Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Be adam ilkokulun önündende mi geçmedin ?
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
insanlar nasıl bu kadar tarihine , kimliğine meraksız ve vurdumduymaz olabiliyorlar anlamıyorum.
hiç mi merak etmedin , hadi onuda geç hiç mi magazin proğramı beklerken kazayla haberleri dinlemedin 18 mart ta ?

spiker soruyor : 18 mart ın 70. (!) yılındayız. Biz kimle savaştık ? Ruslarla mı , Japonlarla mı ?

ve cevap : Ruslarla olması lazım.

ve bu tarz kişiler...

danışıklı dövüş olmasın diycem ama tiplerde cevaplara gayet uygun...

http://www.youtube.com/watch?v=TzLdq1vqlNc
Başlığı görünce gülmekten kendimi zor toparladım ama içerikte bu tür insanların varlığını gördüğümde kendi adıma utandım, nasılda geçmişinden bu denli habersiz duyarsız bir toplum olmuşuz Sorry
Popcorn
MadMadMadTÜÜÜÜH!!!Mad
YAZIKLAR OLSUN BEE!!!

DÜNYA DA BİLE, HERHANGİ BİR ÜLKEDE "ATATÜRK'ÜMÜ TANIMAYAN YOK!":mad:
AMA GEL GÖR Kİ KENDİ VATANDAŞIMIZ ..........
YAZIKLAR OLSUN BÖYLE İNSANA!
YAZIKLAR OLSUN Kİ TARİHİNE SAHİP ÇIKMAYAN VARLIĞA!
YAZIKLAR OLSUN G....T....NE AMERİKAN MARKASI PANTALON, GÖZÜNE LENS TAKANA,
YAZIKLAR OLSUN SAÇINI JÖLELEYİP, BEYNİNİ NADASA BIRAKAN, SEPET KAFALISINA!!!

Excl"ATAM"I "sen" BİLMESEN DE,
BEN VE BENİM GİBİLER, ONUN YAPTIKLARINI VE YAPMAK İSTEDİKLERİNİ
HER ZAMAN, İLELEBET ANLATACAĞIZ, YAŞATACAĞIZ!!!

o yaratıklar buraya girmez ama yine de bilmeden girer de buraya bakarsa eğer;
http://www.youtube.com/watch?v=-Uf674Cnq...ed&search=
Abi Allah aşkına bni durdurun yoksa yemin ediyorum kötü küfürler edicem... ulan dürzü herifler Allah belanızı versin sizin...kanı bozuk herifler ya böyle işmi olur ya herif bide bilmiş gibi 250.000 şehit verdik şimdi olsun 1 milyon şehit feda olsun helal olsun diyo lan it sen kimsin bu laflarından sonra sen o lanet olası ağzınla o yılki cumhur başkanı kenan evren diyebiliosan lan sen nasıl Türk sün it oğlu it Ağzına türküğümünün denyosu..Biride resmini görsem hatırlarım diyo..İnsanmı bunlar ya..Abi Oturduğum yerde dellendim ya Allah belalarını wersin şerefsizz oğlu şerefsiz krolar..Allah bin belanızı wersin.....Abi çok kötü oldum yemin ediyorum ağladım ya...:excl:LANET OLSUN
evet insanın moralini bozan yaratıklar bunlar , umarım sayıları fazla değildir. umarım ırsi değildir ve çocuklarına geçmez bu özellikleri...
Arkadaşlar gerçekten çok acı bir durum.
Ben hem sinirlendim hem güldüm hem ağladım hem yuhladım.

Bakın cem ağam ne demiş.
35cem35 Wrote:Excl"ATAM"I "sen" BİLMESEN DE,
BEN VE BENİM GİBİLER, ONUN YAPTIKLARINI VE YAPMAK İSTEDİKLERİNİ
HER ZAMAN, İLELEBET ANLATACAĞIZ, YAŞATACAĞIZ!!!
cem ağamın sözlerinden esinlenerek sizlere birşeyler önermek istiyorum.
Belki bazılarına bir yararımız dokunabilir.

Forumumuzda bir Atatürk alt forumu oluşturalım.
Hani okullarda ve resmi kurumlarda bir Atatürk Köşesi olur ya...
Atatürkümüzü Tarihimizi bilinen bilinmeyen yönleriyle anlatalım tartışalım.
Videolar resimler belgeler yazılar vs.
Oraya paylaşımlarımızı yapalım.

Nedersiniz???
güzel olur aslında. Resim , yazı , Cem in mesajdaki gib videolar filan
Elbette!
Şu ana kadar yapmadığımız hata zaten!!!

@Sonic; duy sesimizi!
Abi deli oldum ya....
Atatürk köşeside yapalımda
Şu kanal hangi şehrin kanalıysa gidelim şu konuşanlara bi el atalım ya Allahım yarabbim Smile
Ayar oldum ya
Öncelikle Türkiye'de yaşayan bu şahısları ŞİDDETLE kınıyorum.

3310 Wrote:güzel olur aslında. Resim , yazı , Cem in mesajdaki gib videolar filan

ben_sx1 ve 3310: iyi fikir Wink

35cem35 Wrote:Elbette!

@Sonic; duy sesimizi!

Duydum ve burdayım, destekliyorum gönülden Wink

Bence köşemizi açalım, mevcut güvenilir kaynaklara bağlantı vererek içerik oluşturalım (http://www.mkutup.gov.tr/ata-tur.html gibi) ve bu konumuzda tarihimizi enine boyuna konuşalım, anlamlı günlerde yazılar yazalım, resimler videolar ekleyelim.

