Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: İZMİR GENPAYA VERDİM TELİ...NE ZAMAN GELİR Kİ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
yav benim n70i sarja taktiktan 10 15 saniye sonra sarj olmuyor deyip duruyodu her yolu denedim duzelmedi bataryayi da degiştirdim yine ayni...bende genpaya gonderdim izmir cankayadakine...bugun verdim kargoya,tahminen kac gun sonra gelir?hiç genpaya gonderen var mi?

tesekkurler...
ben geçenlerde verdim
verdiğim tarih 29/12/2006
teslim alabilirsiniz mesajı 04/01/2007
Siemens AF51 modeli
daha gidip alamadım Big Grin
cem çok şanslısın değişim parçası yokmuş. genpa ile görüşüyorum ilallah ettim artık. bir sorundan dolayı siemens yedek parça ve iade telefonları almanya dan getirttiremiyormuş. bendeki şansa bak ya
ben söylüyeyim.
verdiğim tarih 13/11/2006
iade tarihi belirsiz Smile
1 sene sonra Big GrinBig GrinBig GrinToungue
ama benim tel n70...siemens ayriWink
@fugitif95

bizde seni anti-nokia (senin değiminle bokia) cı bilirdik Whistling Laugh
demeikki deilmiş ajan Big GrinBig GrinBig GrinToungue
ben ankara genpaya veriyorum sabahtan akşam 4-5 te elimde hafta içi yada 1-2gün içinde.. cumartesi verdim pazartesi haberi geldi (pazar kapalıydı) "müşteri isteğiyle işlem yapılmayacaktır (teslim alınabilir)" led yaptım kendim birde cmert yüklüydü ondan yapamadılar yada telefonun board ı yaktım c55 data kablosuyla yazılım yüklemedi.. tp yapabilirsem iyi olur yada yapacak arkadaş ucuza varsa.. Sad
cmert Wrote:@fugitif95

bizde seni anti-nokia (senin değiminle bokia) cı bilirdik Whistling Laugh

coskucum sorma n70 i bokia olarak gormuyom inan...onun adi n70...bi farkliliği var 6600,7610dan.sx1 deki özelliklerin cogunu barindiriyor...alirken sx2 aliyorum diye aldim zaten onu emin ol dostumWink

veriyim geri istersen...ok?Smile
fugitif95 Wrote:veriyim geri istersen...ok?Smile

Hemen geri verip, tüm parayla alabildiğin kadar SX1 alıyorsun Big Grin Laugh
arkadaşlar alınmayın ama siemens bu müşteri politikasını devam ettirirse inanın türkiye de bir tek telefon dahi satamayacak hale gelcek. bugün müşteri hizmetlerini aradım o kadar yoğun ki yaklaşık 20 dakika bekledim hala sıra gelmedi telefonu kapattım. Genpa yı aradım tüketici haklarına başvurun diyor. siemens bize problem çıkartıyor. yedek parça dahi göndermiyor diyor.
tüketici haklarına başvurdum ama hüsran oldu malesef telefon ikinci el olduğu için başvuruyu yapacak olan şahıs fatura sahibi olmalıymış. nerden bulayım ben şimdi fatura sahibini.
yani sadede gelirsek siemensin adamı cidden usandıryor.
siemens öLdü cenaze kalkalı çok oldu.. Sx1'den başka siemens almayın paranıza yazık..
Reference URL's