Teknoloji Magazin Forumları

Full Version: Garantili satılık sx1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
[Image: img0051gw2.th.png] [Image: img0055ld6.th.png] [Image: img0057mb5.th.png] [Image: img0053sq7.th.jpg] [Image: img0054sl0.th.jpg]

Arkadaşlar sx1' imi maddi nedenler dolayısıyla satıyorum.Telefon gayet temizdir.(Arka kapakta çok küçük bir çizik vardır)Flash'ı 24 mb'dır.Ancak telefona serviste bedava mainboard değiştirilerek 32 yapılabilir.Benim vaktim olmadığından yapmadım.Garantisi devam etmektedir.Tüm donanımıyla teslim edilcektir.Alana hayırlı olsun.

Fiyatı 210 ytl'dır.Özel mesajdan ulaşabilirsiniz.
Cihaz resimleri daha net ve detay ağırlıklı olursa satış kolaylaşacaktır.

İyi Satışlar Wink
cmert Wrote:Satışar

NonoNonoNonoNono

hayırlı satışlar...Thumbup
Sende mi Brutus Big Grin

Neyse tekrar iyi SATIŞLAR Smile
cmert Wrote:Sende mi Brutus Big Grin

Neyse tekrar iyi SATIŞLAR Smile

yok, bi aralar yaşanan munasebetleri hatırlatayım dedim...Big Grin
hayırlı olsun biraz tuzlu gibi amaPopcorn
cihazı serviste 32 mb ile deiğtirmezler insanları yanıltmayalım. servisde şu anda sx1 mainboard yok benim telefonum garantiye gitti. board değişecekti. yok diye cx75 verecekler
serk Wrote:cihazı serviste 32 mb ile deiğtirmezler insanları yanıltmayalım. servisde şu anda sx1 mainboard yok benim telefonum garantiye gitti. board değişecekti. yok diye cx75 verecekler

@serk

asıl sen insanları yanıltıyorsun.ankara başarıda hala mainboard vardır.Benim vaktim olmadığından uğraşmadım.
erkahn Wrote:hayırlı olsun biraz tuzlu gibi amaPopcorn

@erkahn
Tuzlumu piyasada garantili siyah sx1 var mı araştır biiiExcl
siyahın hiç bi özelliği yok yaptığın ırkçılık suçuna benziyor.. özentilik başka bişi değil 210 ytl yanında başka bişi veriyonmu
Mainboard olayı nasıl değişecek biraz açıklama yaparmısın arkadaşım.
@@@@@@@@@@@ yavuzay piyasa 7 yıllık garantili SX! ler var
şahsen bendede var 1 tane garantisinin bitmesine 5 yıl kaldı ajan

Yavuzay Wrote:
erkahn Wrote:hayırlı olsun biraz tuzlu gibi amaPopcorn

@erkahn
Tuzlumu piyasada garantili siyah sx1 var mı araştır biiiExcl
revolver Wrote:Mainboard olayı nasıl değişecek biraz açıklama yaparmısın arkadaşım.

Ya gerçekten sorun yaşayıp cihazı servise verecek ya da suni bir sorun ortaya çıkartacaksın (FW yükleme esnasında kabloyu çıkartarak cihazın açılmamasını sağlamak gibi)

Bence riske girmeye değmez, birçok servisin elinde SX1 boardı tükendiği için yok yere SX1inizle vedalaşabilirsiniz.(yerine yeni SX1 veremeyecekleri için) Hem 32MB olacağınında garantisi yok ...
arkadaşım genpa ve siemens in elinde sx1 board olmadığına dair iddia ya bile girebilirim. istersen cmert in dediği gibi yap bakalım fw yüklerken kabloyu çıkart ver servise sana cx75 (bana olduğu gibi) yada cl71 verirler şansın varsa
yaw herkes SX1 satıyo ben hala SX1 alacam Big Grin
olmaz bukadarı haksızlık yaws Popcorn
Arkadaşlar gerçekten sx1 piyasası nedir ben dükkandan görerek alıcam temiz hiç açılmamış nekadar eder.
Dükkan fiyatları 200 - 250 arasıdır Wink

Temiz bulmak oldukça zor Whistling
Reference URL's