Böylelikle, Atatürk ve tarihimiz için özel olan sitelerin hakkını teslim ederek ilgili yazı başlığında bu sitelere bağlantı vererekten gelişmesini ve trafiğini arttırırız elimizden geldiğince. Kaynağından bilgi ulaştırmış oluruz böylece herkese.

@neckermenn: Kayseride yerel bir kanal. Youtubedeki yorumları okudum ve Kayserililerin de tepkisi ciddi bu kişilere.
Abi bizim burda olsa bu dallamalar Big Grin wallaha gezer tozar arartırır bulurum yemin ediyorum Smile
Aslında yasa olmalı birader ya suç olması lzm bunun Smile yalanmı
muhabirde fırlama aslında nerde denyo var bulup sormus direk Big Grin
e tabi her sorduğu kişi böyle cevap vermiş değildir, bu seçme tiplerin görüntüsünü derlemiş. ama sorduğu adamlarda 5 hanelik köyünden hiç çıkmamış , dünyadan uzak adamlar değil.
Sonic Wrote:@neckermenn: Kayseride yerel bir kanal. Youtubedeki yorumları okudum ve Kayserililerin de tepkisi ciddi bu kişilere.

bugün yola çıkıyorum
önce Konya ordan Kayseri!
Umarım sokakta karşılaşmam Mad
Gidelim baba ..arkandayım Smile
Boşverdim finalleri zaten çalışmamıştım...
Neresi ilk durak Toplanıp gidek Smile
yok yani !
ben ciddi olarak gidiyorum!
bu gece izmir den konya ya Kontur ile 00:00 otobüsü
sabah 8 de umarım orada olurum (aksilik yaşamazsam)

bir de bakıyorsun ki garajda iner inmez,
lavukları görüp sabah 8:15 dayağı Big Grin
ooff amma güzel olur!
sonra Youtube dan yayın
"sonları bu oldu" diye bir başlık Big GrinBig GrinBig GrinToungue
35cem35 Wrote:yok yani !
ben ciddi olarak gidiyorum!
bu gece izmir den konya ya Kontur ile 00:00 otobüsü
sabah 8 de umarım orada olurum (aksilik yaşamazsam)

bir de bakıyorsun ki garajda iner inmez,
lavukları görüp sabah 8:15 dayağı Big Grin
ooff amma güzel olur!
sonra Youtube dan yayın
"sonları bu oldu" diye bir başlık Big GrinBig GrinBig GrinToungue

YahooYahoo dur çatladım gülmekten YahooYahoo

neden olmasın be Cem, ibret-i alem olur millete. öğrenciler senin korkundan derse sarılır artık . yutarlar tarihi , inkılabı ... Big Grin

bu arada iyi yolculuklarSmile
Abi eğerki görürsen 2 depikte bnm için atmazsan namertsin kanka Smile
Big GrinBig GrinBig GrinToungue
Üniversite mezunundan tarih , inkilap dersi verilir! Big GrinBig Grin
Ben weremem ağbey sayısalcıyım...Savaş olmuş bitmiş..Hala tüyerim tiken tiken oluo ya
Sonic Wrote:Öncelikle Türkiye'de yaşayan bu şahısları ŞİDDETLE kınıyorum.

3310 Wrote:güzel olur aslında. Resim , yazı , Cem in mesajdaki gib videolar filan

ben_sx1 ve 3310: iyi fikir Wink

35cem35 Wrote:Elbette!

@Sonic; duy sesimizi!

Duydum ve burdayım, destekliyorum gönülden Wink

Bence köşemizi açalım, mevcut güvenilir kaynaklara bağlantı vererek içerik oluşturalım (http://www.mkutup.gov.tr/ata-tur.html gibi) ve bu konumuzda tarihimizi enine boyuna konuşalım, anlamlı günlerde yazılar yazalım, resimler videolar ekleyelim.

Böylelikle, Atatürk ve tarihimiz için özel olan sitelerin hakkını teslim ederek ilgili yazı başlığında bu sitelere bağlantı vererekten gelişmesini ve trafiğini arttırırız elimizden geldiğince. Kaynağından bilgi ulaştırmış oluruz böylece herkese.

@neckermenn: Kayseride yerel bir kanal. Youtubedeki yorumları okudum ve Kayserililerin de tepkisi ciddi bu kişilere.

Böyle düşünmene çok sevindim sonic.
:excl:Nekadar Üni. ve Sınavlar yüzünden buaralar yoğun olsamda elimden gelen desteği vermeye hazırım...
Bu Lanetlik Videoyu bu uygun başlık altında paylaşmak istedim.

Be Vekiller İlkokulun Önündende mi Geçmediniz?
ben_sx1 Wrote:Bu Lanetlik Videoyu bu uygun başlık altında paylaşmak istedim.

Be Vekiller İlkokulun Önündende mi Geçmediniz?

daha önce izlemiştim ama yine bakayım dedim . ve yine video nun sonuna kadar zor dayandım. haberlerde filan çıkmış olmasa "oyundur bu , düzmecedir" denilebilecek kadar tuhaf , bi o kadar iğrenç. marşımızı yıllarca ne kadar içten ve anlayarak söylediklerinin , ve şu an onlar için ne büyük önem arzettiğinin göstergesi.
La o arka fondada gülme efekti koyan zihniyetin ziniyetine tüküriym..Hangi akla hizzmet koyuyosan...o Gülme efekti bana daha çok koydu açıkçaşı..O adamlarada zaten nalet ettmiştim ilk izlediğimde ne diyim yani..
Pages: 1 2
Reference URL's