Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Test Point Geniş Anlatım (istek)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ve sonunda sx1imin öldüğü Genpa ve tarafımdan kanıtlandı Sorry Sizden isteğim daha geniş anlatımlı bir tp dökümanı.. bi konuda gördüm ama sadece 1,2 resim vardı yeterli olmadı.. şimdiden yardım edecek arklar saolun Thumbup

Hey gidi günLer hey sx1Le oLan hatıraLarımız ilk symbian telefonum onu alabilmek için 40ın üzerinde dükkan gezdim.. sonuç = ßo$ Zzzz
Geçmiş olsun dostum benim SX1'de aynı durumda 2 haftadır hatta cmert'e ve de hijacker'e özelden mesaj attım durumla ilgili sağolsun Cmert bayram arası bile cevapladı ama Hijacker'e henüz ulaşamadım ki (freia kullanımı konusunda kendisinin bilgisi tartışılmaz yazılarından çok şey öğrendim) ancak 2 haftadır yurtdışında seyahatte idim telefonsuz çok sıkıntı çektim sonunda dönünce bir SXG 75 aldım mecburen ama SX1'imde kıyıp atmadım bir kenara (hatırası yeter) test point olayına bende gireceğim senin gibi üstadlar bir detay yaparlarsa kurtaralım bari bizim emektarları...haydi üstadlar yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
MoBiLToR Wrote:Ve sonunda sx1imin öldüğü Genpa ve tarafımdan kanıtlandı Sorry Sizden isteğim daha geniş anlatımlı bir tp dökümanı.. bi konuda gördüm ama sadece 1,2 resim vardı yeterli olmadı.. şimdiden yardım edecek arklar saolun Thumbup

Hey gidi günLer hey sx1Le oLan hatıraLarımız ilk symbian telefonum onu alabilmek için 40ın üzerinde dükkan gezdim.. sonuç = ßo$ Zzzz
forumda bir konuda var 1-2 resim tp ile ilgili bişi anlamadım ondan.. t5 le içini açıyoruz bi yerde bişi var onu kesiyoruz ama tam anlamadım seninde dediğin gibi birisi yardım ederse iyi oLur Wink
evet diyelim o kesiği becerdik yaptık ve aleti canlandırdık öyle kalacak mı yoksa o kesilen yere tekrar müdahale edilecek mi...o dediğin yeri bend eokudum oldukça küçük bir yer zaten dedikleri gibi mikroskop altı yada çok sağlam bir büyüteç olmazsa zor görünüyor
arkadaşlar testpoint sx1 in içinden ya direnç kaldırılması ya da yol kesilmesi ile yapılıyor. eski tip boardlarda işlemcinin yanındaki direnç kaldırılıyor. yeni tip boardlarda işlemcinin altından yol kesiliyor. eğer yeni tip boarda sahipseniz ve işlemcinin altından yol kesmeniz gerekiyorsa ısı tabancası ile işlemciyi sökmelisiniz.testpoint yapılmasındaki amaç yazma kilidinin kaldırılması. yani testpointsiz cihazlar read only ise testpointili cihazlar read&write. bu işlemler yapıldıktan sonra direnç veya yolun tekrar birleştirilmesi gerekmiyor. gerekli resimleri testpointle ilgili sitede arama yaparak bulabilirsiniz. saygılar...
Reference URL's