cmertup4 kullanıyorum viking mp3 playeri açtığımda uyg.kapatıldı decodefıle diyor kulaklığı taktığımda da hoparlörden ses gelmeye devam ediyor. ve menü de mobile sağlayıcı diye bir ikon çıktı format mı gerekiyor acaba
uygulamayı sonlandırıp c:/system/
system.ini adlı dosyayı silmen yeterli

cmert Wrote:uygulamayı sonlandırıp c:/system/system.ini adlı dosyayı silmen yeterli 
cmert teşekkürler fakat sildikten sonra sürekli geliyor ben siliyorum o dosya tekrar geliyor bunun başka yolu yok mudur?
proyu kaldır bida kur
sonra yine dene
opportunity Wrote:cmert Wrote:uygulamayı sonlandırıp c:/system/system.ini adlı dosyayı silmen yeterli 
cmert teşekkürler fakat sildikten sonra sürekli geliyor ben siliyorum o dosya tekrar geliyor bunun başka yolu yok mudur?
Devamlı silmene lüzum yok, sorun çıkardıkça silceksin.
Yoksa devamlımı sorun çıkartıyor

Viking Mp3 normalinden daha mı kaliteli?
walla bu programın ince ayarlarınla oynarken ben kolonu patlatttım mp3 bass tıss ayarlarını yapabiliodun acıkcası kullanım zorluu cektim ilk asamada ama güzeldi hoparlorle dinleidigim için digerinle aman aman bi fark görmedim ses kalitesi aynı geldi bana ama kesin bi fark wardır
Öncelikle belirteyim, bu programı kulaklık takılı iken kullanın.yüksek seslere çıktığınızda hoparlörü yakmanız an meslesi ...
Eko ayarlarını doğru yaptığınız takdirde ses kalitesi orj. mp3 çalardan çok daha iyi
LCGJukebox çıktığından beri gözümden düştü o ayrı

LCGJukebox +1
geçenlerde kim söyledi hatırlamıyorum ama 156 Mhz. de kilitlenme yaşamıyor
ama alt değerlerde yaşıyor!
Umarım bunun için bir çözüm bulunur yoksa tadına varamayacağım
156 da asla kullanmayı düşünmüyorum da

erkahn Wrote:proyu kaldır bida kur
sonra yine dene
kaldırıp kurduktan sonra şu an için sorun kalmadı bence lcg jukebox'tan daha yüksek ve kaliteli ses veriyor kulaklıkta.
o diil de viking mp3 hızlı harekeleri 2 işi bi arada yapmayı kaldıramıyor galiba...yana çekip liste kısmına girince altta dönen şey durmadan bi hareket yapsam telde pro donuveriyor...anlamadım walla
onu kullanırken 144 mhz e getiriver , ben öyle yapıyorum çiçek gibi oluyor

192