Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: XP Kapanmıyor
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Evet BIOS seçeneklerini default yapmıştım.
ben hala bomba diorum Big GrinBig GrinBig GrinToungue
Donanım Smile ama işala düzelir kardeş donanım deildir işala ..bişi bilmiomdur ben Smile
Benim masaüstü PC de MSI K9NU Neo anakart var. PC yi kapatınca kendiliğinden geri açılıyordu. Sorun bios update ile çözüldü.
neckermenn Wrote:Donanım Smile ama işala düzelir kardeş donanım deildir işala ..bişi bilmiomdur ben Smile

neckermenn yardımcı olmak için görüşünü belirttin, haklıda olabilirsin haksızda olabilirsin. bişey biliyor olabilirsin hiçbişey bilmiyorda olabilirsin. kimseyi bişey bilmiyor veya çok şey biliyor diye ayırmıyoruz kayırmıyoruz.

Coşku'nun anakartı nedir, anakart neden böyle bi sorun yapar, hangi modeller bu sorunu yapar,  bence donanım diyerek 5 mesajı üsteleyerek atman yerine bu konulara değinip açıklık getirsen daha aydınlatıcı olurdu.

Coşku, olivier_kahm dediği gibi Bios update denemekte işe yarayabilir büyük ihtimalle. Kullandığımız donanım parçalarının sürücü güncellemeleri mevcut biosla sorun çıkartabiliyor. Birde "Roxio Easy CD Creator 5.0" programının sorun yaptığına dair şikayetlere rastladım, heralde bunu kullanmıyosundur.
Yok kullanmıyoruz, BIOS update demek ... Rolleyes

Pc arkadaşın, kızdığım taraf onun umrunda değil ama ben yırtınıyorum.Bu nedenle uğraşmayacağım artık Smile

Herşey için teşekkürler Wink
Sonic Wrote:
neckermenn Wrote:Donanım Smile ama işala düzelir kardeş donanım deildir işala ..bişi bilmiomdur ben Smile

neckermenn yardımcı olmak için görüşünü belirttin, haklıda olabilirsin haksızda olabilirsin. bişey biliyor olabilirsin hiçbişey bilmiyorda olabilirsin. kimseyi bişey bilmiyor veya çok şey biliyor diye ayırmıyoruz kayırmıyoruz.

yok cnm onu demek istemedim Smile işalla donanım deildir ben yannış biliyorum işallah diorm..donanımsa masfar açar o bakımdan dedim..işalla yannış düşünüorumdur dedim..eywExcl
belki arkadaşın canı iyice sıkılır bigün bulur bu konuyu Smile
Knight Online dan başını kaldırırsa belki Big Grin
ajan sen kınayt mı oynuon
iğrenç o oyun yaa Big GrinBig GrinBig GrinToungue
Haydaa .. olay üstüme kaldı iyi mi Shy Sad

ne işim olur kınaytla kunuytla, arkadaş işte atsan atılmaz, satsan satılmaz Big Grin Toungue
heeaaaaaaaaaaaaa ok Big Grin bende en oynuon sandım yauuu mısır al Popcorn Big GrinBig GrinBig GrinToungue
Közlenmiş varsa alayım, patlamış baydı artık Big Grin
haşlanmış var ajan Big Grin olmaz mı ?
ajaba
Laugh Yok olmaz Laugh

Sohbet alanına çevirdik burayı da Shy

burdan sonrasını msn paklar Big Grin
aç o zaman Big GrinBig GrinBig GrinToungue
Pages: 1 2
Reference URL's