arkadaslar cıkma tertemız sx1 black kasa buldum toptan tanesini 23 dolardan veriyor ama en 10 tane alınırsa bu fiyattan verecegini soyledi toptancı arkadas
isteyen olursa om atınhaberleselım
not:bu konuyla alacalı hiç bir cıkarım bulunmamaktadir bilginize
kasa+ön kapak+arka kapak+tuş takımı... tam mı yani herşey...?
her şey tamsa ben istiyorum istanbuldayım
kasa dediğine göre sadece kasa
bende istanbul okmeydanındayım
bugra_5211 Wrote:tus takımı hariç
olay tuştakımında bitiyor zaten...
kasa kapak boyanıyor, bir şekilde hallediliyor ama tuşlar kalıyor...
Zaten piyasada sağlam, çıkma tuş takımı neredeyde yok.çoğu silikon yüzeyinden ya kopmuş ya da acemice yapıştırılmış.en iyi ihtimalle tuş yüzeyleri silinmiş ...
cmert tuşta var istserseniz
artık arasından temizleri secmek kalıyor bana
Aslında ihtiyacım yok ama temiz iceblue alt tuş takımı varsa hayır demem

cmert alacakmsın liste yapıyorum ona gore yazacagım
zorda olsa gelebildim

siyah kapakmı? alıyoruum

,
cmert Wrote:Fiyat ?
cmert su anlık cvp veremeyecegım sana ancak malzemeci arkadas ile gorustugum zaman fiyatını öğrenebilirim ancak
bugra_5211 Wrote:cmert su anlık cvp veremeyecegım sana ancak malzemeci arkadas ile gorustugum zaman fiyatını öğrenebilirim ancak
Gerek kalmadı, sağolsun @appo yardımcı oldu

siyah kapak ,,, ses... ses... deneme ....püf... püf....??

appo Wrote:siyah kapak ,,, ses... ses... deneme ....püf... püf....??

o sesi ben değil kapak isteyenler verecek su anda 3 tane sipariş var ben en az 10 tene diyorum birde tus isteyenlerde gri ve siyahta var cıkma temız 5 ytldir
oke anladım, ama bu millet nerde onu pek anlayamadım, sözde herkeş kapak arıyo püf

BENDE ALMAK İSTERİM BENİDE YAZ LİSTEYE... TABİ...TUŞ TAKIMIDA İÇİNDE OLARAK...[/b]
Arkadaşlar 11 günde 4 kişiye ulaşıldı 10 kişi olalım diye beklemeyin fiyatı uygunsa bence her biriniz 2 'şer tane alın beklemektende kurtulun ilerde ihtiyacı olanlara satarsınız. bilmem ne dersiniz?
bende alabilirim sali gunu telefona kavusuyum
fiyata neler dahil
full dio bugra_5211, ancak minimum 10 alıcı olduğunda bu işlemi yapabiliceeni sölüyodu en son