herkese selam ben sx1 aldım ama acıkca sı kullanmakta acemıyım hafıza kartına bır ıkı tane program attım ama yukleme yapmıyor yukleme basarısız dıyor java neden olabılır benı lutfen aydınlatın
memeto Wrote:herkese selam ben sx1 aldım ama acıkca sı kullanmakta acemıyım hafıza kartına bır ıkı tane program attım ama yukleme yapmıyor yukleme basarısız dıyor java neden olabılır benı lutfen aydınlatın
soyle genel bi aciklama işini gorur sanirim
dosyalarin sis uzantili oldugundan emin ol...
sis dosyalarinin bozuk olmadigindan emin ol
yukleyecegin uygulama,rar zip vs. sikiştirilmiş dosya olmasin..
tema yuklemesi yapamazsin biliyosun...
midp 2.0 yukleyemezsin...
yukleyecegin surucunun hafizasi yeterli olsun
geri kalan uygulamalari yukleyebilirsin...
ama sorununu daha acikca yazarsan daha ayrintili bilgi alabilirsin benden ve sevgili teknomag uyesi kardeslerimden
telefonun da hayirli olsun gule gule kullan

hosgeldin...
ve ayrıca fugitif in dediklerine eklenti olarak symbian7 dosyası atmaya çalışıyorsundur sx1 symbian6 yükLemez başka program denemelisin her program çaLışmaz

Hayırlı olsun Arkadaşım güle güle kullan. Bence madem acemiyim diyorsun hemen program yüklemeye kalkma önce telefonunu mevcut özelliklerini öğren, Resim çek, sınırlıda olda kendi videosuyla video kaydet, Radyo dinle, MMC kartına mp3 at dinle, Rehbere yavaş yavaş kayıt yapmaya başla vb. bu arada eğer internete bilgisayarla girebiliyorsan forumdaki sx1 ile ilgili yazıları oku ve hazır olduğunda o seni çağırır zaten. kolay gelsin
java versiyonu tutmuyordur

kukumav avatar yapmış
hergün değişio maşallahyani ajan
gerisini bekleriz