:ama kota artık böle dolmuo ki
1 haftada doluo cem abi Big GrinBig GrinBig GrinToungue

ya kendisi doldurur sonra bir hafta sonra girer falan Toungue
amaaan neyse boşver
sen LCG yi çözdün mü? Toungue
Quote:nashiila...kim ne derse desin sx1 iyi telefon

cok yerinde bi düşünceThumbup sen bunlari gel bi de odun telefonculara anlat...:Dherif telin kapagini acmayi bilmiyo,ama eline takozistanliyi(6600) versen tamir eder gozu kapali:)neyse sinirim kalkti yine...Whistling
fugitif95 Wrote:

cok yerinde bi düşünceThumbup sen bunlari gel bi de odun telefonculara anlat...:Dherif telin kapagini acmayi bilmiyo,ama eline takozistanliyi(6600) versen tamir eder gozu kapali:)neyse sinirim kalkti yine...Whistling

Sakin ol dostum, onlar sayesinde kendi işimizi kendimiz görür duruma geldik. bundan bir kaç yıl önce Bilgisayarcılardan RS232 kablosu sorduğumuzda aynı şeylerle karşılaşıyorduk. o da neymiş diyorlardı maalesef bazıları hala değişmedi ama bazı telefoncuların elektronik bilgisi gayet iyi.
fugitif95 Wrote:

ya @fugitif95
abi çok güzel yazmışsın haklısında artık şu 6600 olayını bitirsek öle bi telefon yoq N70 de N72 de 6600 deme sanki 6600 neki sinir oluyorum yaa her yerde yazıyorum ama herkes yine SX1 6600 dan ii yazı olmuyo yaRolleyes
sx1 kendi bozulmaz kullanıcı bozar !!
sana katılıyorum mobiltor sx1 i maalesef bilmeyen insanlar bozuyo we sonradan telefonu kötülüyorlar ama ne desinlerse desinler bizi SX1 den wazgeçiremicekler

Smile SX1 İ KORUMA WE YAŞATMA DERNEĞİSmile FORUM.TEKNOMAG.COM...
HaCkErLy Wrote:
fugitif95 Wrote:

ya @fugitif95
abi çok güzel yazmışsın haklısında artık şu 6600 olayını bitirsek öle bi telefon yoq N70 de N72 de 6600 deme sanki 6600 neki sinir oluyorum yaa her yerde yazıyorum ama herkes yine SX1 6600 dan ii yazı olmuyo yaRolleyes

ok...yarin toplattiriyorum takozlari...eee önümüz kış ne de olsaBig GrinBig GrinBig Grin
fugitif95 Wrote:
HaCkErLy Wrote:
fugitif95 Wrote:

ya @fugitif95

ok...yarin toplattiriyorum takozlari...eee önümüz kış ne de olsaBig GrinBig GrinBig Grin

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Reference URL's