Cihaz resimleri daha net ve detay ağırlıklı olursa satış kolaylaşacaktır.
İyi Satışlar

Sende mi Brutus
Neyse tekrar iyi
SATIŞLAR 
hayırlı olsun biraz tuzlu gibi ama

cihazı serviste 32 mb ile deiğtirmezler insanları yanıltmayalım. servisde şu anda sx1 mainboard yok benim telefonum garantiye gitti. board değişecekti. yok diye cx75 verecekler
serk Wrote:cihazı serviste 32 mb ile deiğtirmezler insanları yanıltmayalım. servisde şu anda sx1 mainboard yok benim telefonum garantiye gitti. board değişecekti. yok diye cx75 verecekler
@serk
asıl sen insanları yanıltıyorsun.ankara başarıda hala mainboard vardır.Benim vaktim olmadığından uğraşmadım.
erkahn Wrote:hayırlı olsun biraz tuzlu gibi ama
@erkahn
Tuzlumu piyasada garantili siyah sx1 var mı araştır biii

siyahın hiç bi özelliği yok yaptığın ırkçılık suçuna benziyor.. özentilik başka bişi değil 210 ytl yanında başka bişi veriyonmu
Mainboard olayı nasıl değişecek biraz açıklama yaparmısın arkadaşım.
@@@@@@@@@@@ yavuzay piyasa 7 yıllık garantili SX! ler var
şahsen bendede var 1 tane garantisinin bitmesine 5 yıl kaldı ajan
Yavuzay Wrote:erkahn Wrote:hayırlı olsun biraz tuzlu gibi ama
@erkahn
Tuzlumu piyasada garantili siyah sx1 var mı araştır biii
revolver Wrote:Mainboard olayı nasıl değişecek biraz açıklama yaparmısın arkadaşım.
Ya gerçekten sorun yaşayıp cihazı servise verecek ya da suni bir sorun ortaya çıkartacaksın (FW yükleme esnasında kabloyu çıkartarak cihazın açılmamasını sağlamak gibi)
Bence riske girmeye değmez, birçok servisin elinde SX1 boardı tükendiği için yok yere SX1inizle vedalaşabilirsiniz.(yerine yeni SX1 veremeyecekleri için) Hem 32MB olacağınında garantisi yok ...
arkadaşım genpa ve siemens in elinde sx1 board olmadığına dair iddia ya bile girebilirim. istersen cmert in dediği gibi yap bakalım fw yüklerken kabloyu çıkart ver servise sana cx75 (bana olduğu gibi) yada cl71 verirler şansın varsa
yaw herkes SX1 satıyo ben hala SX1 alacam
olmaz bukadarı haksızlık yaws

Arkadaşlar gerçekten sx1 piyasası nedir ben dükkandan görerek alıcam temiz hiç açılmamış nekadar eder.
Dükkan fiyatları 200 - 250 arasıdır
Temiz bulmak oldukça zor